impresii dupa cantarea de la Iasi

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

impresii dupa cantarea de la Iasi

Mesajde RALU » Dum Iul 27, 2003 7:44 pm

:)) Ma, nici acum nu prea imi vine sa cred ca ne-am vazut. :) Venitzi cam rar pe aici shi de asta. Cum a fost dupa concert? Adevarul e ca mie mi-a placut la nebunie ideea de a canta intr-o sala, cu bilet shi tot tacamul. Numai ca nici prin cap nu mi-a trecut ca va veni atat de putzina lume. Ma simt eu prost din cauza asta, dar nu stiu cam cum as putea imbunatatzi lucrurile. Sincer imi pare foarte rau!!!! Dar voi ce spunetzi? Cum vi s-a parut reactzia publicului? Aaaaaa, mi-a placut la nebunie prezentarea de inaintea concertului, mai ales partea in care ai spus ceva legat de cei de la O-zone ( nu mai citez, ca stii tu ce ai zis acolo :))) ); numai ca nu am inteles ce a spus Vali. :) Concluzia e ca a fost un show superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai ca nu trebuia sa plecatzi atat de rpd de pe scena. Dc nu atzi stat pt un bis??????
In alta ordine de idei, cum sta treaba cu " Don't look back", varianta in engleza a piesei " Cerul"? Pe cand apare pe piatza? Eu am inregistrat-o de la radio, cand atzi cantat-o la Cerb, in 2001. E superba !!!!!!!!! Stii, ma intrebam eu candva daca va reusi o alta piesa sa detroneze CERUL, shi eu zic ca nu. Poate voi va doritzi ca lumea sa nu zica Proconsul shi sa se gandeasca numai - sau imediat- la CERUL, dar pt mine e piesa de suflet, asha cum voi suntetzi formatzia mea de suflet. :) Am devenit mai sigura de chestia asta dupa cantarea de vineri, cand am simtzit ca ma ia cu fluturashi inca de la primele acorduri ale piesei. Shi ii simt de fiecare data cand o ascult! Shi o ascult every night, before I go 2 sleep.
Va multumesc enorm ca atzi dat shi prin Iasi!!!! Shi de abia astept sa scot pozele. :) Sper sa iasa klumea. Shi nu uitatzi: "Nu mi-e bine fara voi"!!!!!!!!!! Va iubesc mult. Shi sper sa avetzi parte de mult mai mult public la viitoarele concerte, sincer. Shi nu uitatzi sa avetzi grija de voi!!! Va pup.
RALU

re; Ralu

Mesajde Florin » Dum Iul 27, 2003 10:01 pm

Lung mesaj ai scris :-)

In general vara, intr-un oras universitar cand toti studentii sunt plecati, sunt sanse mari sa nu se umple sala. Oamenii prefera sa stea la terase, de aceea turneele se fac in anotimpuri mai racoroase. Desi ne-ar fi placut sa fie sala plina, noi ne-am simtit foarte bine si in cadru mai "intim" :-) Am stiut ca cei care au intrat au platit bilet ca sa ne vada, deci au vrut sa ne asculte, nu erau in trecere, ca majoritatea publicului la concerte gratuite. Nu a contat numarul spectatorilor, cat a contat faptul ca ei au venit special pentru noi. Ati fost oricum de nota 10 :-)

Varianta in engleza a piesei "Cerul" se afla in Anglia. Noi ne-am facut treaba, acum asteptam rezultate... Nu o vom promova in Romania.
Florin
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Iul 28, 2003 1:40 pm

tot mai bine-i acasa..
multumesc in numele fanilor din bucuresti ca ne-ati uitat si ca nu mai vreti sa cantati aici.. :P
ca si-asa cantati fooaarte des.. :(
Unregistered

Mesajde Florin » Lun Iul 28, 2003 2:39 pm

Initial trimis de Unregistered
tot mai bine-i acasa..
multumesc in numele fanilor din bucuresti ca ne-ati uitat si ca nu mai vreti sa cantati aici.. :P
ca si-asa cantati fooaarte des.. :(

Am avut in 3 iulie concertul de lansare care poate fi considerat primul concert din turneul "zece povesti"
Nu trebuie sa fiti suparati, noi cantam oricand suntem invitati :-)
Suntem invitati atunci cand suntem difuzati pe radio si tv. Suntem difuzati atunci cand voi, fanii, ne cereti. Dati telefoane, trimiteti emailuri, si vom canta mai des :-)
Florin

BUNA

Mesajde RALU » Lun Iul 28, 2003 6:50 pm

BUNA. Este cineva aici?
RALU

I'm back!!!

Mesajde RALU » Mie Aug 13, 2003 12:32 pm

Buna. Sorry pt cat am lipsit, dar am fost intr-o mica vacanta. Shi ma fost atat de dor de voi, incat mi-am scurtat vizita la Vatra Dornei ca sa vin sa mai vb cu voi!!!! Cum va mai merge?In legatura cu fan clubul; crezi ca as putea apela la cineva precum Carmen Olaru pt a aduna membri? Ma gandesc ca mai multzi asculta emisiunea ei " Club Ro" de la Radio Hit, shi ar fi o modalitate de a strange fani. E ok?Un videoclip nou, ceva? De cantare in Iasi nu mai intreb. :) In curand va trimit shi pozele, sa vad daca ies de la developat. Voi ce mai facetzi? Totul e ok? Sper ca data viitoare sa am mai mult timp la diospozitzie pt a va mai spune cate ceva din ideile pe care le am shi care va implica- evident!!!!!!!!!!!! :)))) Pana atunci va doresc sa avetzi parte numai de lucruri frumoase.
Cineva care va iubeste.
RALU

buna seara

Mesajde RALU » Mar Aug 26, 2003 8:12 pm

Buna. Am primit mail-urile de la voi; daca intratzi in vacantza, nu inseamna ca nu mai vb pe net, nu?????? Chiar daca nu voi mai intra atat de des, dar imi fac foarte bine sa vb cu voi, mai ales acum. Ma bucur sa aud ca va luatzi vacantza, shi va doresc sa va odihnitzi atat cat va trebuie, shi sa facetzi tot ce va place.Lui Bodo ii doresc o luna de miere superba, shi sa dea Dumnezeu sa fitzi tot timpul fericitzi!!!! Cu fan clubul... nu mai am de unde sa mai fac rost de persoane!!!!!!! mor!!!! Ce pot sa mai fac? dar trebuie sa fie numai din Iasi persoanele, sau pot sa dau anuntz pe site, sa se inscrie toata lumea? Ar fi un fan club natzional, shi zic eu ca ar fi mai fain. Dar se face cum spunetzi voi. :) Nu mai stau mult pe net, dar vreau sa va rog sa-mi spunetzi data viitoare exact ziua in care mai venitzi in Iasi, ca sa stiu shi eu. PLS!!! NUmai bine, shi sa nu uitatzi niciodata ca va iubesc. :)))))))))))) cat despre Cerb, :))))) Cum bine zicea cineva pe Forum, ar trebui sa se numaeasca Cerul de Aur. Shi, sincera sa fiu, recunosc ca nici eu nu am inteles o iota din ce zicea chinezul pe acolo, dar tare sunt curioasa!! :)))) Ciao-ciao, shi sa avezti mare grija de voi!!
RALU

Re: buna seara

Mesajde marrrkus » Dum Oct 26, 2003 12:40 pm

beton idea cu fanclubu.da iti tre ceva curaj si tre sa-ti faci un pic de reclama.poti incerca pe net da in sp in ziarele si revistele de muzica,prin scoli si cluburi.sunt foarte multi fani la care le -ar placea ideea .eu unu's pro.daca vrei mult cred ca ai toate sansele.succes
marrrkus

Re: Re: buna seara

Mesajde RALU » Dum Dec 21, 2003 8:59 pm

Buna!Mai, am shi eu o intrebare: unde atzi fost cazatzi in Iasi??????????? V-am cautat la toate hotelurile shi peste tot mi s-a spus ca nu stiu nik de voi.Vroiam sa va spun k nu puteam sa vin la concert.Am sa va zic alta data motivul, dar ideea e k chiar vroiam sa dau de voi shi sa va spun.Am auzit k a fost superb!!!!!!!!!!!!!!!!! Nici nu maasteptam la altceva din partea voastra!! MA, da eu dc v-am dat oare nr meu de mobil????? Nu k sa ma sunatzi, adik imi datzi beep shi va sun eu. Era fffffffffff important daca atzi fi folosit nr meu cand atzi venit in Iasi ultima data.Cand fac un lucru, stiu eu dc il fac.Voua cum vi s-a parut?Ma refer la concert.Publicul cum a fost?V-am vazut shi la Teo, shi la Andrei Gheorghe. Am o intrebare: dc atzi ales ideea asta pt videoclip?Sincer sa fiu, ma asteptam la altceva, mai dinamic, mai cu poveste. Dupa ce atzi facut shi acel sondaj pe site...Nu zic k nu a iesit bine, dar... Vreau sa va urez acum ce se ureaza, k nu stiu cand am sa mai intru pe net. Sa avetzi cel mai frumos Craciun de pana acum!!!!!!!!!!Sa va bucuratzi de aceste sarbatori alaturi de persoanele dragi voua, dar sa nu va uitatzi fanii. :)) Shi noi va iubim!!! :)) Avetzi mare grija de voi!!!!
RALU

Înapoi la Proconsul