AKCENT - In Culori
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
AKCENT - In Culori
Salut,
Daca stiiti mai multe despre Akcent ,cine sunt,album,alte piese,absolut orice va rog sa-mi spune-ti si mie.
VA rog mult!
Daca stiiti mai multe despre Akcent ,cine sunt,album,alte piese,absolut orice va rog sa-mi spune-ti si mie.
VA rog mult!
- Andra k
Re: AKCENT - In Culori
Vreau si Yo sa aflu mai multe despre ei.
Da parca stau ascunsi de presa.Nu au aparut la tv,doar clipul si atat.
Poate ca asta e metoda de lansare.
Da pe masura ce stau ascunsi ,lumea vrea sa afle mai multe despre ei.
Aici in Constanta sut cei mai ceruti.
Da parca stau ascunsi de presa.Nu au aparut la tv,doar clipul si atat.
Poate ca asta e metoda de lansare.
Da pe masura ce stau ascunsi ,lumea vrea sa afle mai multe despre ei.
Aici in Constanta sut cei mai ceruti.
- Vizitator
mai io vreau sa aflu mai multe dar se pare :rolleyes: ca nu prea au avut succes la marele public ca altfel apareau ei nici o grija :hihi: 

Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
FORUM AKCENT
Hai sa propunem administratorului sa creeze un forum AKCENT.
Sunt sigura ca va avea cei mai multi vizitAtori.
- Vizitator
astazi am ascultat toata ziua akcent cu "Ti-am promis" ... si vreau sa zic ca e super melodia... pacat ca nu are mai multe versuri...
Forum akcent nu cred ca o sa fac, adica sunt sigur ca nu o sa fac in viitorul apropiat, poate doar daca mai lanseaza nishte albume si devin mai cunoscutzi.
Forum akcent nu cred ca o sa fac, adica sunt sigur ca nu o sa fac in viitorul apropiat, poate doar daca mai lanseaza nishte albume si devin mai cunoscutzi.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Re: FORUM AKCENT
Initial trimis de Sandraa
Hai sa propunem administratorului sa creeze un forum AKCENT.
Hai nu zau!!! Mai multi decat Animal X?
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
haida deh!!!!!!!!! ce te ashteptzi! bine intzeles ca nu Hah! ar fi culmea sa aiba ashtia de la akcent mai multzi vizitatori dekat aia de la Animal X
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
Initial trimis de Guppy
Forumul Animalx are mai multe mesaje decat barfele ... ;m o formatie a strans mai multe mesaje decat ale tuturor barfitorilor la un loc (care se ocupa cu critica pentru TOATE formatiile ro )![]()
asta e clar..
) doar Animalx...are the best!:)-

Dee Dee - Junior Member
daca se face un forum akcent , atunci fanclub.ro se duce draqului .
inteleg 3se,inteleg andre, inteleg a.x , dar nu tre' sa faceti forum la TOATE porcariile romanesti care apar ;a
inteleg 3se,inteleg andre, inteleg a.x , dar nu tre' sa faceti forum la TOATE porcariile romanesti care apar ;a
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-

darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de caprioara
No comment! Dar, bine zis!!!
- Kryszti
- Junior Member
Hai ca-ti explic eu ce e cu Akcent!
E o formatie care nu ar fi avut nici o sansa sau vreun viitor daca unul dintre componenti nu ar fi lucrat la Radio Contact!
E usor sa-ti faci o trupa de kk si sa ai pile... Mai pui un ban de un clip, dai o spaga la Atomic sa ti-l difuzeze si esti vedeta... :fuck:
;m
By the way, cand esti cu musca pe caciula, nu iti faci forumuri, ca te expui si te faci de ras!
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de Guppy
Forumul Animalx are mai multe mesaje decat barfele ... ;m o formatie a strans mai multe mesaje decat ale tuturor barfitorilor la un loc (care se ocupa cu critica pentru TOATE formatiile ro )![]()
.... Si totusi multi ii despretuiesc! Si eu intzeleg ca sunt o formatie comerciala, ca fac playback, dar, eh, cine e mai bun acela e si cel mai critricat!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sa pot ierta....
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
Initial trimis de testoasa
.... Si totusi multi ii despretuiesc! Si eu intzeleg ca sunt o formatie comerciala, ca fac playback, dar, eh, cine e mai bun acela e si cel mai critricat!
Asta e tot ce-ai putut tu sa spui...
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de testoasa
Mda... Altceva nu am considerat ca mai trebuie spus...
JENANT, dar esti doar un copil. Cand mai cresti, o sa intelegi tu si fara sa iti mai explic eu acum cum stau lucrurile
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de darkshines
io am inteles biscuiti si alte tampenii dar....
addio pirata!
-

alina - Junior Member
Cateva informatii despre Akcent gasiti in TVMania.Degeaba se agita unii sa-i critice pt ca melodia e draguta si ei arata binsor(Mihai arata si mai super in realitate , iar Sorin e mult mai normal decat in videoclip...)...La dans mai au de lucrat(cred)dar oricum...E adevarat ca a lor coregrafie e facuta de Catrinel de la Prima?Daca stie cineva...?????
Oricum nu-i mai criticati atata , sunt la inceput...
)))))))
Oricum nu-i mai criticati atata , sunt la inceput...
)))))))- jennifer
Heya There.. Ppl....
Heya .. ce faceti ?Uite eu tin ca sa va informez ca m`am apukat ca sa initiez un fan club Akcent .. nu stiu daca se va putea face asa ceva.. dar .. nush .. problema se va pune doar daca .. vor fi doritori .. pentru relatii puteti trimite e`mail at .. : dj_frecky@yahoo.com .. mmm ce sa va mai spun .. have fun si astept un raspuns .. iar in legatura cu forumul Administratoru` ar trebui` sa se gandeasca mai bine la asta.. va multumesc.. ! Thnx! and have fun`
- Dj-Fr3cky
- Junior Member
Cum dracu' se face ca toti de pe forum care sunt pro-Akcent au cate 4-5 mesaje?! Oare nu e unul si acelasi inregistrat de 2000 de ori?!
Pentru ca oricata indoctrinare s-ar face, tot nu pot sa-mi imaginez ca se gasesc atatia "fani" accent. ba, asta e o formatie fara nici un viitor, ce dumnezeu?!
Pentru ca oricata indoctrinare s-ar face, tot nu pot sa-mi imaginez ca se gasesc atatia "fani" accent. ba, asta e o formatie fara nici un viitor, ce dumnezeu?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
o fi fara viitor, dar au la vizitatori pa mIRC..... si nu-s de acor cu chestia aia "cei mai criticati sunt cei mai buni" pt. ca Andre au fost de 10 ori mai barfite, criticate, in presa si oriunde apareau ca orice alta formatie din Romania! si totusi nu cred ca Andre este the best, in ciuda faptului ca nimeni nu a mai avut acele vanzari uriase in Ro, nici macar Animal X care au fost depasiti de fetite cu fundite cu mult, mult!! Si in ciuda faptului ca acolo unde apare Andre se creeaza o adevarata isterie in randul fanilor (asta o face si Animal X.... dar diferenta e ca la andre vin si baieti iar la animal x numa fete... dar media de varsta e aceeasi la ambele formatii)
ce sa va spun mie nu mi se mai par de mult cele mai bune....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytu
o fi fara viitor, dar au la vizitatori pa mIRC..... si nu-s de acor cu chestia aia "cei mai criticati sunt cei mai buni" pt. ca Andre au fost de 10 ori mai barfite, criticate, in presa si oriunde apareau ca orice alta formatie din Romania! si totusi nu cred ca Andre este the best, in ciuda faptului ca nimeni nu a mai avut acele vanzari uriase in Ro, nici macar Animal X care au fost depasiti de fetite cu fundite cu mult, mult!! Si in ciuda faptului ca acolo unde apare Andre se creeaza o adevarata isterie in randul fanilor (asta o face si Animal X.... dar diferenta e ca la andre vin si baieti iar la animal x numa fete... dar media de varsta e aceeasi la ambele formatii)
Eu tot n-am inteles care-i faza...
1. N-are nici o legatura animal x cu andre cu akcent si mai putin cu tot ce se scrie pe forumul asta.
2. "cei mai criticati sint cei mai buni" e cea mai mare imbecilitate pe care am auzit-o vreo data, pt. ca [pe criteriul asta, noi sintem gelosi pe toti hotii, criminalii, violatorii si alti idioti si de-aia ne luam de ei...
3. asa ca, cei mai criticati (andre, ackent s.a) trebuie sa isi puna niste probleme...
4. diferenta dintre akcent si "shery" (de eemplu) e a primii au avut pila ca unul dintre ei lucreaza la contact. Cine-i shery? o formatie dance de trei eliminate, care se chinuiesc sa faca cateva melodii penibile si, de asemena, n-au viitor
5. daca acum exists "sustinere" pt. akcent, nu inseamna ca au un viitor si ca de craciun isi va mai aminti cineva de ei.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
de CAND ma agit eu spunand tuturor ca industria muzicala romaneasca se duce draqului datorita manelelor, andrelelor,animalelor,etc ...
nu mai are rost sa va bateti gura cu fanii ackent...daca acele imbecilitati de melodii le gadila urechea asta e ...
nu mai are rost sa va bateti gura cu fanii ackent...daca acele imbecilitati de melodii le gadila urechea asta e ...
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-

darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de Kryszti
Eu tot n-am inteles care-i faza...
1. N-are nici o legatura animal x cu andre cu akcent si mai putin cu tot ce se scrie pe forumul asta.
2. "cei mai criticati sint cei mai buni" e cea mai mare imbecilitate pe care am auzit-o vreo data, pt. ca [pe criteriul asta, noi sintem gelosi pe toti hotii, criminalii, violatorii si alti idioti si de-aia ne luam de ei...
3. asa ca, cei mai criticati (andre, ackent s.a) trebuie sa isi puna niste probleme...
4. diferenta dintre akcent si "shery" (de eemplu) e a primii au avut pila ca unul dintre ei lucreaza la contact. Cine-i shery? o formatie dance de trei eliminate, care se chinuiesc sa faca cateva melodii penibile si, de asemena, n-au viitor
5. daca acum exists "sustinere" pt. akcent, nu inseamna ca au un viitor si ca de craciun isi va mai aminti cineva de ei.
nu am spus eu chestia aia, ci testy.... da in fine... nici eu nu sunt de acord.. iar eu am facut o completare a discutiei de mai sus... asa ca...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de darkshines
de CAND ma agit eu spunand tuturor ca industria muzicala romaneasca se duce draqului datorita manelelor, andrelelor,animalelor,etc ...
Daca timpuri noi ar fi aparut acum, ramanea o trupa "underground" toata viata, din cauza unor nenorociti cum sint cei din agricultura muzicala romaneasca si din cauza unor "fani" ai minumnatelor trupe akcent, andre, giorgia, animal x, bombastic, susta si lista poate fi mai lunga decat un tren de marfa!!!
Astia ar fi fost in stare sa-i ingroape sipe beatles sau nirvana in mocirla de la noi daca, prin absurd trupele astea ar fi fost romanesti
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
SALUTARE
SALUTARE LUME BUNA EU SANT AARON DIN GR VREAU SA FAC SI EU PARTE DI CLUBUL VOSTRU DACA SE POATE VA ROG SA-MITRIMITETI UN E-MAIL PE ADRESA CASTRA18@YAHOO.COM PA PA
- Vizitator
Finally am vazut un clip akcent. e atat de animal pix ca ma dezgusta ideea ca unii considera asta trupa... sa copiezi o copie e tragic, sa copiezi animalele e mai mult decat hilar....
:mad:
:mad:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
29 mesaje
• Pagina 1 din 1