Soferi personali

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Soferi personali

Mesajde baixinho© » Mar Aug 12, 2003 2:30 pm

2681
selecteaza, foca, selecteaza
M-am gandit sa deschis acest subiect deoarece fosta ex Baby Girl are oaresce probleme in aceasta perioada. despre ce este vorba? ei bine, domnisoarelor, doamnelor si domnilor, puiusssssssssssssssssssssssssssu a ramas fara sofer personal pentru ca deoarece si ca finca respectivul ie in concediu. ce ne facem? pai nu stiu, dar trebuie sa existe o solutie. pana atunci, sa va povestesc cate ceva despre soferul meu personal, de fapt, sofera mea personala.
Eu am cunoscut-o pe Floarea intr-un context destul de inedit. Ma plimbam linistit cu Ferrari-ul meu albastru metalizat (nu ie ala cu care m-am dus la foca acasa, ala ie verde, ce dracu tot incurcati borcanele in halul asta) pe o strada din orasul Ciulnita. o frumusete, ce sa mai! zagarie nori la tot popasul, fantani arteziene, gradini suspendate, o placere, va spun. nici macar dincolo de apa cea mare nu vedeti asa ceva. e, si cum ma plimbam eu asa cu Ferrari-ul de care v-am spus mai sus, numai ce vad, la un semafor pus pe culoarea rosie a semaforului, o blonda cu picioarele pana in gat (d-aia de care daca o mai tinea mama ei putin stiti voi unde, o scotea numa picioare) ca se repede la mine pe capota. am claxonat, i-am facut semn ca nu vreau sa imi stearga parbrizul, dar ia nimic. nu si nu ca voia sa-mi dea un bilet. stiam eu ca sunt foarte cunoscut si ca fanii mei stiuti si nestiuti imi da numerele lor de telefoane (ca are mai multe telefoane), da nici in halu asta. chiar atat de celebru sa fiu inat sa ma stie lumea si in Ciulnita? e, blonda aceea, cu sani a la Celia Petricu, cu un par negru ca abanosu si cu niste ochi negri de il facea pe foca sa-i curga balele rauri rauri nu dorea nicidecum sa-mi plaseze numeru iei de ciololar, ci sa ma informeze, pe calea biletelului cu pricina ca isi cauta unloc demunca. m-am gandit eu ce m-am gandit: la ferma de la Snagov nu am cum s-o angajez ca si-asa tre sa fac disponibilzari; la fabrica de mustioace de tigare iar nu am cum, pentru ca posturile sunt ocupate cu varf si indesat; la institutul de cercetari si proliectari shaorme nici nu se pune problema, ca nu acceptam chiar orice necunoscut intr-un domeniu atat de important. si cum ma gandeam io asa, mi-a picat fisa: o fac sofera mea personala. evident, i-am adresat intrebarea:
- Stimata domnisoara, doriti sa fiti sofera mea proprie si personala?
- Vai, stimate domn, nici nu va imaginati ce bucurie mi-ati pricinui. O sa scriu chiar si pe "Ce ne-a incantat sufletul astazi..." daca ma angajati ca sofera dumneavoastra personala.
- Dar de unde stiti de threadul cu pricina?
- Cum sa nu stiu? Intru pe saitul fanclubpunctro in fiecare zi. Cand pe usa cand pe geam, ca este aglomeratie mare si nu prea am loc. Singurul motiv pentru care il accesez este sa citesc posturile userului Oribilul Mosh. Sunt o adevarat fanitza a lui.
- Bine, va angajez, dar uitati cum facem. Trebuie sa dati inainte un test.
- Nu conteaza. Oricum, sunt foarte bine pregatita si voi trece testul.
Zis si facut. Am trecut la fapte. Nu va spun ca fata era profesionista in ale sofatului de numa. Il batea la cur rau de tot pe numitul Schumacher Michael. Ma rog. I-am facut carte de munca, tot ce trebuie si am angajat-o.
Sa va povestesc acum o patanie cu ea. Am plecat acum cateva zile in Miami, deoarece am incheiat acolo o afacere pentru fabrica mea de mustoace de tigari. In avion fiind, al intoarcere, am sunat-o pe Floarea:
- Stimata domnisoara, va anunt ca la ora X aterizeaza avionul asa ca va rog sa veniti sa ma luati (nu, nu de manerul burtii; de ala ma ia MaterCoy).
- Nici nu se pune problema. Voi fi acolo cu 30 de minute mai devreme.
Cand mai erau cam trei sferturi de caes pana sa aterizeze avionul, ma suna Floarea pe ciololar:
- Sefu, am pus-o!
- Pai asta este foarte bine. Stii ca eu nu-mi permit sa fac asta cu tine, ca dupa aia mi te sui in cap.
- Nu sefu, nu la asta ma refer.
- Dar ce ai facut?
- Am rupt cutia de viteze.
- Cum.... (nu pot sa reproduc ce am zis) ai reusit?
- Pai sefu, mergeam eu pe autostrada Sighetu Marmatiei - Alexandria cu 100 la ora..
- Foarte frumops. Dar cum ai rupt cutia?
- Stai sa va spun. Si tot calcam acceleratia, viteza crestea si am bagat-o in a cincea..
- Pai asa si trebuie. Dar cum ..... ai facut-o praf?
- I-am dat-o pe a sasea si voiam sa vad cum zboara.
- Pai, Floarea, nu are cum sa zboare, ca este masina, nu avion.
- Eu am incercat sefu, ca am vazut pe schimbatorul de viteze un R si am crezut ca daca o bag in a saptea...
- Dar nu are sapte viteze.
- Eu am crezut ca are si am fortat, crezand ca face ca Racheta.
- .........
Ma rog, a aterizat avionul, am luat un taxi si m-am dus acasa. Pana la urma, am reparat cutia de viteze.

In concluzie, asa am cunoscut-o pe Floarea.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Soferi personali

Mesajde monk » Mar Aug 12, 2003 2:37 pm

Initial trimis de baixinho
[b]2681
M-am gandit sa deschis acest subiect deoarece fosta ex Baby Girl are oaresce probleme in aceasta perioada. despre ce este vorba? ei bine, domnisoarelor, doamnelor si domnilor, puiusssssssssssssssssssssssssssu a ramas fara sofer personal [/B]

preiau legatura ...

na ca te-am prins baicsule ... pai bine ma ... sa o confunzi tu pe wild roseul nostru/ bad girl cu ... diana .... pai se poate maa ?

pies : sun in tratative cu ea sa ma angajez eu :lol: si sa o duc cu motoreeta mea pe care o sa lipesc o emblema de mertan sa nu zica , (virgula) ca ... nu merge cu mertzanu
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde memetshot » Mar Aug 12, 2003 4:33 pm

io pana acu vreo cativa ani eram avansat la gradul de general, ca aveam drept sofer un colonel :)
acu am ceva mai multi soferi asa incat nu merg niciodata de doua ori cu acelasi. de mai trebuie sa traiasca si oamenii.
In plus, na sa te vad baicsule daca e mai tare ferrariu; tau, nu merg decat in limuzine, de la 7-8 metrii in sus pe lungime si inalte cat sa pot sa stau si in picioare daca vreau. Pacat ca mi s-a stricat firgiderele :) .
Si asa ca sa fiu ciumeg le-am pus la fiecare numere, de mai sa nu uit cu ce merg.
cea mai mare limuzina - se cheama 41
mai am unele electrice - 69, 71, etc
si cele mai clasice: 282, 301.

monkule te-am facut. io imi pun pe bicla nr 41 , sa nu zica , (virgula) ca nu merge cu tramvaiu'
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde monk » Mar Aug 12, 2003 4:46 pm

si io merg cu alea electrice numa ca inafara de alea io is mai ciumeg si am mai multe 85 ; 92 ; 69 ; si 71 ...

probabil ca nu ne-am vz in ele pentru ca 71 si 69 is asa de mari de te poti si pierde prin ele ...

piesc : baicsule nu stie ea titina ce milionar a pierdut ... :lol:

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 12, 2003 7:09 pm

animaloo , sa inteleg ca stai prin Drumu Taberii - Ghencea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Aug 12, 2003 8:24 pm

Am si eu vreo 10 soferi personali, dar doar cand sunt in Bucuresti... Am un 601 SEL de toata frumusetea... Singurul inconvenient e ca circula numai de la Crangasi pana la Rosetti...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Mie Aug 13, 2003 8:53 am

da... limuzinele mele cele noi se numesc troleu' 69, sau tramvaiu' 41.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Mie Aug 13, 2003 2:08 pm

cam asa ceva mai moshule. nu mai tre sa imi deranjez soferii personali sa merg la meci saptamanal.
si ca sa vezi ce adevarat sunt: soferul personal ma ia fix din fata vilei cu nustiucate etaje...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 13, 2003 3:25 pm

da baixu, recunosc.. de cand a plecat soferu sunt disperata.. este cea mai grava problema cu care m`am confruntat vreodata... what can i do? :rolleyes:
ma gandeam sa dau anunt pe fanclub : se cauta sofer personal... dar mai bine rezolv asta in "private" ... poate il iau pe Alin, ca sa-l folosesc si in alte scopuri mai.. ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Mie Aug 13, 2003 3:35 pm

preiau legatura ...

pai bine ma ... tu m-ai facut sa sparlesc o emblema de mertzan pentru nimic ? ... ce sa fac io cu ea acu ... mi-o pun de gat si fac pe taximetristu ? ... iau oameni in carca si ii duc dintr-un loc in altul ... ca e confort mai mare decat la un Rolls ....

pentru dumneavoastra ,
trimisul special din teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mie Aug 13, 2003 3:37 pm

bad girl, abia ai implinit 15 ani, nu e bine :no: .. si daca afla love2fly ;D ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2695

Mesajde baixinho© » Mie Aug 13, 2003 3:41 pm

Initial trimis de Wild Rose
poate il iau pe Alin, ca sa-l folosesc si in alte scopuri mai

pai, da. sa spele masina, s-o repare cand se strica. are ce sa faca. eventual sa faca piata, ca altceva nu-l vad in stare.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 13, 2003 3:57 pm

hm.. nu la asta ma refeream :p

monk... ti`am spus k vreau mertan mertan, nu o emblema furata!! :no:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 13, 2003 4:13 pm

acu ca chestia cu soferu personal se generaliza io facui o paralela intre threadu asta si un film de prin anii 80 sau 90 "driving miss daisy" cu morgan freeman si tandy nu stiu cum (parca jessica) si io aiu de acum ii voi spune prea fericitei noastre posesoare de sofer personal privat si momental(unde-i nea gabitz sa ma corecteze?)in concediu de odihna : miss daisy

miss daisy ti-o place nu ti-o place asta e :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Aug 13, 2003 4:26 pm

Io inbucuresti am mai multzi soferi personali.De obicei poarta uniforma shi auntza intotdeauna k "Atentie se inchid usile" shi "Urmeaza Statia .....cu peronul pe partea....".Au acuma niste mashini noi,suedeze,Bombardier le zice,o nebunie,desi nici cu alea vechi facute la Arad nu mi-a chiar rusine.:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde angus » Mie Aug 13, 2003 4:27 pm

ba pa mine ma face melancolica shi-mi fuge gandul la beatles shi la al lor baby you can drive my car, now I'm gonna be a star, baby you can drive my car and maybe I love you...
eh, miss daisy, acu ca ai shofer, mai ramane o mica problema: mashina. sau puseshi carul inaintea boilor shi asta e deja fixata?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 13, 2003 4:32 pm

miss daisy?? :con:
mai bine wild rose...

p.s. cu masina e rezolvata treaba :p
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 13, 2003 4:43 pm

miss daisy ,margareta lu aiu, tu intelesesi gresit...io nu te intrebai daca vrei sau nu sau daca iti place sau nu. asta e treaba ta directa si personala precum soferu...
eyewitness

2795

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 1:39 pm

angajez sofer personal. stop. platesc in shaorme. stop. il astept in special pe foca. stop.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 20, 2003 1:52 am

eye , am vazut filmul ala de care zici tu. acum multi,multi ani pe TVR. Miss Daisy era evreica...si la inceput nu prea se intelegea cu soferul....dar odata cu trecerea anilor au devenit prieteni foarte buni. De o mare sensibilitate secventele...cand amandoi erau batrani. pana la urma care dintre ei moare primul , ca am uitat ?

baixole , tie iti tremura mana cand e sa dai o bere ceheasca....si vrei sa fiu soferul tau personal ? sa fim seriosi ! totusi glumele au o limita !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii