zicea vexx...la ce se referea? la colectzia vara toamna de preconcepte constipate ale oricarui rapar nazist,manelist fascist, rocher natzionalist extremist...care ar extermina la un semn orice specimen inferior rasei lui.
ca raparii-s judecatzi gresit...dupa outfit?pai is rapari care si dak-i imbraci la sacou tot nu dai 2 bani pa ei.si is rapari cu care tzi-e frica sa mergi pa strada ,da nu tzi-e frica sa-i prezintzi lu mama pt ca stiu sa se poarte salon si sa sparga prejudecatzile.
nu cred ca ambalaju face publicitate proasta hiphoperilor ci termenu de garantzie expirat inainte de data fabricatziei.sa esplic ,multzi se cred rapa cu mult inainte sa afle ce-i aia rapa.multzi poarta pantaloni largi inainte sa aiba ce pune in ei,respectiv "coaie de taur"

)k. multzi incep sa mearga pa strada in ritm de hh cu mult inainte sa-l simta in vene.
un hher adevarat( acuma vine o generalizare d'aia a la gnosa atotstiutoarea :p ) nu isi confunda identitatea hh cu eticheta de la hanorac sau cu adancimea turului de la pantaloni, se simte la fel de hher si in jartierele lu cici balerina, si realizeaza ca dak societatea nu il accepta asha cum e,dak patronu nu il angajeaza in baggy nu-si pierde nimic din integritate si convingeri dak isi da pantalonii largi jos.
si faza cu acelasi sangeee...e doar un hit de vara.stim cu totzii ca oricat de tolerantzi ne credem ,gen...vai ,dar eu iubesc manelistii...si..ungurii...si rrrromii sii totzi cei care vizioneaza ACASA...si atomic nu facem nici unu parte din amnesty,unicef,greenpeace...sau salvatzirapariipacalededisparitzie
ce tupeu ai tu ca om cu limite sa le ceri altora sa renuntze la limite.frate,cand o sa fii tu sanctificat de miron cristea atunci sa ai tupeu sa le ceri altora sfintzenie,numai ca pana atunci o sa invetzi sa iertzi ,chiar dak nu o sa intzelegi.