buna dimineatza , eyewitness !
buna dimineatza , eyewitness !
Acum cand ceasul a trecut un pic de sapte si un sfert , doresc sa ii spun buna dimineatza bunului meu prieten eyewitness , dar si tuturor celor ce s-au trezit ....si sunt in drum spre serviciu sau spre alte destinatii...sau pur si simplu au fost vrednici si s-au trezit matinal.
eye , ai dormit bine as'noapte ? te-a deranjat ceva ? ti-a fost cald ? au fost tantari ? a fost galagie ?
buna dimineatza , eyewitness......dar eu ma duc la culcare , ca am avut noapte grea in compania a 400 ml ....100 Pipers. deh...asa e..cand confuzi whiskyul cu berea.
eye , ai dormit bine as'noapte ? te-a deranjat ceva ? ti-a fost cald ? au fost tantari ? a fost galagie ?
buna dimineatza , eyewitness......dar eu ma duc la culcare , ca am avut noapte grea in compania a 400 ml ....100 Pipers. deh...asa e..cand confuzi whiskyul cu berea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
somn usor moshule
te pierdui cu 5 minute ca ajunsei la uzina la 7.40
nu. nu am dormit bine. am fost trist si agitat dar cel mai mult ofticat pentru pierderea calificarii rapidului care la un moment dat parea asigurata.
tzantzarii nu vin la mine pt ca se intoxica de la alcoolu si nicotina care ies de-a valma prin toti porii epidermei subsemnatului
ai grija azi cand te scoli ,sa bei zeama de varza,ness neindulcit, baji doo nurofene ca deseara avem invitatie la cenaclul literar unde ai de prezentat eseul ala cu blaga...si unde vine si baicsu si sa nu te faci dracu de ras ca iar te ia baicsu la perpulis in threadu dedicat tie.
te pierdui cu 5 minute ca ajunsei la uzina la 7.40
nu. nu am dormit bine. am fost trist si agitat dar cel mai mult ofticat pentru pierderea calificarii rapidului care la un moment dat parea asigurata.
tzantzarii nu vin la mine pt ca se intoxica de la alcoolu si nicotina care ies de-a valma prin toti porii epidermei subsemnatului
ai grija azi cand te scoli ,sa bei zeama de varza,ness neindulcit, baji doo nurofene ca deseara avem invitatie la cenaclul literar unde ai de prezentat eseul ala cu blaga...si unde vine si baicsu si sa nu te faci dracu de ras ca iar te ia baicsu la perpulis in threadu dedicat tie.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineatza
buna dimineatza eyewitness. (esti privilegiat, ca-ti zic de doo ori
buna dimineatza, Mr Hyde :rolleyes: where ever u are.
buna dimineatza, forum. (adica moshule)
buna dimineatza, baixinho. cum fu noaptea trecuta? esti sanatos, bine? o zi buna, baixinho si noapte buna.
buna dimineatza, zi de joi, 7 august.

buna dimineatza, Mr Hyde :rolleyes: where ever u are.
buna dimineatza, forum. (adica moshule)
buna dimineatza, baixinho. cum fu noaptea trecuta? esti sanatos, bine? o zi buna, baixinho si noapte buna.

buna dimineatza, zi de joi, 7 august.
-
nocturna - Mesaje: 8725
2614
selecteaza foca
ca s-o parafrazez pe Gabi Iliescu de la Realitatea tv, "ca curu".
evident, multumesc pentru etentie
Initial trimis de Nightwish
buna dimineatza, baixinho. cum fu noaptea trecuta?
ca s-o parafrazez pe Gabi Iliescu de la Realitatea tv, "ca curu".
evident, multumesc pentru etentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Neatza forum ... da am si io intrebare pt astia mai matinali ....
Cum puteti fratilor sa va sculati la 7 ... 8 ?
-
monk - Mesaje: 2747
mah, unii se mai si trezesc la 7. life's a beach.
bah, asta mic si obositor, am si io o intrebare pentru tine. mah, da' tu n-ai activitati extra-internetice deloc? ce draq, te-ai nascut pe net? ti-au bagat astia cablu si te-au sudat de peceu? n-ai si tu o maimutza de batut? n-ai chef de o plimbare prin parc? sa te recreezi, sa mai respiri si tu aer curat? ceva bungee-jumping without the bungee?

bah, asta mic si obositor, am si io o intrebare pentru tine. mah, da' tu n-ai activitati extra-internetice deloc? ce draq, te-ai nascut pe net? ti-au bagat astia cablu si te-au sudat de peceu? n-ai si tu o maimutza de batut? n-ai chef de o plimbare prin parc? sa te recreezi, sa mai respiri si tu aer curat? ceva bungee-jumping without the bungee?
-
Initial trimis de monk
pai suntem curiosi sa intram repede pe forum sa vedem ce lucruri interesante si ce bancuri rasuflate si copiate de pe net mai posteaza monk si dzeu...
-
ma ... da tu pleci imediat cum te scoli (la ora 11) ? afla ca mai mult din juma de zi is plecat :p Nush daca ai observat ca in jur de ora 2-3 nu is acasa :p
pies : aiule nu ma mai baga in aceiasi oala cu retardatul ala
pies : aiule nu ma mai baga in aceiasi oala cu retardatul ala
-
io ma trezesc la 11, plec la 11 si ajung la 10. e aproape lojic.
adica dus, nu? atunci as zice chiar toata ziua.
mah, io am tot batut la usa. da' am zis sa mai insist ca poate n-auzi.
Initial trimis de monk
mai mult din juma de zi is plecat
adica dus, nu? atunci as zice chiar toata ziua.
Initial trimis de monk
Nush daca ai observat ca in jur de ora 2-3 nu is acasa :p
mah, io am tot batut la usa. da' am zis sa mai insist ca poate n-auzi.

-
mah, unii se mai si trezesc la 7. life's a beach.![]()
altii abia la 7 reusesc sa adoarma , datorita durerilor de cap , burta , a vomei , etc,etc.
100 Pipers Aberdeen , Scotland.....it's fuckin' sneaky bitch ! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
moshule da-ti-as pe unde salasluieste omuletu ala prigonit de rafalele de voma din gatu ala de bovina castrata cu tesla ...bah de futut nu stii , de baut nu stii, fotbal nu stii tu de ce pana mea mai traiesti?
-
2617
Initial trimis de eyewitness
moshule (...) de ce pana mea mai traiesti?
selecteaza, foca
ca sa bata maimutza, sa mance shaorme si sa stea pe forum
evident, multumex pentru atentie
ANTI
-
Re: 2617
pentru cateva secunde ramasesem cu gura cascata din doua motive:
al doilea [:D] a fost ca in loc sa dau raspunde am dat modifica si am avut impresia ca moshu m-a banat [prea frumos pentru a deveni realitate, dar inca mai sper ... ]
iar primul este urmatorul
:eek: nu credeam ca o sa traiesc si o s-o mai si vad pe asta... uau! :eek:
al doilea [:D] a fost ca in loc sa dau raspunde am dat modifica si am avut impresia ca moshu m-a banat [prea frumos pentru a deveni realitate, dar inca mai sper ... ]
iar primul este urmatorul
Initial trimis de baixinho
multumex pentru atentie
:eek: nu credeam ca o sa traiesc si o s-o mai si vad pe asta... uau! :eek:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
neatza eyewitness.. neatza forum...
(va spun de acum, pentru ca maine, cand ma voi trezi, deja va fi nevoie sa spun buna ziua eyewitness...buna ziua forum!! )
(va spun de acum, pentru ca maine, cand ma voi trezi, deja va fi nevoie sa spun buna ziua eyewitness...buna ziua forum!! )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
sau cum zicea rimaru
ceva bungee-jumping without the bungee?
Bungee-jumping cord-less
-
cutuma© - Mesaje: 3047
2622
selecteaza, foca, selecteaza
buna dimineatza, eyewitness, buna dimineata BedGí£rl, buna dimineata soferu persona alu BedGí£rl, buna dimineatza Nightwish.
cum dracu ma, un platou plin cu cefe de porc si carnati si sa nu te atingi de el? ce dracu, ma, foca?
buna dimineatza, eyewitness, buna dimineata BedGí£rl, buna dimineata soferu persona alu BedGí£rl, buna dimineatza Nightwish.
cum dracu ma, un platou plin cu cefe de porc si carnati si sa nu te atingi de el? ce dracu, ma, foca?
ANTI
-
buna dimineatza , eye !
am pus ceasu sa sune la 9:45....ca sa nu ma mai certi ca ma scol la 11 si nu imi vad de treburi.
de la 9:45 pana la 9:50 am scotocit prin cd-uri ...si ce crezi ca am gasit ? Pink Floyd - Double Hits Collection. :p
PS : astazi cred ca voi incepe sa mananc. pericolul cred ca a trecut.
am pus ceasu sa sune la 9:45....ca sa nu ma mai certi ca ma scol la 11 si nu imi vad de treburi.
de la 9:45 pana la 9:50 am scotocit prin cd-uri ...si ce crezi ca am gasit ? Pink Floyd - Double Hits Collection. :p
PS : astazi cred ca voi incepe sa mananc. pericolul cred ca a trecut.
-
voi incepe sa mananc. pericolul cred ca a trecut.
moshule, pericolul abia acum incepe.
buna dimineatza, ai. buna dimineatza, soare. buna dimineatza, Mr Hyde. where ever you are. :rolleyes:
moshule, pericolul abia acum incepe.

buna dimineatza, ai. buna dimineatza, soare. buna dimineatza, Mr Hyde. where ever you are. :rolleyes:
-
Buna "dimineata" (adica ziua) forum ... aiu ... etc ..
Pofta buna celor care se pregatesc sa manance pranzul ...
Pofta buna celor care se pregatesc sa manance pranzul ...
-
buna dimineatza , Nightwish. pentru ca noaptea trecuta am petrecut-o in compania ta (pe YM , se subintelege) ...m-am gandit ca tie trebuie sa iti spun buna dimineatza ...in aceasta frumoasa zi de duminica.
plus de asta....eye-ul acum e la marginea marii , neinteresat de noi cei de aici din capitala.....si sunt sigur ca are o dimineatza frumoasa si fara umila mea urare.
oare mai esti necajita pe mine ?
90 , eu m-am trezit la 11:30. tu ?
PS : si nu..inca nu mi-am batut maimutza
Cu mult drag , Always Ultra *p
plus de asta....eye-ul acum e la marginea marii , neinteresat de noi cei de aici din capitala.....si sunt sigur ca are o dimineatza frumoasa si fara umila mea urare.
oare mai esti necajita pe mine ?
90 , eu m-am trezit la 11:30. tu ?
PS : si nu..inca nu mi-am batut maimutza
Cu mult drag , Always Ultra *p
-
Initial trimis de eyewitness
neata bad girl ! cum ati dormit tu si soferu?
de sofer nu stiu, ca`i in concediu.. iar eu nu prea am dormit deloc... nu ma intrebati ce am facut, ca nici asta nu stiu... nu ma intrebati ce am baut.. k nici asta nu mai stiu :p
oricum, neatza eye.. neatza forum!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii