) Ma, nici acum nu prea imi vine sa cred ca ne-am vazut.

Venitzi cam rar pe aici shi de asta. Cum a fost dupa concert? Adevarul e ca mie mi-a placut la nebunie ideea de a canta intr-o sala, cu bilet shi tot tacamul. Numai ca nici prin cap nu mi-a trecut ca va veni atat de putzina lume. Ma simt eu prost din cauza asta, dar nu stiu cam cum as putea imbunatatzi lucrurile. Sincer imi pare foarte rau!!!! Dar voi ce spunetzi? Cum vi s-a parut reactzia publicului? Aaaaaa, mi-a placut la nebunie prezentarea de inaintea concertului, mai ales partea in care ai spus ceva legat de cei de la O-zone ( nu mai citez, ca stii tu ce ai zis acolo

)) ); numai ca nu am inteles ce a spus Vali.

Concluzia e ca a fost un show superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai ca nu trebuia sa plecatzi atat de rpd de pe scena. Dc nu atzi stat pt un bis??????
In alta ordine de idei, cum sta treaba cu " Don't look back", varianta in engleza a piesei " Cerul"? Pe cand apare pe piatza? Eu am inregistrat-o de la radio, cand atzi cantat-o la Cerb, in 2001. E superba !!!!!!!!! Stii, ma intrebam eu candva daca va reusi o alta piesa sa detroneze CERUL, shi eu zic ca nu. Poate voi va doritzi ca lumea sa nu zica Proconsul shi sa se gandeasca numai - sau imediat- la CERUL, dar pt mine e piesa de suflet, asha cum voi suntetzi formatzia mea de suflet.

Am devenit mai sigura de chestia asta dupa cantarea de vineri, cand am simtzit ca ma ia cu fluturashi inca de la primele acorduri ale piesei. Shi ii simt de fiecare data cand o ascult! Shi o ascult every night, before I go 2 sleep.
Va multumesc enorm ca atzi dat shi prin Iasi!!!! Shi de abia astept sa scot pozele.

Sper sa iasa klumea. Shi nu uitatzi: "Nu mi-e bine fara voi"!!!!!!!!!! Va iubesc mult. Shi sper sa avetzi parte de mult mai mult public la viitoarele concerte, sincer. Shi nu uitatzi sa avetzi grija de voi!!! Va pup.