regina sau printesa r&b

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

regina sau printesa r&b

Mesajde lombro » Vin Ian 04, 2002 1:30 pm

FONT] de ce nu intra si cristina in sondajul cu cele mai "frumoase " cantarete de la noi? ce, numai anda si georgia sunt demne de sondaj? :confused:
lombro

Re: regina sau printesa r&b

Mesajde vladonne » Vin Ian 04, 2002 4:24 pm

Initial trimis de lombro
FONT] de ce nu intra si cristina in sondajul cu cele mai "frumoase " cantarete de la noi? ce, numai anda si georgia sunt demne de sondaj? :confused:

Pai hai sa ne gandim nitzel ... Personal nu ash fi bagat-o in seama nici pe Georgia , da asta e ...Sa lamurim in primul rand un lucru - regina sau printzesa nu se refera la cum arata o muiere . Chestia asta tzine de cantecele nemuritorilor Dan Armeanca sau Fratzii Peshte ... E un alt concept . Pe de alta parte imi aduc aminte ca dupa ce a criticat-o cineva pe fatuca asta plina de ifose shi bashini pe sub scufitza ( cuineva de la VIP) a dat un telefon la redactzie shi l-a facut pe bietu' om de comanda . Pai cum ishi permite sa nu o catalogheze pe ea regina R & B, ea o debutanta absoluta (la vremea aia) shi o nulitate perfecta (shi in ziua de azi). Dialogul insa a fost foarte interesant shi mai ales instructiv pentru cine a avut nevoie de imbogatzirea colectziei de injuraturi romaneshti dar mai ales janes rromanes. Incepand de la manca-tzi-ash talentu' tau de husen shi terminand cu ... Dar ce importantza mai are ? Cat despre muzica ei ... Ce sa mai discutam ? E o piesa pe care a copiat-o aproape nota cu nota . Originalul e Maria Maria - Santana. So ... O astfel de individa nu cred ca are ce cauta in spectru acesta al muzicii... Poate o nominalizare la Miss Piranda cu pretentzii de doamna , manca-tzi-ash.
vladonne
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Ian 07, 2002 10:19 pm

daca ia bani, jegul si mirosul se duc

cat despre puterea presei de a ne inocula persoane sublime, pe care le cunoastem dupa nume si nu dupa opera...m-am saturat
Vizitator

Mesajde onk » Lun Ian 07, 2002 10:42 pm

da ce pe marinela nitu presa a facut-o celebra?
onk

Mesajde Vizitator » Lun Ian 07, 2002 10:51 pm

pai pentru ca arata bine shi isi punea poalele in cap pentru orice ziarist dornic sa o pozeze goala

mai era si lacrimosa poveste cu mineru...pe care o spunea oricui era dispus sa asculte
Vizitator

Mesajde onk » Lun Ian 07, 2002 10:56 pm

da mah, da lumea zice ca-i frumoasa, io zic ca-i nahpa, da ce sa zica invidioasa de mine:bub: :bub: :bub:
onk

Mesajde Vizitator » Lun Ian 07, 2002 10:59 pm

mie mi se pare cateodata ca e frumoasa...e parerea nmea si tin la ea
Vizitator

Mesajde onk » Lun Ian 07, 2002 11:09 pm

io zic ca are ceva corp da e nashpa la fata
da nu aista-i treaba, ai auzit-o cum zice ea ca canta? si facea si pleibec, si tot prost ii iesea
onk

marnela (Marnela, nu e greseala)

Mesajde Vizitator » Mar Ian 08, 2002 8:50 am

Initial trimis de onk
da mah, da lumea zice ca-i frumoasa, io zic ca-i nahpa, da ce sa zica invidioasa de mine:bub: :bub: :bub:

care lume zice ca-i frumoasa? ai habar ca nici macar nu s-a certat cu Cozma? ca totul este o laba trista (de parca ar exista si vesela) pt. a reveni in ochii presei?
Vizitator

Mesajde vladonne » Mar Ian 08, 2002 10:47 am

Initial trimis de onk
da ce pe marinela nitu presa a facut-o celebra?

Wrong !!!!! Pe Marilena Nitzu a facut-o celebra Luceafarul Huilei, de-a pururea fie-i sfintzit numele in penitenciare ! :diavol:
vladonne
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Ian 08, 2002 11:29 am

Saracuta de ea... plina de lacrimi a aparut la Tv cand s-a certat cu ala. Halal regim de penitenciar are: tv, ziare zilnic, telefon mobil. Suna mai mult a casa de sanatate.
Probabil ca asta primesti in schimb daca bati lumea pe strada si iti faci un hobby din a veni cu prietenii in vacanta la Bucuresti.
Am fost offtopic.... asta e.
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii