Societate

ce-a fost pe Muzici o data

Societate

Mesajde rap_t_one » Mar Aug 05, 2003 3:48 pm

Ash vrea sa stiu si eu Cati dintre voi ati fost priviti ciudat de catre ai nostri dragi semeni ?
Adica priviti pentru faptul ca sunteti toti rapperi sadea! :D
Vi s-a intamplat sa va fie rusine pentru ceea ce sunteti si cultura pe care o reprezentati ?

It's a hard life we live ! :rolleyes:
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

hmmm...

Mesajde Hades » Mar Aug 05, 2003 4:45 pm

da sunt privit pe strada de oameni de 50 de ani ca un kriminal... muie nu mai tzin minte cand erau hipiotzi(sau cum se scrie) si trageau in spatele blocului toate drogurile de pe atunci, flower power... MUIE si ei au fost altfel...

PS: nu imi e rusine ca-s rapper, celor carora le e rusine, nu sunt rapperi!!!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde CrAsh0v3r » Mar Aug 05, 2003 8:59 pm

sincer sa fiu, mie nu mi s-a intamplat pana acum. oricum in cazul in care se uita careva ciudat pe tine, fii sigur ca e un ratat de manelist la mana a 4-a sau un boshorog neimbalsamat.
nu mi-e rusine k sunt rapper... ba kiar mai mult sunt mandru de asta...

COMUNISTII LA GUNOI !!!

Peace & Love !!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

just don't give a fuck

Mesajde sadox » Mar Aug 05, 2003 11:43 pm

Peh mineh nu ma irita faptul ca am fost privit,vizualizat skanat shi catalogat de restul societatzii shi a fiintzelor ce salashluiesc in eah drept un punk un golan un pierdeh varah,pentru cah cei care m-au privit asha nu intzeleg ce-i aia muzik rap hh.Poate ca shtiu de peh la televizor cum cah astah inseamnah vulgaritateh lipsah de bun simtz shi alte kestii nocive shi negative.Indiferent deh ce cred altzii shi unii yo oricum nuh pot sa ma dau batut in fatza unor oameni care "nuh pricep fo real care-i treabah" shi continui sa-mi fiu rappa in continuareh oricare ar fi consecintzele(nu c-ar fi consecintze nefasteh da......) shi mentzin tha word up!Pace!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde chitzoo » Mie Aug 06, 2003 1:24 am

Hehe........mda.......tzoalele..... Stiti ce e nasol? Cand mergi linistit pe strada si auzi de la o gasca de coate goale manelari cu haine mulate din plastic: "Ia uite-i si pe astia 2....Yo, Yo, Detroit, Eminem". Ce e si mai nasol? Ca labagii astia (nu ca as avea ceva cu ei) stiu de hip-hop sau rap doar pasajele de caca din melodiile lor si de Eminem. Imi place Eminem dar cand aud in Dacii de 20 de milioane de acum 20 de ani, pe un casetofon cu 4 boxe puternice, manele si intre ele Eminem ma intreb daca Hip Hopul va mai cunoaste aceeasi amploare cum luase in 98-2000 pe la noi.
Oricum..........nu tzoalele te fac raper. Ce simti, ce gandesti, ce faci, cum faci te fac rapper pentru ca in ziua de azi toti aurolacii isi iau haine de firma in loc de mancare.
Cam atat am avut de zis. Peace 4 Hip-Hop all over the World!!!
chitzoo
Junior Member

TIPIC RAPERILOR DE LA NOI

Mesajde profund » Mie Aug 06, 2003 1:10 pm

prostia romanilor nu cunoaste margini....mai RAPAERILOR>...chillllllllll...credeti ca voi nu va uitati la ei cum se uita ei la voi....? atunci care e treaba de sunteti asa "hmm uite cum se uita manelistu ala la mine:"..bai boule prim simplul fapt ca il faci manelist si tu il privesti la fel deci DECI DEEECIIIII din moment ce tu faci asta el de sa nu o faca??????
a da....si alt cretin fii fericit ca gigi manelaru mai asculta si eminem.......fii fericit ca eminem a ajuns acolo la ala in masina..daca nu ajungea nu era mai de kkt?..asa macar ceva hiphop exista......INAINTE SA CRITICAM SA NE UITAM UN PIC LA NOI..aight?
profund
Junior Member

Mesajde chitzoo » Joi Aug 07, 2003 12:21 am

In primu rand io nu ma uit ciudat la nimeni.....sa se imbrace cum vor. In al 2-lea rand nu vorbeam de totzi. Shit...am prieteni care asculta manele!!! Cand am zis ce am zis ma gandeam la aia 9 labagii care stateau in fatza portzii cand am trecut io pe acolo.
In ce priveste Eminem......nu e bine ca Eminem a ajuns si la Gigi Manelaru pentru ca Gigi Manelaru crede ca doar Eminem reprezinta hip hopul. Si asta nu e bine....Si in momentu in care Gigi Manelaru va sti engleza sa "intelege" si capu' lui ce zice asta nu cre ca mai asculta el Eminem. Crezi ca in afara de " I'm sorry mama....." mai stie ceva Gigi Manelaru?????
In final vreau sa zic ca nu am nimic impotriva manelelor ci am impotriva a ceea ce reprezita ele......incultura si prostia majoritatii, a celor care au doar 8 clase sau se chinuie sa termine liceu si care se sterg la fund cu degetu cu ghiulu'.
chitzoo
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Aug 07, 2003 9:41 am

O prietena foarte draga mie imi spunea zilele trecute ceva de genul "shtii,tata are o parere foarte buna despre tine, mai putzin despre cum te imbraci." Paradoxal (sau nu) in aceashi zi doi indivizi apartzinanand unei etnii conlocuitoare au aruncat un "wassap" cand am survolat intamplator aria in care domnea duhoarea unui parfum de 3 la 10.000. Ca o cireasha de pe tort, de fapt ca o plantatie de cirese de pe o cofetarie, cainelui administratorului blocului nu prea i-au picat bine pantalonii mei, motiv pentru care a considerat ca ar putea face un mic retush la croiala prin dintzii din dotare. Slava Cerului ca era lesa scurta.
Shi? Aceste intamplari m-au afectat profund....in pilozitatea dorsala. Cei ce traiesc cu complexe se numesc complexatzi, cei ce judeca o fac din teama de-a fi judecati, cei ce incearca sa clasifice sa tem de clasificari shi cei care se conduc dupa aparente mai mult ca sigur nu prea pot dormi noaptea.
Nu va mai agitati sa schimbati pareri, sunt oameni care accepta moduri de gandire diferite shi care merita tot respectul, shi sunt cei care vor muri in ignoranta shi carora nu merita sa le acorzi vreo shansa.....

Hai sa n-o mai lungim ca nu asta e pb hh-ului....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde K-gula » Joi Aug 07, 2003 9:59 am

...Cei ce traiesc cu complexe se numesc complexatzi, cei ce judeca o fac din teama de-a fi judecati, cei ce incearca sa clasifice sa tem de clasificari shi cei care se conduc dupa aparente mai mult ca sigur nu prea pot dormi noaptea...

bai decret. am sa te citez. :)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

BAGAMI_ASh poola 0n ma-sa de punkist

Mesajde Quai D Orsay » Joi Aug 07, 2003 6:39 pm

zicea vexx...la ce se referea? la colectzia vara toamna de preconcepte constipate ale oricarui rapar nazist,manelist fascist, rocher natzionalist extremist...care ar extermina la un semn orice specimen inferior rasei lui.

ca raparii-s judecatzi gresit...dupa outfit?pai is rapari care si dak-i imbraci la sacou tot nu dai 2 bani pa ei.si is rapari cu care tzi-e frica sa mergi pa strada ,da nu tzi-e frica sa-i prezintzi lu mama pt ca stiu sa se poarte salon si sa sparga prejudecatzile.

nu cred ca ambalaju face publicitate proasta hiphoperilor ci termenu de garantzie expirat inainte de data fabricatziei.sa esplic ,multzi se cred rapa cu mult inainte sa afle ce-i aia rapa.multzi poarta pantaloni largi inainte sa aiba ce pune in ei,respectiv "coaie de taur" :))k. multzi incep sa mearga pa strada in ritm de hh cu mult inainte sa-l simta in vene.

un hher adevarat( acuma vine o generalizare d'aia a la gnosa atotstiutoarea :p ) nu isi confunda identitatea hh cu eticheta de la hanorac sau cu adancimea turului de la pantaloni, se simte la fel de hher si in jartierele lu cici balerina, si realizeaza ca dak societatea nu il accepta asha cum e,dak patronu nu il angajeaza in baggy nu-si pierde nimic din integritate si convingeri dak isi da pantalonii largi jos.

si faza cu acelasi sangeee...e doar un hit de vara.stim cu totzii ca oricat de tolerantzi ne credem ,gen...vai ,dar eu iubesc manelistii...si..ungurii...si rrrromii sii totzi cei care vizioneaza ACASA...si atomic nu facem nici unu parte din amnesty,unicef,greenpeace...sau salvatzirapariipacalededisparitzie

ce tupeu ai tu ca om cu limite sa le ceri altora sa renuntze la limite.frate,cand o sa fii tu sanctificat de miron cristea atunci sa ai tupeu sa le ceri altora sfintzenie,numai ca pana atunci o sa invetzi sa iertzi ,chiar dak nu o sa intzelegi.
Quai D Orsay
Junior Member

fake

Mesajde LEXIC » Sâm Aug 09, 2003 3:44 pm

- pe mine unu ma seaca cantaretii astia care-i vezi la tv gen NICK de la NND in FUBU si alte tzoale , parca el ar fi cel mai mare "REPIST" ....IN REST ce sa spun , nu haina face pe om !
-poate k-gula isi aduce aminte ca la lansarea lui in 2001 la "visuri in intuneric " a aprut pe scena cedrY2k imbracat foarte obisnuit ca un simplu om de pe strada , dar cand luat microfonu in mana a facut prapad , atunci am intales ca hh nu se bazeaza pe straie !
LEXIC
Junior Member

Re: Societate

Mesajde TheSmoker » Sâm Aug 09, 2003 11:22 pm

Un rapper poa sa se imbrace si sa arate oricum, dar cand vei vorbi cu el vei simtzi diferentza.
"crezi c-o sa ne placi in haine largi? vai ne spargi"
"Am ales muzica neagra, hip hopul nici o minte creatza n-o sa-l intzeleaga"
Cand sunt pe strada poa sa se uite oricine, nu am nimic cu nimeni, atata timp cat pastreaza distantza, adica daca m-ar cunoaste stiu sigur ca nu s-ar mai uita asa!
Iar cu persoanele care incearca sa imi spuna ca nu-i bine le zic ca nimeni nu-i perfect.
mare filozof e Decret :) totala dreptate ai omule pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

pai

Mesajde Arigo » Dum Aug 10, 2003 9:37 am

adevarul e ca si pe mine ma calca pe nervi cei care se imbraca exagerat (1 batic pe cap + inca doua la incheieturile fiecarei maini, o sapca intoarsa la 30 de grade, pantaloni lungi-lungi ridicati pana la genunchi) si in plus mai au si tone de basini de zici ca sunt el-el cul gei.
ei nu fac altceva decat sa compenseze lipsa de "cunoastere" cu straie.
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

...........

Mesajde rap_t_one » Dum Aug 10, 2003 8:15 pm

Mie mi s-a luat de tot felu' de astia care : "ia uite bah ala e rapper, rocker !" pula mea!
In ziua de azi nu mai poate omu sa poarte un tricou cu eminem,
cypress,nightwish ..... ca poola mea: rapper , rocker , satanist....
Questia asta vine de la cat de mult sunt ei in stare sa perceapa mintea umana care prin teribilul procedeu al creatiei evolueaza in mi de tipuri de gandire !
Am fost la un quef de rockeri odata si p'acolo s-a infiltrat varu unuia care era manelar ! A doua zi ,cum ma stie tot orasu' de la showri(e si mare rau) : "Kelloo e satanist!""o arde cu rockerii pah vodca si diazepan!" Adevarat ca uni fac si rele dar nu-mi place sa fiu judecat dupa cum ma-nbrac si dupa cum ma tarsc pah strada !
Dupa cum gandesc! toti ss'opresc in aparente si unu n-a venit sa vb cu mine! Daca ma apuc cu unu sa vb de rap , dj , poezii, carti,,, sah caca pah el de ras "ca nu-s sanatos la cap"!
Si bine puncta cineva CA INTAI SA TE VEZI PE TINE! Adevarat !
Dar ei de ce nu adopta aceasta idee?

Ma rog.............
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Re: fake

Mesajde rady » Dum Aug 10, 2003 8:27 pm

Initial trimis de LEXIC
- pe mine unu ma seaca cantaretii astia care-i vezi la tv gen NICK de la NND in FUBU si alte tzoale , parca el ar fi cel mai mare "REPIST" ...

in legatura cu nicu asta.. ati auzit marea veste?? cica o sa-l vedem peste cativa ani langa puff daddy LMAO:D
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Înapoi la De pe muzica