Canta Pacha Man raggae ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Canta Pacha Man raggae ?

Mesajde Unregistered » Joi Aug 07, 2003 11:56 am

Ce parere aveti fratilor despre trupa ,, Pacha Mann " ? Eu zic ca fac o treaba buna pt muzica noastra, ca ne arata ca se poate si altceva decat dance sau rock. Oricum, mai trebuie lucrat la versuri . Voi ce ziceti ?
Unregistered

bun...

Mesajde Hades » Joi Aug 07, 2003 12:27 pm

in primu` rand e pe hip-hop un subiect facut de mine despre albumul lu` pacha... el nu canta raggae canta ragga... ragga e raggae cu rap... eu ii dau nota 10 pt ca e unic in romania... ca stil... sper sa vedem mai multe trupe de raggae si ragga...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde usualflow » Vin Aug 08, 2003 4:07 pm

raggamuffin
usualflow
Junior Member

Mesajde monk » Vin Aug 08, 2003 4:25 pm

Hmmm ... am trait sa o aud si pe asta ...

Trupa formata dintr-un singur om ...

Oricum albumul este predominant Hip-Hop cu in fluente ale unui rasta man (Pacha Man) ...

Hip-Hop + Reggae = Stilul cantat de Pacha Man
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Fiyah^Man » Dum Aug 01, 2004 12:43 am

Pacha man rasta????? io zic sa te mai gandesti inainte sa zici asta......sa fii rasta implica mult mai mult decat sa ai dread-uri....
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
Fiyah^Man
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Aug 11, 2004 12:46 am

Pacha Man are voce puternica si un timbru frumos, insa ii lipseste un stil propriu. E mare lucru sa vrei sa cantzi reggae, ragga-rap, ska, dancehall sau orice altceva provenind din acest filon si piesele tale sa nu sune la fel ca la NTM, Saian Supa Crew, UB40 sau mai stiu eu ce...
usualflow
Junior Member

Mesajde Fiyah^Man » Joi Aug 12, 2004 8:18 am

imi pare rau sa te deceptionez,Usual Flow, dar NTM si Saian Supa Crew NU sunt nume mari in reggae, de fapt, nici nu sunt recunoscuti ca artisti reggae de catre Jamaicani (tatcii lor in caz ca nu stiai) singurii europeni recunoscuti sunt Sonw si Mr Gentleman, asa ca nu-si au locu acolo (cat imp vb de raggae).
In al doilea rand reggae-ul este un stil bazat de riddim-uri, facute NUMAI de dj-ii jamaicani (poate imi scapa, dar daca stii u vr-un riddim facut de un european sa ma anunti). Tinand cont de asta nu si pune vb. sa "nu sune ca" deoarece toate mel reggae se invart in jurul acestor riddim-uri, care sunt oricum destule la numar si nuse pune problema de monotonie muzicala ca au si variante......
In concluzie, pacha man a facut un fel de corcitura intre pechinez si pitbul, sun fel de harcea parcea, si asta numai prin faptul ca pe album a alaturat piese cu versuri cu caracter puternic gangsta, unor piese in care se batea cu pumnii in piept ca el e Rasta. Io SUNT rasta si stiu ce inseamna, si sunt compet opuse conceptele.
Asa iti dai seama si cam ce fel de om de nimik e el, atata timp cat se copntrazice singur si nu poate sa-si sustina ideile. Daca avea numai versuri gangsta il respectam mai mult, chiar daca io nu sunt de acord cu ele. asa nu prea are loc prin playlisturile mele.
Fiyah^Man
Junior Member

...nu ca m-as lauda ca am cultura in domeniu, dar...

Mesajde usualflow » Joi Aug 12, 2004 9:32 pm

imi pare rau sa te deceptionez,Fiyah^Man, dar stiam deja informatiile pe care le-ai scris tu mai sus. :)
Nu ai inteles la ce m-am referit eu in post-ul meu, care se vroia a fi o ironie. Sunt perfect de acord cu tine in ceea ce il priveste pe pacha man si daca ai fi citit post-urile mele referitoare la el de pe alte thread-uri, ai fi vazut ca tocmai ai exprimat aceleasi idei pe care le-am sustinut eu pe-acolo. :) Ideea era ca piesele lui suna in mare parte ca cele de la trupele anterior amintite. Cel mai fidel exemplu e Ma Benz de la NTM... Eu m-am exprimat destul de clar, am spus ca e mare lucru sa vrei sa canti ceva si pana la urma sa sune in stilul numelor pe care le-am amintit.... Nu aveam nevoie de rectificari, da' merci... Sincer m-au deranjat un pic tonul si atitudinea ta, dar te inteleg. Sper sa ma intelegi si tu pe mine pana la urma. Reciteste cu atentie post-ul meu si o sa intelegi despre ce vorbesc.

peace out.

PS: si NU, nu cred sa stiu nici un riddim facut de vreun european.
usualflow
Junior Member

...nu ca m-as lauda ca am cultura in domeniu, dar...

Mesajde usualflow » Joi Aug 12, 2004 9:41 pm

imi pare rau sa te deceptionez,Fiyah^Man, dar stiam deja informatiile pe care le-ai scris tu mai sus.

Nu ai inteles la ce m-am referit eu in post-ul meu, care se vroia a fi o ironie. Sunt perfect de acord cu tine in ceea ce il priveste pe pacha man si daca ai fi citit post-urile mele referitoare la el de pe alte thread-uri, ai fi vazut ca tocmai ai exprimat aceleasi idei pe care le-am sustinut eu pe-acolo. :)
Aici ideea era ca bucatile pe care el le canta nu au nimic original (Cel mai fidel exemplu e Ma Benz de la NTM... ), nu ma refeream la riddim sau la linia melodica, ci la stilul de a canta, la intonatie, tehnica, flow, ia-o cum vrei. Eu am spus doar ca e mare lucru sa vrei sa canti ceva si pana la urma sa sune in stilul numelor pe care le-am amintit... si mentinand UB40 consider ca am atins si culmea ironiei :P ... mai, mai... Vrei sa faci o data misho si vine cineva si te da la o parte... damn! :) :D

Nu aveam nevoie de rectificari, da' multzumesc oricum, sunt sigura ca o sa citeasca si altii si o sa ii ajute sa inteleaga mai bine niste lucruri... E de bun augur, cu toate ca m-au deranjat un pic tonul si atitudinea ta, dar te inteleg. Sper sa ma intelegi si tu pe mine. Reciteste cu atentie post-ul meu si o sa iti dai seama despre ce vorbesc.

peace out.

PS: si NU, nu cred sa stiu nici un riddim facut de vreun european. ~a
usualflow
Junior Member

Mesajde Fiyah^Man » Joi Aug 12, 2004 10:29 pm

Hmmm.....n-am vrut sa te deranjez, dar am crezut ca chiar vb serios si era ceva grav sa zici serios lucrurile astea.
oricum io n-am vrut sa deranjez, pt ca cearta e ultimu lucru care il am in minte, dar am vrut sa spun cum stau lucrurile, poate nu pt tine, care stii, dar asa si pt ceilalti.
P.S.:Ma bucur ca muzica reggae incepe sa fie cunoscuta si in Romania. Respect pt toti care asculta si altceva in afara de sean paul!!!
Fiyah^Man
Junior Member

Mesajde OffSeth » Vin Aug 13, 2004 6:12 pm

parerea mea ca muzica facuta de pacha man este de o calitatea inferioara...videoclipul mai ales este foarte prost facut si lasa mult de dorit...

nu uitati...este doar o parere personala....
OffSeth

Mesajde sen » Joi Sep 23, 2004 11:21 pm

pacha man, pacha man, pacha man... mare rasta ce e.. oricum k sa fi rasta nu sunt de ajuns dreadlocks-urile.. oricum el cred ca zice dreadslock.. correct me if i'm wrong.. in primul rand nu cred ca potzi sa fii rasta in romania decat cu sufletul ( nu de alta da RASTAMAN poate sa fie numai un bredda nascut in JA )...

dupa parerea mea reggae nu se bazeaza pe riddim.. dancehall se bazeaza pe riddim si nu prea pot sa gasesc o legatura intre reggae si dancehall in versuri, mesaj, fel de a canta sau ritm.. poate doar in tara de origine..

nu ma consider rasta.. sunt departe de asta, mult prea departe de felul de a gandi, de limbaj ( raas talk ), si in primul rand culoarea pielii nu e cea corespunzatoare.. nu stramosii mei au fost sclavi pe plantatii..

ma bucur ca se asculta dancehall.. insa nu stiu cati dintre cei care asc dancehall asc si reggae..

dk vrea careva sa vb despre reggae chiar ma bucur.. poate mai aflu si eu lucruri noi.. poate gresesc pe undeva..

irie!
dk vrei un beat gratis cumpara un stetoscop...
sen
Junior Member

Mesajde h0va » Vin Sep 24, 2004 8:19 am

canta..am auzit io in melodia cuCorina ca zice de Jah..deci canta raggae..

?!
h0va

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii