Paranoice

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Paranoica rau

Mesajde bhuttu » Joi Mar 13, 2003 9:45 pm

Deci eu sunt convins ca Titulescu tragea iarba. De ce? o sa ma intrebati. Pai nu e clar? Ce-a facut Titulescu cand Italia a invadat Etiopia? I-a criticat dur. Si cum i-a zis Haile Selassie I, Ras Tafarai insusi lu' Titulescu in discursul de la Geneva? "Marele aparator al poporului meu". Aha, si-al traditiilor poporului lui. Si adica ce traditie mai celebra decat fumatul ierbii are rastafarianismul? Nici una! Pai si atunci sa nu te intrebi daca tigarea aia pe care-o are Titulescu prin tablouri e chiar tutun?

Si tot atunci, daca una din cele mai mari personalitati politice ale Romaniei fuma marijuana, de ce l-am acuza acum pe Andrei Gheorghe?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde costasilviu » Joi Mar 13, 2003 10:39 pm

Americanii au fost in al doilea razboi mondial sustinuti la debarcarea in sudul Italiei de Mafia ! LuckyLuciano, un mare mafiot nascut in Sicilia(parca) a fost arestat in SUA in timpul celui de-al doilea razboi mondial! Pentru elibererea lui, americanii au cerut in schimb sustinerea debarcarii americane de catre populatia din sudul Italiei ! "Baietii" au sunat acasa, debarcarea a fost sustinuta, s-a facut primul cap de pod si Luciano a fost eliberat!

Aaaa, stati putin, asta e chiar adevarata !!! Shit, si parea atat de "paranoica" !
costasilviu

Mesajde costasilviu » Vin Apr 04, 2003 6:05 pm

Armata americana cunoaste de mult clonarea umana, astfel incat acum in razboi trimit doar clone umane fara o proprie identitate, idioate, tampite, cretine si proaste.
costasilviu

Mesajde costasilviu » Sâm Apr 12, 2003 5:17 pm

Sa stiti ca americanii astia au facut razboiul asta cu Irakul doar pentru a aduce democratia si libertatea!
costasilviu

Mesajde dinu » Sâm Apr 12, 2003 8:33 pm

Initial trimis de costasilviu
Sa stiti ca americanii astia au facut razboiul asta cu Irakul doar pentru a aduce democratia si libertatea!

Chiar, oare de ce fiecare utopie din istoria societatii a incercat sa distruga orice alternativa ?

Ontopic: Vlas nu e vinovata !
dinu
Junior Member

Mesajde dinu » Sâm Apr 12, 2003 8:36 pm

Omul a fost creat de apa ca sa o transporte la deal.
dinu
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Mai 02, 2003 12:13 am

Armata americana cunoaste de mult clonarea umana, astfel incat acum in razboi trimit doar clone umane fara o proprie identitate, idioate, tampite, cretine si proaste.

Perfect adevarat, numai ca nu-s clone.
bhuttu

Mesajde stefan » Lun Mai 05, 2003 2:29 pm

Hm, din cate vad va trebui sa clonez o parte din thread pe "Kterinca si aberatii"... Numa bine sa-mi intru si eu in mana cu optiunile de moderare.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde costasilviu » Mar Aug 12, 2003 9:59 pm

Ceea ce scriu eu aici este inregistrat, tradus, localizat si inmagazinat intr-o baza de date imensa sustinuta din fonduri guvernamentale americane. Uite, d'aia cade dolarul nene.
costasilviu

Mesajde bhuttu » Mie Aug 13, 2003 6:45 pm

Pai si de-aia scrii asa rar costica?
bhuttu

Mesajde costasilviu » Dum Aug 17, 2003 9:18 pm

Initial trimis de bhuttu
Pai si de-aia scrii asa rar costica?

nu ma, scriu rar ca fac economii, naiba sa le ia de apartamente, ca in Baia Mare fara 12 mii de euro nu te poti apropia de unu. auzi Butule, ce mai fac ma, femeile mele de pe literatura ca sa mor ca mi-e dor de ele. le-am scris si mesaje, da nu-mi raspund! s-au asezat? sunt la casele lor acu?
costasilviu

Mesajde Mr Hyde » Dum Aug 17, 2003 11:36 pm

Costica, e deja al treilea off-topic consecutiv. Ti-ai tras un avertisment, la urmatoarea bagare in seama iei ban direct.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde bhuttu » Lun Aug 18, 2003 12:01 am

auzi Butule, ce mai fac ma, femeile mele de pe literatura ca sa mor ca mi-e dor de ele. le-am scris si mesaje, da nu-mi raspund! s-au asezat? sunt la casele lor acu?

Costica, nu-s ce sa zic... cre-ca femeile "tele" dupe literatura fac si ele economii, intr-un fel sau altu'. Uite, daca te consoleaza cu ceva, si mie imi lipsesc.

Auzi ma, da' de Kicku' si de curly de ce nu-ntrebasi? Ba costica, tu te-ai indragostit, ai?

Hydeule, ce-ai de te-aprinsesi?
bhuttu

Mesajde Mr Hyde » Lun Aug 18, 2003 12:09 am

Bhuttu, ii zice off-topic, din partea mea puteti sa discutati si despre organul lui Terente sau curu' lui Zoli, da' nu aici. Gata, ca te paste si pe tine unu' mic :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde costasilviu » Joi Oct 09, 2003 6:07 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Costica, e deja al treilea off-topic consecutiv. Ti-ai tras un avertisment, la urmatoarea bagare in seama iei ban direct.

a ajuns prostul la putere, ii bai mare.
fix in doua, ascunsule, fix in doua! esti prea cretin sa imi fi cenzor iar ceea ce este sau nu offtopic in treadurile mele eu decid, pinguin onanist!
costasilviu

Mesajde stefan » Vin Oct 10, 2003 10:05 am

Raspuns gresit, costa, moderatorii decid ce este offtopic si ce nu, astea-s regulile. Nu-mi plac subiectele stricate cu atacuri la persoana care mai contin si injurii ca cele de mai sus, asa ca pentru raspunsul gresit ai din partea mea ban o luna pe "Politic si social".
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

revolutzia ?

Mesajde proXtu » Sâm Oct 11, 2003 11:51 pm

hai sa'mi dau shi io cu parerea despre revolutzia asta ... io zic ca o fost pusa la cale de unii de afara, care insa nu au vrut sa o controleze, doar sa scapere putzin din briketa, shtiind ca situatzia e atat de nasoala incat populatzia va reactziona rapid shi se va ralia. mai nasol o fost ca romanii erau prea indobitocitzi ca sa realizeze ce se intampla, shi astfel iliescu shi gashca de dinozauri au deturnat'o in folosul lor. nici ei nu cred ca au shtiut cand se va intampla, dar aveau pregatit un plan in caz ca se va aprinde. shi l'au pus in practica in mod stralucit, manipuland multimea shi armata, jucand rolul unor dizidentzi care vroiau sa il dea jos pe ceaushescu shi sa instaureze democratzia (pe care ei o reprezentau, of course :D). shi uite asha, de la balcon, cu efecte de kko, au creat impresia ca ei lupta pentru revolutzie shi ca ei sunt viitorul democratziei... shi au reushit de minune. acuma, dupa ce s'au instalat bine la putere shi shi'au umplut conturile, sunt destul de calmi, ca banu' conteaza in politica, shi ei il au :p ce urmeaza vom vedea ...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

uite ca trecu luna

Mesajde costasilviu » Mar Ian 06, 2004 8:33 pm

Initial trimis de stefan
Raspuns gresit, costa, moderatorii decid ce este offtopic si ce nu, astea-s regulile. Nu-mi plac subiectele stricate cu atacuri la persoana care mai contin si injurii ca cele de mai sus, asa ca pentru raspunsul gresit ai din partea mea ban o luna pe "Politic si social".

sunteti ca ceata lui pitigoi, tu si var'tu.
nu era o injurie, ascunsule(imi pare rau doar ca n-ai coaie sa ma fi banat tu), era transpunerea verbala a unei realitatati plastice.
si am si argumente.
"pinguinul onaninist" e un individ mic, pufos si rece, caruia ii place sa se iubeasca singur. inclinatia onanistica este rezultatul unei traume, ultima experienta sexuala binoma subita fiind anala(vezi mersul specific)....probabil casalotul...
iar raspunsul gresit, stefane, raspunsul...
un raspuns presupune o intrebare (asta tre sa stie chiar si un moderator iubitor de versuri profund idioate in engleza).
eu am avut doar o luare de pozitie contra unui cetatean primitiv ce a intrat intr-o discutie cu aerul acela de femeie de serviciu intr-o galerie de arta ce-si zice la intrarea in schimb:"ia hai sa facem nitica curatenie p'acilea".
avand in vedere ca nu-si adusese contributia in nici un fel la paranoicele MELE, am considerat ingresiunea o agresiune si am comis acea imgine plastica de care sunt foarte mandru, zau.
era cel mult o palma data peste ceafa unui tembel. el trebuia sa reactioneze.
reactia ta afectuoasa e suspecta si daca faDana si Onca erau scorpia si ghionoaia, voi doi sunteti Dolce e Gabana
acu' inteleg de ce-i porti de grija cu atata afectiune... casalotul ai fost tu!
costasilviu

Mesajde stefan » Mie Ian 07, 2004 11:49 am

costa, in primul rand eu ti-am dat ban, in al doilea rand, nu sunt "paranoicele TALE"; daca fiecare user ar hotari cine si ce sa scrie pe subiectele create de el, nu vreau sa ma gandesc ce-ar iesi. Daca ai neclaritati te poti adresa administratorilor.

Nu vreau sa raspund jignirilor tale, dupa cum ti-am vazut evolutiile precedente mai degraba iti place sa te certi decat sa fii pertinent. Daca nu poti accepta ca postatul pe un forum ar trebui sa respecte niste reguli, n-ai decat sa te marginesti la "barfe online". Personal eu nu moderez forum-uri de scandal, dar poti cauta altii mai interesati in "polemicile" tale.

Pentru ca te-ai facut vinovat de aceeasi abatere de acu trei luni, te-am propus pentru inca o luna de pauza pe politic si social.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Ian 08, 2004 1:43 am

costica, uite ca paranoicele TALE au fost mutate pe un forum ce ti se potriveste mult mai bine, savureaza!
Mr Hyde

Mesajde wwritza » Joi Ian 08, 2004 1:08 pm

paranoia la moda in anglia zilele astea: printesa diana a fost omorata de charles, era gravida, si...de fapt ea nici n-a murit, ci si-a inscenat moartea ca sa duca o viata linisitita....probabil cu elvis, marlyn monroe si jack kennedy. Unde le canta john lennon si morrison si seara baga freddy mercury si frank sinatra o cantare....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Manipulare en masse...

Mesajde Aurolacul » Dum Ian 11, 2004 4:28 am

Cam asta se intampla in America. cihar am avut un coleg care se ita la programele americane Tv, shi zicea, bei sa vezi ce propaganda le dau la americanii lor, numai vesti bune. Shi cand mentzioneaza ceva de Iraq, nu e cand a mai murit un soldat american, ci cand au capturat inca un supporter de al lui Hussain. Daca incep sa apara le televizor poze cu soldatzi ameicani mortzi, ce justificare o va da "bushy" ca sa mai stea in razboi.
Americanii really need that oil. de aia shi Columbia probabil ca va intra in raza de actiune Sua. Doar are al 4 loc global ca resusrse de tzitzei.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii