Wild Rose aduna al 15-lea trandafir....
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Wild Rose aduna al 15-lea trandafir....
In primul rand o sa intrebati cine este Wild Rose. O sa va spun.Este cineva drag noua. Eu ii spun simplu...puiussu !
Astazi este ziua ei. Si pentru ca este una dintre cele mai simpatice fete din istoria fanclubului....isi merita subiect. Plus ca astazi am aflat ceva incredibil despre ea....care a ridicat-o mult,mult de tot in ochii mei. In sfarsit...nu asta este obiectul acestui subiect.
Draga puiussule ...la multi ani , si multa sanatate. In rest nu iti mai doresc absolut nimic....nici macar traditionalul "multa minte" , pentru ca am realizat ca ai. Si daca nu ai pe moment...o sa vina cat de curand.
Uite si un atasament pt. tine ......
Astazi este ziua ei. Si pentru ca este una dintre cele mai simpatice fete din istoria fanclubului....isi merita subiect. Plus ca astazi am aflat ceva incredibil despre ea....care a ridicat-o mult,mult de tot in ochii mei. In sfarsit...nu asta este obiectul acestui subiect.
Draga puiussule ...la multi ani , si multa sanatate. In rest nu iti mai doresc absolut nimic....nici macar traditionalul "multa minte" , pentru ca am realizat ca ai. Si daca nu ai pe moment...o sa vina cat de curand.
Uite si un atasament pt. tine ......
- Fişiere ataşate
-
- wild rose.jpg (53.47 KiB) Vizualizat de 4509 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ce pot spune moshule... multumesc mult pentru urari... multumesc pentru tot cea ce ai facut pentru mine...
si pentru cei care nu s-au prins inca... Wild Rose = Bad Girl!
si pentru cei care nu s-au prins inca... Wild Rose = Bad Girl!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
si io care credeam ca o sa fiu primul de care o sa ii urez caldurosul "La Multi Ani ! " in public ... caci asa i-am zis io pe sleau ..
Oricum ... "La multi ani !" ... Wild Rose ... :o
pies: ... sac ca tot sunt mai mare ca tine *p
Oricum ... "La multi ani !" ... Wild Rose ... :o
pies: ... sac ca tot sunt mai mare ca tine *p
-
monk - Mesaje: 2747
Asta asa ca o mini-surpriza:
cezar_mih: la multi ani
Bad_Girl: mersi
Bad_Girl:
cezar_mih: lol .. .deja tre sa inceapa cu SMSurile
cezar_mih: si telefoane
Bad_Girl: a inceput....
cezar_mih: etc
cezar_mih: lol .. cine ?
Bad_Girl: un numar necunoscut kre ma pune sa ghicesc cine e..., alexandra (prietena mea)
cezar_mih: lol ..
cezar_mih: creca stiu cine e
Bad_Girl: cine??
Bad_Girl:
cezar_mih: think
Bad_Girl: tu?
Bad_Girl:
cezar_mih:
Bad_Girl: da??
cezar_mih: hihihi
cezar_mih: cu placere pt urari
Bad_Girl: hehe
cezar_mih: hihi dai bipuri , ei ?
cezar_mih: hihi ti-am zis ca iti plegatesc io ceva
cezar_mih: la multi ani
Bad_Girl:
cezar_mih: lol .. .deja tre sa inceapa cu SMSurile
cezar_mih: si telefoane
Bad_Girl: a inceput....
cezar_mih: etc
cezar_mih: lol .. cine ?
Bad_Girl: un numar necunoscut kre ma pune sa ghicesc cine e..., alexandra (prietena mea)
cezar_mih: lol ..
cezar_mih: creca stiu cine e
Bad_Girl: cine??
Bad_Girl:
cezar_mih: think
Bad_Girl: tu?
Bad_Girl:
cezar_mih:
Bad_Girl: da??
cezar_mih: hihihi
cezar_mih: cu placere pt urari
Bad_Girl: hehe
cezar_mih: hihi dai bipuri , ei ?
cezar_mih: hihi ti-am zis ca iti plegatesc io ceva
-
ma sper sa te multumesti numai cu cadoul asta ...
ai grija ca e fragil
ai grija ca e fragil

- Fişiere ataşate
-
- gift.gif (29.54 KiB) Vizualizat de 4448 ori
-
Ai un mesaj nou ..acolo ti-am urat tot ce se cuvine urat si sper sa fim la fel de bune prietene ca pana acum.
Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa cunosc o persoana atat de deosebita si suuuper de gashka ...
U are th3 B3st!!
See ya maine!!!:kiss:
Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa cunosc o persoana atat de deosebita si suuuper de gashka ...
U are th3 B3st!!
See ya maine!!!:kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
mersi mult ptr urari... si ptr smsuri...si ptr urarile de pe ym...etc!
P.S. Aliosha, ai grija ca azi n`ai voie sa ma inseli
P.S. Aliosha, ai grija ca azi n`ai voie sa ma inseli

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
On the last day I took her where the wild roses grow
And she lay on the bank, the wind light as a thief
As I kissed her goodbye, I said "All beauty must die"
Lent down and planted a rose between her teeth
And she lay on the bank, the wind light as a thief
As I kissed her goodbye, I said "All beauty must die"
Lent down and planted a rose between her teeth
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2671
selecteaza, foca, selecteaza
la multi ani
evident, multumex pentru atentie
la multi ani
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani ! si sa ai parte de ce vrea muschii tai alaturi de soferu personal si de cine mai vrea petalele tale ...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
la multi ani, bad girl/wild rose !
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de eyewitness
sa ai parte... alaturi de soferu personal
n-are cum,ca mi-a spus mie ca nu mai poate...are fro saptej da ani.
la multi ani si tot ce vrei!sa-i urezi sanatate si lu aresenie(arestide:con: ).vrei sa-ti dau si pm cu urari?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
da aline, baga si Pm... :p
cu "arsenie" (aristide) nu vreau, ca`i naspa.. in schimb , tie nu`ti zic nu ;D
p.s. mersi inca odata tuturor!! :kiss:
cu "arsenie" (aristide) nu vreau, ca`i naspa.. in schimb , tie nu`ti zic nu ;D
p.s. mersi inca odata tuturor!! :kiss:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
La multzi ani draga Alina shi succes in aflarea raspunsului la intrebarea "De ce a traverssssat puiussssul ssssstrada?"
-
cutuma© - Mesaje: 3047
preiau legatura ...
ce ne-ai facut mai alina ... invitasi juma de forum la tine si ne-ai lasat singuri la ora asta ... stam si murim de plictiseala ;P ;P
pentru dumneavoastra ,
corespondentul in teren , monk
... Andreea ?
ce ne-ai facut mai alina ... invitasi juma de forum la tine si ne-ai lasat singuri la ora asta ... stam si murim de plictiseala ;P ;P
pentru dumneavoastra ,
corespondentul in teren , monk
... Andreea ?
-
Tocmai am sosit de la ziua lui Puiussu,a fost super party,insa nu inteleg de ce multa lume a plecat devreme.
Eu insa am cam stat pana la spartul party-ului si am dansat cot la cot cu forumistele Dia de Koala Bear,Crazy_Felina,Anna|s,Jasmyna si nu cea din urma insa CEA MAI FRUMOASA FORUMISTA : WILD ROSE!:p
Eu insa am cam stat pana la spartul party-ului si am dansat cot la cot cu forumistele Dia de Koala Bear,Crazy_Felina,Anna|s,Jasmyna si nu cea din urma insa CEA MAI FRUMOASA FORUMISTA : WILD ROSE!:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
2685
a fost si soferu personal?
a fost si soferu personal?
ANTI
-
2696
sa-ti spun ca mi-a dat bip foca aseara (si eu ca bou l-am sunat, de un' sa stiu c-o sa ma tina la telefon o juma de ora?) si a inceput sa-mi planga "pe umar" ca pe el nu l-ai chemat la ziua lui, ca de ce sunt la ziua ta foarte multe lutze, iar el sta acasa sa bata maimutza, ca nu te-ar fi facut de rusine chiar daca nu stie sa manance caviar, icre de manciuria si alte alea, ca s-ar fi sters frumos la gura, cu servetelul dupa ce ar fi terminat de mancat cu cu maneca de la tricou cum face la machedonu si la ruine si ca nici nu s-ar fi gandit sa ceara cateva portii sanatoase de clatite? mai bine nu-ti spun!
sa-ti spun ca mi-a dat bip foca aseara (si eu ca bou l-am sunat, de un' sa stiu c-o sa ma tina la telefon o juma de ora?) si a inceput sa-mi planga "pe umar" ca pe el nu l-ai chemat la ziua lui, ca de ce sunt la ziua ta foarte multe lutze, iar el sta acasa sa bata maimutza, ca nu te-ar fi facut de rusine chiar daca nu stie sa manance caviar, icre de manciuria si alte alea, ca s-ar fi sters frumos la gura, cu servetelul dupa ce ar fi terminat de mancat cu cu maneca de la tricou cum face la machedonu si la ruine si ca nici nu s-ar fi gandit sa ceara cateva portii sanatoase de clatite? mai bine nu-ti spun!
ANTI
-
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii