Perioada de glorie a rock-ului
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Perioada de glorie a rock-ului
Oameni buni, vreau sa aflu si eu care este opinia voastra referitoare la perioada de aur a rock-ului.... si ceva argumente daca se poate (nume de formatii din perioada respectiva etc...).
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
Si care consideri tu ca ar fi aceea perioada de aur? Eu zic ca ar fi indicat sa auzim parerea ta prima data. Nu de alta dar pentru mine cel putin ii destul de vag ceea ce intrebi tu.
-
Rolo Tomasi - Junior Member
Initial trimis de Rolo Tomasi
Si care consideri tu ca ar fi aceea perioada de aur? Eu zic ca ar fi indicat sa auzim parerea ta prima data. Nu de alta dar pentru mine cel putin ii destul de vag ceea ce intrebi tu.
Pai ce sa spun... totul depinde de perspectiva nu? Poti sa incepi cu sfarsitul anilor 60 - inceputul anilor 70, cand au inceput sa se contureze primele curente.... si au aparut Led Zeppelin, Black Sabbath.... Sau sfarsitul anilor 70 - inceputul anilor 80, cand s-a trecut la chestii din ce in ce mai violente....
Si mai e perioada aia din anii 80 cu Guns, Metallica, Sepultura, Iron Maidan etc, cand chiar se ascultau de foarte multa lume....
So? cand a fost perioada de glorie?
Is everybody in?
-
thor - Junior Member
Dar de anii '90 de ce nu zici nimic?...ca sa avem de ales din mai multi! Pentru mine e perioada de aur numai asta pentru ca muzica pe care o ascult este de atunci...si oricum n-am trait in anii despre care ai pomenit, n-am prea ascultat o data cu lumea de atunci => mi-am format alte preferinte!
despite all my rage i am still just a rat in a cage
and i still believe that i cannot be saved
and i still believe that i cannot be saved
- Asfaltina
- Junior Member
In Romania cea mai de glorie perioada a rockului (metal whatever)
o fost in prima parte a anilor 90 cind, tin minte, era la moda sa fii rocker (metalist) si multi erau doar fiindca era la moda. Fiecare avea formatie si Palatul copiilor era plin de tipi cu matrite si par lung si totate cele luind lectii de chitara sau de tobe. Misto!
o fost in prima parte a anilor 90 cind, tin minte, era la moda sa fii rocker (metalist) si multi erau doar fiindca era la moda. Fiecare avea formatie si Palatul copiilor era plin de tipi cu matrite si par lung si totate cele luind lectii de chitara sau de tobe. Misto!
-
Rolo Tomasi - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1