Liberty Parade

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Liberty Parade

Mesajde SOD » Lun Aug 11, 2003 11:25 pm

cine a fost martor la cel mai mare eveniment de strada din romania si ce parere isi da?
eu personal nu am vazut atata lume decat la gala hagi!!!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mar Aug 12, 2003 10:25 am

am alergat pe langa camioane de mi-a iesit limba din gura :)
in Libertatea scria ca au fost 30.000 de oameni. parerea mea e ca au pus un 0 in plus.
oricum mi s-a parut super si chiar m-am mirat sa vad ca oamenii din Neptun, Mangalia si restul de satuce nu erau prea deranjati de muzica tare si de harmalaie. ceea ce nu pot sa spun si de soferi care cred ca au injurat de toti sfintii...
m-au cam enervat agentii aia de la BGS, cam increzuti baietii si prea aveau chef de cafteala.
in rest muzica a fost ok , atmosfera de nota 10, organizarea...se putea si mai bine.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde marian jan » Mar Aug 12, 2003 1:45 pm

mai bine ati pune niste poze.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Mar Aug 12, 2003 4:06 pm

pai chiar au fost 30000 de oameni.
poze peste doo zile.
oragnizarea?muie la agentia de publicitate.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mie Aug 13, 2003 10:56 am

serios?
Mie nu mi s-au parut chiar asa de multi. cu 30000 umpli un stadion de fotbal. dar daca tu zici ca in tarcul ala intrau poate o fi. sper sa fac si eu rost de pozele pe care le-am facut cu caravana.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde SOD » Mie Aug 13, 2003 7:42 pm

amice,tarcul ala a fost montat doar pentru a putea tria publicul care ajungea langa scena,deoarece unul dintre sponsori era L&M.adicalea,aia peste 18 ani.daca ne raportam la ei,este ok,nu au fost 30 de mii.daca vb de toti aia care de-abia ajungeau de la 2 mai la vama,atunci au fost 30 de mii.ok?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Joi Aug 14, 2003 8:29 am

SOD eu nu numar la participanti la Liberty Parade pe toti care erau in vama ca probabiil ca se apropie de 30.000. Erau multi pe acolo care nu aveau nici o treaba ca parada. odata ajuns in vama si io am trecut de partea celor care nu aveau niica cu house-ul.

Tu ce ai facut? ai fost pe langa/in camioane sau ai stat toata ziua la scena?
memetshot

Mesajde stefan » Joi Aug 14, 2003 10:49 am

Iar au fost houserii si trancerii in Vama Veche si 2 Mai? Huo!!!! Afara, afara, cu houserii din Vama!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:05 am

spiritu' revolutionar ne mana pe toti...care incotro. stimabile, bag seama ca nu prea ti-o priit concedu’. ce ti-o casunat pe houseri, tranceri si mouseri mah? e si ei oameni, tre' si ei sa traiasca. :D

si apropos de programu' national finantat de asociatiile non-profit si non-guvernamentale: 'salvati vama veche si doi maiu' de invazii straine', vazurati mah ce scandal fu mai acum cateva zile la vama veche (parca, sau 2 mai) intre metalisti si manelisti? pai ridicara metalistii neste ziduri, brutalizara manelistii si impartira zonele (de influente) mai ceva ca Bush cu Iraku'. ca de obicei lumea iera toata buluc de partea manelistiilor, care ei e nefericiti, iara brutele astea de metalisti i-au bruscat cu nesimtire de le-au rupt lantzurile de la gat si unghia mica de la deget. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde stefan » Joi Aug 14, 2003 11:08 am

Pai sa traisca, da exista alte locuri pentru houseri, in nici un caz Vama Veche. Acu vreo doi-trei ani Class au cantat pentru 15 oameni in Vama! Chiar asa, vor musai sa bata ultimul nail in the coffin? Huoo!!!!
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Aug 14, 2003 11:31 am

ba nu mai naiti, manelisti e aia fericiti, dar ei devine nefericiti cand aude zgomote d-astea care nu se daseaza prin taierea maini...
Hai mai stefane acu nu fii asa suparat ca Liberty Parade ie la Vama. Nu a fost primul an si nu o sa fie nici ultimul.
Iar a doua zi pe plaja tot roace rasunau de la terase (numai la aia unde stateam io era lation :( ) deci nu moare vama daca vine odata houserii....
memetshot

Mesajde stefan » Joi Aug 14, 2003 11:37 am

De murit tot moare, si Liberty Parade pune umaru. Daca tot vin doar odata pe an, deci e neglijabil, nu mai bine nu vin deloc?
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Aug 14, 2003 11:44 am

Initial trimis de Nightwish

vazurati mah ce scandal fu mai acum cateva zile la vama veche (parca, sau 2 mai) intre metalisti si manelisti?

uite acuma ca citii asta, parca imi aduc aminte. nu de alta, da io tocma eram acolo in seara cu pricina, da cre ca escesu de neshte beri hi de neshte gotci care a cauzat grav perceptziei realitatzii m-a facut sa cred c-am visat. deci a fost totushi scandal? aievea au fost toate? shi eo care credeam... ete ca sa vez! da' in cazu asta, eo ce faceam? poate ma vazut careva p'acolo shi'm umple shi mie blancu din seara aia. deci eo eram ala care se tzinea de un pa'ar de bere shi unu de gotca sprijinite serios pe aer shi eram tuns scurt shi neberberit, imbracat cu pantalon shi eventoal tricou. nu se poate sa nu ma fi vazut careva. e...?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:58 am

neatza, daca vroiam ca sa fac pe snoaba si sa-ti dau peste nas, ti-as fi zis ca io eram de partea cealanta a zidului, la manelisti. :D da' nu vreau. deci, io am lipsit de la manifestatia cu pricina, uici iz, care a fost cu metalistii si manelistii. (stiu, foarte urat din partea mea) io relatam, nu din teritoriu cum s-ar fi putut crede, ci de la ce am vazut ruland la teveu. adica astia ne minte chiar asa pe fata, uici iz? pai se poate? asta una nelamurire.
doi lamurire: cre'ca aia cu tricou ai visat-o ca nu ierea nici urma de tricou p'acolo.
trei lamurire: toti iereau nebarbieriti si lipiti strasnic de sticlele de neste beri si gotci.
patru lamurire: cre'ca te-am intrezarit p'acolosa.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 14, 2003 12:10 pm

deci ie bine. in "visu" meu se facea ca ierea o glota de oamini care racnea neshte cuvinte urate la neshte jandari care era dupe un garduletz de stuh shi amenintza cu ani grei de pushcarie, dupe care s-a apucat neshte oamini de pe partea mea sa traga de gard shi jandarii tragea shi iei pe partea lor, iar eo trag nadejde ca poate mi-oi aminti mai mult, da cre ca-s slabe shanse. pentru o mai buna clarificare, eo stateam fruumos locului pentru ca mi se afectase facultatea locomotorie grav sanatate shi la mai mare.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii