o- zone la emisiunea hi q noi

O-ZONE forever !

o- zone la emisiunea hi q noi

Mesajde blushenka » Lun Iul 28, 2003 4:46 pm

Salut la toata lumea!
V-ati uitat la emisiunea hi q noi de pe 26 iulie?
ce parere aveti de faza aia cand au refuzat sa mai cante?
Eu cred ca bine au facut si ar fi fost chiar indicat sa nu se mai intoarca, dat fiind ca probabil, cd-ul ala s-a stricat putin cam 'dinadins din greseala'. Probabil ca s-au saturat si ei ca toata lumea sa faca basca de ei si de muzica lor, si de faptul ca canta playback.
Voi ce credeti?
blushenka
Junior Member

stiu kum a fost...

Mesajde dyana_o_zone » Lun Aug 04, 2003 6:29 pm

..pt ca eram si eu prezenta akolo (ca animatoare) si parerea mea e k a fost intetionat din partea nu stiu cui in orice caz nu din partea lor, a skumpilor nostri O-ZONE!..fie...baietii au dovedit ca nu poarta pika si ca se pot descurca de minune in orice situatie..
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
dyana_o_zone
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 04, 2003 6:38 pm

dyana_o_zone , tu erai printre animatoarele alea cu fuste scurte si picioare lungi ? si blonde si cu tzatze marfa de tot ?

de sly ce parere ai avut ? ti-a placut cum a cantat aia cu "nu raspunzi la es-em-es" ?

si de ce crezi...ca Ozone nu au improvizat ceva live , daca tot a sarit discul ? hai , recunoaste....ca sunt varza !
pana si sly a cantat live !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Aug 04, 2003 6:54 pm

dupa cum spuneau si parazitii la concert in campania anti-playback ...

Parazitii : - O-Zone ?
Public : - Muuuuuuiiiiiieeeee

de ce nu vor unii sa recunoasca ca "They Suck !" ? asta e acu ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 04, 2003 7:37 pm

monk uite ce zice regulamentul forumului O-zone , pe care sunt sigur ca l-ai citit inainte de a posta aici : "Nefiind un ANTI-FAN-CLUB va rog sa nu postati mesaje rautacioase doar pentru ca nu sunteti fani! "

deci....sa nu fim rautaciosi.
probabil daca mergeai la un concert Pink Floyd in Londra si intrebau publicul despre Parazitii.....publicul ar fi raspuns cu aceiasi replica. :o

Las-o pe dyana sa ne explice despre preferatii ei. Iar noi ca niste oameni cumsecade si cu bun simtz sa ne marginim a asculta cuvintele ei.
Ce parere ai ?

Recunosc ca si eu i-am facut varza ...deci ma autotrag de urechi.
Totusi imi plac cel putin doua melodii O-Zone si le ascult cateodata.

*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Aug 04, 2003 7:45 pm

ma recunosc ca asta cam asa e ... dar nu pt democatie s-a luptat la revolutie ? :lol:

daca asculti mult o melo deja incepe sa iti placa asa ca poate ma apuc si io de ascultat ... da putin probabil

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Lun Aug 04, 2003 11:31 pm

nu inteleg de ce toata lumea arunca automat vina pe cei de la Hi`Q .. de ce trageti concluzii de genul: au facut-o special, etc etc etc!!
Se stia demult ca Ozone fac playback, si cei care pot face diferenta intre un concert live vs playback isi dadeau seama oricum... nu ar fi fost atat de penibili daca doar faceau o gluma pe seama asta si continuau emisiunea... pacat ca au realizat asta mult prea tarziu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mar Aug 05, 2003 12:29 am

cine a dat vina pe cei de la hi q ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Mar Aug 05, 2003 1:16 am

tinand cont ca unii au scris ca probabil a fost facut intentionat, la ce concluzii as putea sa ajung?
oricum, daca tot canta playback nu inteleg de ce nu au tupeul sa recunoasca..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dyana_o_zone » Mie Aug 06, 2003 6:41 pm

Pt Oribilul Mosh: eram in fustitza alba si maieutz roz, eram bruneta care era chiar in fata... am poze d le emisiune...dak vrei iti trimit..:))
dyana_o_zone
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 06, 2003 6:53 pm

da. astept cu interes pozele.
oribilul_mosh@yahoo.ca
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Mie Aug 06, 2003 8:41 pm

Pai mai diana ai fost acolo si nu ne-am vazut :( ce-ai facut dupa emisiune?:( vreau si io poze cu tine la altom@personal.ro de mine ce parere ti-ai facut?:) referitor la o-zone m-au deranjat atitudinea lor si faptul k au dat vina pe aparatura lui dj star care nu este deloc de proasta calitate asa cum au afirmat...baietii mai aveau un concert in costinesti in discoteca ring in aceeasi seara si probabil s-au sictirit k cica discul lor a fost zgariat dar acel disc era zgariat...oricum baietii sunt niste dulci pt k am vorbit cu ei inainte de emisiune si au zis k ma vor ajuta sa cant si de asta prima data cand am cantat am avut o groaza de emotii si eram sictirit k o-zone au plecat din emisiune si tocmai de asta le-am dedicat piesa lor ...la faza cu chipsurile cand a venit dan sa ma ajute a iesit mult mai bine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde ballooba » Mie Aug 06, 2003 9:31 pm

Parerea mea e ca s-au facut de kkt ca au plecat...
Shi s-au facut mai de kkt ca s-au intors....daca tot erau fitzoshii shi plecau macar nu se intoarca...au aratat lipsa de respect
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Mesajde dyana_o_zone » Joi Aug 07, 2003 5:01 pm

Sa stii k te-am vazut, sly:)) erai tare simpatik la faza aia, pai dak stiam de dinainte k voi fi sigur akolo, te anuntam..:)) si trebuia sa mai fiu akum animatoare in toate emisiunile, dar cum sunt din TG-MURES...pakat nu??? fie...pozele le scanez sapt. viitoare...rabdare putina nu strika..:))..10x si pupici dulci
dyana_o_zone
Junior Member

Mesajde sly » Joi Aug 07, 2003 5:52 pm

pai am fost asa aproape si nu ne-am vazut :( plus k am fost singurul concurent care a aparut de 2 ori pe scena...si dupa emisiune am ramas acolo cu dj star sa-l ajut cu aparatura...io ziceam dupa emisiune sa ma fi anuntat dar ai disparut..poze am si io o groaza de la emisiune...
bonus o poza cu o-zone si hi-q dar din pacate nu se vede prea bine!
Fişiere ataşate
o-zone&hi-q.jpg
o-zone&hi-q.jpg (60.07 KiB) Vizualizat de 3380 ori
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde dyana_o_zone » Vin Aug 08, 2003 4:22 pm

.....pai eu dupa emisiune am plekat cu O-ZONE...de aceea nu m-ai mai vazut..:))) m-a cautat mai multa lume dupa emisiune dar nu m-a mai gasit..:)) te pup dulce sly }{
dyana_o_zone
Junior Member

Înapoi la O-ZONE