noapte buna, nightwish!
Moderator: anjin-san
Noapte buna , Nightwish ! Noapte buna , Nightmare ?
Nightwish , ce stii despre Mr Hyde ? De ce nu a mai intrat de 2 zile ? E cumva plecat in tabara la Navodari cu copiii ?
Nightmare , dar de ce stai de ziua ta pe forum ? Nu ai dat si tu petrecere ..profitand de faptul ca ziua ta a cazut sambata ?
Nightwish , ce stii despre Mr Hyde ? De ce nu a mai intrat de 2 zile ? E cumva plecat in tabara la Navodari cu copiii ?
Nightmare , dar de ce stai de ziua ta pe forum ? Nu ai dat si tu petrecere ..profitand de faptul ca ziua ta a cazut sambata ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de darkshines
moa, ce-au invadat angelinele si moncii threadul asta![]()
and u're not joking, darky.
noapte buna, young miss. vise frumushele.

peseu pentru moshu mai subtil si discret ca always-ultra *p ia mai verifica o data matale si vezi de cand nu a mai intrat mr hyde :rolleyes: pe forum. ti-o fi dor de el?

-
nocturna - Mesaje: 8725
Nightmare , daca e obraznica Nightwish....sa ma anuntzi...ca sa luam masuri. Da ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
2636
Initial trimis de Nightmare
Nu vreau sa ma culc. Nu mi-e somn.
selcteaza, foca, selecteaza
dar ce legatura are culcatul cu somul (nu ma refer la peste)?
evident, multumex pentrru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2740
selecteaza, foca, selecteaza
Nightmijlocie, nu am interpretat nimic. tu singura ai scris ca nu te culci ca nu ti-e somn.
evident, multumesc pentru atentie
Nightmijlocie, nu am interpretat nimic. tu singura ai scris ca nu te culci ca nu ti-e somn.
evident, multumesc pentru atentie
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
i-ai zis nocturnei...magaritza ? #-o
-
moshule: teoria mea cum ca ai fi doar un bosorog senil se adevereste pe zi ce trece . Era vorba de un sinonim pt nickul agelinei. mare - magrita ; night - noapte...
uh, gata, am scapat de biciul adevaratei nocturne .
uh, gata, am scapat de biciul adevaratei nocturne .

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Nightmare
Poate intru mai tarziu.
poate nu.
parafrazandu-l pe hyde: 'futere de thread ce a ajuns s'asta'

peseu: astia mici si nebatuti, luati-va draq o camera (nu de filmat)!
-
nocturna - Mesaje: 8725
pai astia micii a decis sa-si ia camera pe subiectu asta *p .
Si ce draga mea, nu accepti generatia tanara si virila? [a se intelege ca din ea nu fac parte: monk, dzeu si altii asemenea :rolleyes: - care ne fac de ras. rusinea societatii de maine!
]
Si ce draga mea, nu accepti generatia tanara si virila? [a se intelege ca din ea nu fac parte: monk, dzeu si altii asemenea :rolleyes: - care ne fac de ras. rusinea societatii de maine!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Inca o seara de dedicatii ...
Tinand cont ca azi am avut o zi plina de lucruri mai mult (pestele prins de 4 kile) sau mai putin (accident) bune am decis sa ma culc mai devreme .
sa dormi bine nocturno auzisi ?
NB dinu, FOXXY_8, Gabyzzu, gianiny, jane doe, jiji, Love2Fly, Nightwish, Oribilul Mosh, Raspopitu, Regina Matrashita, sadox, StudioWorks, thebrat
in special Regina Matrashita ... Moshu pe care cred ca azi l-am suparat ...dar asa e in viata ...
sa dormi bine nocturno auzisi ?
NB dinu, FOXXY_8, Gabyzzu, gianiny, jane doe, jiji, Love2Fly, Nightwish, Oribilul Mosh, Raspopitu, Regina Matrashita, sadox, StudioWorks, thebrat
in special Regina Matrashita ... Moshu pe care cred ca azi l-am suparat ...dar asa e in viata ...
-
monk - Mesaje: 2747
new entry :)
:hi: buna la toti....defapt avand in vedere ora la care postez acest mesaj ar trebui sa urez noapte buna la toti :rolleyes:
- Vampirella
- Junior Member
Re: Inca o seara de dedicatii ...
Initial trimis de monk
Moshu pe care cred ca azi l-am suparat
nu m-ai suparat absolut deloc , domnu' cumsecade !
Nightwish Scorpia in schimb..ma supara ! (in atasament cadou pt. 90. poate are nevoie)
in noaptea asta cui sa-i zic noapte buna ? hmmmm.....hai lu Love2Fly !
Noapte buna , :love: 2Fly !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
noapte buna moshule... :kiss:
noapte buna Roxana (regina matrashita)
noapte buna Koala...
noapte buna tuturor!
noapte buna Roxana (regina matrashita)
noapte buna Koala...
noapte buna tuturor!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi