(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde nocturna » Lun Aug 11, 2003 8:57 am

da mah, ia titlul la polo! *p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

2656

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 9:01 am

selecteaza, foca, selecteaza
nu are cum, nu spun din ce motive, ca dupa aia primesc mesaje pe ym ca mananc cacat (pe pm nu se mai poa ca userul cu pricina este banat / mancamiar din rect cacat; ai,ma, ca scriu in rime, cine spunea ca nu sunt intelighente?).

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Lun Aug 11, 2003 9:41 am

pentru ca sunt constient de faptul ca am luat al 3 - lea avertisment, si banul de o saptamana sta sa vina, vreau sa imi iau la revedere pana nu se scoala foca [adeseori ma intreb daca asta nu e un admin doar de banuri si avertismente... da las' ca sunt unii si mai inutili :p ]. :)
va pup, si ne vedem peste o saptamana [acu' sa nu o puneti de-o petrecere] ! :* :sal: [lol]

noapte buna nightwish, my hyde, moshu, baixu, ai, lutze, mirela, etc!
buna dimineata nightwish, my hyde, moshu, baixu, ai, lutze, mirela, etc!

*asta a fost pentru toata saptamana.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2658

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 10:13 am

focí£, am si eu o rugí£minte la tine. te rog frumos, spunei lui Masterboy cí£ cand il mí£nancí£ in rect/anus/partea dorsalí£ a corpului este bine sí£ sí£ scarpiní£. in plus, transmite-i lu Courage sí£ sí£ sterge la rect/anus/partea dorsalí£ a corpului cí£nd sí£ cací£ pí£ iel, cí£ a infestat atmosfera si pute si aici, pe la noi.
multumesc frumos.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 10:19 am

1.de ce ai scris cu negru ?
2.chiar daca ii spun..nu stie cine esti. mai incearca tu sa iti faci const si sa scrii acolo
3.he,he.....care l-ati avertizat pe Gabyzz ? ce marfa. ma uit acum sa vad. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2660

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 10:25 am

crezi ca ii duce pe iei capul sa selecteze ca sa nu se vede in silver? ai, ma, ii supraestimezi.
Master ala a mai intra pe aici dupa ce ai dat tu linkul ala in care spunea despre noi ca suntem copii care intra din net-cafeuri si nu mai tin minte ce aberatiimai posta el p-acolo. n-are cum sa nu ma tina minte, ca i-am dat destula carnita cat sa ma tina minte. sau sunt multi care ii dau 4M si uita repede?

ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 12:59 pm

tocmai ce m-a sunat Aliosha de la mare....si a zis sa va transmit ca va baga baslaiberul in anus si in cavitatea bucala la toti cei prezenti pe forum in acest moment , exceptand administratorii !

:o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2664

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 1:23 pm

deci si tie, ca tu ej foca.

ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 1:24 pm

aaaa....si de baixo a zis ca suplimentar ii poate linge sfarcurile , daca doreste. :o

(bineinteles cu ocazia primei intalniri forumiste)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 11, 2003 1:24 pm

Hmm..zi lu domnu Aliosha ca-l dezvirginez la maronica, daca face pe al dracu´! Il pun pe cap de porc sa-i faca morishca....

Porcilor! Ce-i cu limba asta de maidan pe aici? Nu va este putina rushine? Parintii vostri stiu?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 1:28 pm

Nicholas...sambata Aliosha a fost in Paparazzi ..el si cu Baluba (ala de i-am pus noi curu la poze) ...si Aliosha s-a imbatat groaznic..si cica turna pe la femei beri in cap , scotea maimutza...sa le-o arate la aia...si au venit bodyguarzii sa il dea afara. Si le-a zis Baluba ca Aliosha e nepotu' lu' Nutzu Camataru...si ca au belit pula daca se ating de el. Si s-au speriat aia....au inceput sa-si ceara iertare , i-au adus beri scumpe. Pula mea.

Asa...ca te rupe Baluba cu bataia daca te iei de Aliosha. Are 156 de kile...si cu o mana loveste tare....iar cu cealalta mortal.
Oribilul Mosh
Junior Member

2665

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 1:35 pm

deci pe tine te-a pocnit cu maimutoiu (mi-e greu sa cred ca un individ la peste 150 de chile are maimuta) daca inca mai traiesti.

ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 1:38 pm

ultimul post a lu Gigi™ nu l-am inteles. Gigi™ , fii bun si fa-mi o schitza !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Aug 11, 2003 1:40 pm

156 kg? :eek: Ce inaltime are?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 11, 2003 1:42 pm

Pula mea..am dat un search pe Google, da nu am gasit nici un nutzu camataru??!!?? De baluba nici atit??!!?? Cine-i astia? Au fost cumva in T3 si nu stiu eu? sichigem bonbon veregem! anani ami!

Hehehe...bah, de-al de astia de 156kg futeam la slatina in mina de carbuni, de imi ziceau "coane alex". Eu am fost sef de camera, nu gluma...asa sa stii!

Si cine pula mea se duce in Olimp pe vremea asta???...sau au fost acolo ca a cintat HI-Q?..*lol* Spune-le sa-si bage mintile in cap, ca aici nu sintem in Canada. Umbla golanii cu sabiile la centura....poate ramine aliosha fara cap, atunci sa vezi boceli din partea feminina...si nu numai..*lol*
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 11, 2003 3:26 pm

bah fusei si io in cuando in mamaia sambata seara cu festivitati si fitze marlboro unde era expus si monopostu lui schumi de anu trecut. si cine credeti ca era organizator ? adica bagator de seama principal? sod bah...care la ora doo era deja impuscat si se plangea ca facu in ultimile doo saptamani o cura de house de-l ia cu greturi acu cand asculta...
eyewitness

gritings

Mesajde marian jan » Lun Aug 11, 2003 3:46 pm

ia mai da-l in pula mea pa sod,ba! :)

salutari!atat!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde gabuba » Lun Aug 11, 2003 3:51 pm

uau sa inteleg ca inca nu sunt banat? ;D
ce frumos din partea focii.
Dreacu sa-l ia pe aliosha, cu tot cu litoralul lui! :mad: :D
nu-i asa alin popalin marian jan?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde marian jan » Lun Aug 11, 2003 3:57 pm

da,ia mai da-l in pula mea si pa aliosha,ba!betivu dracu!:D

ma,sunt la munte,la sinai.e 30k berea,50k vodka,200k vinu.saptamana asta imi propun o imbibare continua.dup-aia cre' ca incep sa ma dau la ospataritele astea naspete.si chiar sunt naspete,credeti-ma pe mine.e 26k ora la net si tre sa-ti faci si programare.noroc ca m-a tinut asta minte de anu trecut.aliosha,moshule,am vazut niste terase........sa nu fiti porci!asa ca imi urez imbibare placuta.baixule,ce pula mea facu rapidu ,ma?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 4:10 pm

aline...dezamagitor ...pt. ca nu ai spus nimic de fata de 16 ani de anu trecut , care acum are 17.
zi-ne si de ea doua cuvinte !

*p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Aug 11, 2003 4:12 pm

as fute-o
(1) (2)
bravo baixule!
marian jan

2669

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 5:07 pm

Initial trimis de marian jan
baixule,ce pula mea facu rapidu ,ma?

dadu muie la curiosi.

ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Lun Aug 11, 2003 8:16 pm

buna seara tuturor!
multumiri sincere domnilor MIG29 si Nicholas_Alex

ochila,te-ai trezit ma?ai prins glas?ca erai magnet cand te-am vazut ultima oara!hehehe!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dj_jaxxx » Lun Aug 11, 2003 8:18 pm

Mosule: o sticla de fanta e 2 dolari canadieni aici adica vreo 52000 lei.

32000 este aproape un dolar american deci 1.5 dolari canadieni deci aici e ceva mai scump avand in vedere ca astia de la magazin comanda Fanta direct din Romania.

Baixinho: mersi pt condoleante

Bah asa de rau a ajuns Dinamo mah...sa piarda cu Argesu? Lasa ca-i macina pe Bihor in etapa a 2a :)
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Aliosha » Lun Aug 11, 2003 9:31 pm

Ce faci Gabi , baga-ti-ai balsaibaru in rect ?

Ai informat gresit lumea in legutura cu seara Joi. Eram cu baluba si luasem startu cu cate 200 de vischi si o sticla de Merlot de baiat.
Ajungem in Vama si ne indreptam spre prima terasa iesita in cale unde se si dansa - B52.
Mergem la bar sa comandam in continuare si pe drum ne lovim de un grup format din Tuca, Loredana, Alexandra Dinu (Mutu) si Bitman. Se distrau si eu fara fite, la gramada cu multimea. Dintre toti lui baluba(agheu deja) i-a suras cel mai mult Tuca. Intre timp ne mai intalnim cu unii pe care ii stia el si ma bag eu cu ei la masa.
Baluba tatona grupul vedetelor dansandu-si cele peste 150 de kile in jurul lor ,insa , din experienta, verificand la 5 minute ce mai fac. Eu ma urc pe masa noilor mei prieteni si incep sa dansez cu fetele de pe acolo.
Nu stiu ce i sa parut unui cacat ca m-am dat eu la una din ele, ca a venit infipt la mine... unu Luca, care semana cu George Lucas in tinerete si cu o pereche de ochelari care ziceai ca e asamblata din Optic Cabinet. Ma rog, vb cu omu, ii explic ce si cum. Intr-un final ma plictisesc de el si ii voleibalez berea din fata cu tupeu. Omu se duce la baluba sa se planga ca de ce le terorizez masa si ca daca nu era el acolo nu faceam asa.

Baluba isi facuse intre timp intrarea la Tuca. Se dusese cu un pahar la nasu lui zicandu-i "Noroc Marius", asta din urma chiar dand noroc cu el. Ambii ne imbatam groaznic , eu vazundu-mi de noii mei prieteni iar baluba de vedetele lui.

La un moment dat apar vreo 3-4 baieti, prieteni cu Luca , localnici chipurile, la cercei in spranceana, tatuaje, sa ma ia pe mine la pula ca de ce m-am luat eu de femeia aluia. O dau la pace cu ei explicandu-le ca nu e chiar asa, moment in care intervine Baluba zicandu-le ca sunt nepotu lu nutu camataru. A urmat o discutie de 15 min din care nu mai imi aduc aminte prea multe si care s-a incheiat prin faptu ca m-au cinstit cu Stella vreo 2 ore. Pe urma a venit si Luca sa se scuze zicandu-i exasperat lui Baluba "Mi-am cerut scuze de 5 ori, ce vrei sa-i fac o muie acum ?"

Ma rog, asta e rezumatu caci daca as povesti in amanunt seara aia as urca postu la mii de cuvinte.

Ah... a doua zi am fost tot acolo si Tuca l-a salutat din proprie initiativa pe baluba, care s-a imbatat din nou si a luat-o pe Oana (pe forum Superba Oana) in carca sa ii faca cunostinta cu el. Ha ha... si l-a intrebat daca i se pare ca e un strutz capabil ....
I-a mai zis ca se pisa pe Nasu.
La un moment dat l-am pierdut si am intrebat de el prin toata terasa inclusiv pe Tuca : "L-ai mai vazut pe grasu ala imputit care te deranjeaa mereu ca l-am pierdut ?" (Oana murea de ras...)

Lu Bitman (care bea vodka direct din sticla ) i-a zis ca l-a vazut pe Minculescu (la noi in 2 mai) si ca e peste el :))

ETC...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gabuba » Lun Aug 11, 2003 10:01 pm

vroiam sa-i raspund bunei mele prietene naiti pe rock, da ma abtin. ca sunt baiat cu bun simt. :D
vroiam sa-i zic (,) ca daca nu are capacitatea intelectuala de a intelege filosofie posturilor mele sa se abtina.
Sa nu creada ca ma cunoaste. Eu sunt o enigma....
aaah.. ma duc sa impusc pe cineva [damn, nici de data asta nu aveti noroc, nu ma voi impusca...] .
:rolleyes: :D

aliosho, frumos... frumos.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Lun Aug 11, 2003 10:07 pm

Iar au dat manelistii muzica la maxim... Gabyzzu, spuneai ceva de omorat pe cineva. Ma ajuti?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 11, 2003 10:14 pm

cu placere.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Lun Aug 11, 2003 10:21 pm

Te astept! Sa nu uiti sa aduci mitraliera.
Nightmare
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 11, 2003 10:30 pm

da' ce vrei sa mori fara chinuri? lasa ca aduc un pistol cu gloante oarbe, ca sa mori de plictiseala pana te impusc eu.
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati