(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
bine. Noapte buna , Ostatic™ ! sau la Alba Iulia nu e vremea de somnic ? pe ce meridian sunteti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna ...
preiau legatura ... de ceapa ...
dupa cum v-am obisnuit e vremea somnului si a urarilor ...
Noapte buna ... Regina Matrashita, SatyR, stefan, Suryia, xbass ...
sa dormiti bine ati auzit ?
pentru dumneavoastra ,
trimisul special din teren , monk
... Andreea ?
dupa cum v-am obisnuit e vremea somnului si a urarilor ...
Noapte buna ... Regina Matrashita, SatyR, stefan, Suryia, xbass ...
sa dormiti bine ati auzit ?
pentru dumneavoastra ,
trimisul special din teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
Noapte buna Monk..ma dor picioarele de mor,abia am aterizat acasa...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
ma jur ca imi voi ucide ambii veri inainte sa-mi pierd si ce mi-a mai ramas din aglomeratia de neuroni ce o numesc creerash, si le voi fotografia cadavrele ciopartite zacand in baltile de sange de pe jos doar asa ca sa le am amintire.
nu. nu sunt sadica.
ma duc sa fac spaghete.
nu. nu sunt sadica.
ma duc sa fac spaghete.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
2690
selecteaza, foca, selecteaza
darchi, si cine le mananca?
-- ..- .. . lu cuiva
evident, multumex pentru atentie
darchi, si cine le mananca?
-- ..- .. . lu cuiva
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai... eu, desigur! pen'ca altcineva nu indrazneste
evident, cu placere.

evident, cu placere.
To speak is to be silent
-
2692
s-antors lumea cu anusul/rectul/partea dorsala a corpului in sus, e clar. s-a apucat foca sa dea sfaturi pe sex. va dati seama, unu care toata ziua bate maimuta de sar aschii din ea ii spune unei fete cum sta treaba cu actu secsual.
s-antors lumea cu anusul/rectul/partea dorsala a corpului in sus, e clar. s-a apucat foca sa dea sfaturi pe sex. va dati seama, unu care toata ziua bate maimuta de sar aschii din ea ii spune unei fete cum sta treaba cu actu secsual.
ANTI
-
darky....
lupii au mancare ?
dar cockerul ?
pestii ?
pisicile ?
sobolanul ?
broastele ?
-----------
baixole, nici nu stii cat ma oftic ca nu ai bagat postul de mai sus pe subiectul de sex. mai cresteai si tu cu un avertisment. las' ca poate prind pe altcineva.
PS : si unde maimutza mea am dat sfaturi ? am povestit ce am vazut intr-un film ! vezi ca esti cu baslaiberul™ in cavitatea bucala ???
dar cockerul ?
pestii ?
pisicile ?
sobolanul ?
broastele ?
-----------
baixole, nici nu stii cat ma oftic ca nu ai bagat postul de mai sus pe subiectul de sex. mai cresteai si tu cu un avertisment. las' ca poate prind pe altcineva.

PS : si unde maimutza mea am dat sfaturi ? am povestit ce am vazut intr-un film ! vezi ca esti cu baslaiberul™ in cavitatea bucala ???
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
i-am mancat.
To speak is to be silent
-
bah io aflai din surse sigure (nu baicsule te inseli nu ie soferu personal ca ie in concediu ala) ca miss daisy a noastra isi achizitiona un (auto)mobil nokia ultimu tip cu monitor color, camera video , mini frigider, abs, tractiune 4x4 dar nu are mesagerie audio din pacate asa ca angajeaza urgent mesager care sa poarte vorba din gura-n gura ,posesor carnet auto categoria b. baicsule te baji? io deja bagai un ceveu stufos de-i eclipsai si pa aia de la nasa...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
2701
timpul meu pe ziua de azi a expirat. ma duc acasica ca nu-mi face nimeni statuie. si nici daca mi-ar face nu ar fi bine, ca ar face pipi pe ea toti cainii.
la revedere
Nigtwish (h-ul il mut la aiu) - noapte buna
eyewithness (h-ul ie dela norcturna c.a.) - buna dimineata.
timpul meu pe ziua de azi a expirat. ma duc acasica ca nu-mi face nimeni statuie. si nici daca mi-ar face nu ar fi bine, ca ar face pipi pe ea toti cainii.
la revedere
Nigtwish (h-ul il mut la aiu) - noapte buna
eyewithness (h-ul ie dela norcturna c.a.) - buna dimineata.
ANTI
-
breh, shi io plec pa ca ma doare oichii mei de cat am citit az cu ei cautand de geaba lista icarului. creca a shterso ajtia casa no gasesc io. baicse, de ii ziseshi aiului neatza pentru maine, afla ca tzio luai inainte cu freo ora, shi nici nu eshti in locu corespunzator. daca ii ziseshi pentru poimaine, apai ai invins.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Postul cu nr. 700
preiau legatura ...
mai e o ora si scapati de mine (Nightwish tine bucuria in tine :o ) ...
Si iaca , (virgula) ca ma opresc la fix 700 de mesaje *p
o sa ma gandesc si la voi si poate o sa va aduc ceva de acolo ...
Moshule tie o shaorma de la mama ei ( chiar daca nu e tara ei ... e mai aproape de tara mama :lol: ) ...
Dia ... tie ... o sa ma gandesc sa vad ce iti aduc de acolo (da nu ma intorc cu mana goala ... promit ) *p
Gabbyzule tie o craca zdravana dintr-un boschet de la marginea saharei (imi iau si eu una ) ca sa putem sa dam cu bata in balta amandoi cum trebuie ... ....
aiule ... tie tot o creanga ca sa ne bati pe mine si pe Gabbyzu cand dam cu bata in balta si te stropim ...
neatza ... randul tau ... tie iti promit ca o sa aflu cum se zice neatza pe tunisiana (sau ce limba or vorbi aia acolo ) si o sa ne salutam tot timpul dimineatza cu cuvantul respectiv ... in loc de neatza *p
baicsu.... un pix nou ca asta al tau vad ca nu prea mai are mina ...
Wild Rose ... promit ca o sa iti aduc io de acolo un sofer ... daca nu gasesc , imi iau io mertzan si vin sa te iau cu el
si nu in ultimul rand Nightwish ... hmmm tie ce sa iti aduc ... GATA Stiu ! ... vin io sanatos (nu la minte , ca se pare ca sunt incurabil)de acolo casa pot sa te "distrez" pe tine :lol:
predau legatura pentru ultima oara (asta pana ma intorc) ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul in teren , monk
... Andreea ?
mai e o ora si scapati de mine (Nightwish tine bucuria in tine :o ) ...
Si iaca , (virgula) ca ma opresc la fix 700 de mesaje *p
o sa ma gandesc si la voi si poate o sa va aduc ceva de acolo ...
Moshule tie o shaorma de la mama ei ( chiar daca nu e tara ei ... e mai aproape de tara mama :lol: ) ...
Dia ... tie ... o sa ma gandesc sa vad ce iti aduc de acolo (da nu ma intorc cu mana goala ... promit ) *p
Gabbyzule tie o craca zdravana dintr-un boschet de la marginea saharei (imi iau si eu una ) ca sa putem sa dam cu bata in balta amandoi cum trebuie ... ....
aiule ... tie tot o creanga ca sa ne bati pe mine si pe Gabbyzu cand dam cu bata in balta si te stropim ...
neatza ... randul tau ... tie iti promit ca o sa aflu cum se zice neatza pe tunisiana (sau ce limba or vorbi aia acolo ) si o sa ne salutam tot timpul dimineatza cu cuvantul respectiv ... in loc de neatza *p
baicsu.... un pix nou ca asta al tau vad ca nu prea mai are mina ...
Wild Rose ... promit ca o sa iti aduc io de acolo un sofer ... daca nu gasesc , imi iau io mertzan si vin sa te iau cu el
si nu in ultimul rand Nightwish ... hmmm tie ce sa iti aduc ... GATA Stiu ! ... vin io sanatos (nu la minte , ca se pare ca sunt incurabil)de acolo casa pot sa te "distrez" pe tine :lol:
predau legatura pentru ultima oara (asta pana ma intorc) ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul in teren , monk
... Andreea ?
-
monk
Omu' din liftu' tau
Inregistrat: Mar 2003
Care 700 mah?
Omu' din liftu' tau
Inregistrat: Mar 2003
Care 700 mah?
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
preiau legatura (sunt nevoit) ...
am sters un post anterior duipa ce il facusem pe asta ... si l-am rescris *p
acu am 701
predau legatura ... chiar ca pentru ultima oara ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
am sters un post anterior duipa ce il facusem pe asta ... si l-am rescris *p
acu am 701
predau legatura ... chiar ca pentru ultima oara ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
... monk, te sfatuiesc sa nu te mai flatezi bagandu-te in aceeasi propozitie cu mine, ca nu se stie ce s-ar putea sa-ti fac cand te vad la urmatoarea intalnire forumista :p.
***imi retrag cuvintele! mi-e mult prea frica de maica'ta...
***imi retrag cuvintele! mi-e mult prea frica de maica'ta...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
iar preiau legatura ... in ritmul asta nu e ultima data :lol:
Gabyzzu ai dreptate ... eu nu mananc cacat cu lingura (nu mananc deloc :o ) ... ca tine ... nu merit sa fiu in acieiasi prop cu tine ... si nici tu nu meriti sa fii ridicat la rangul meu *p
predau legatura ,
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
Gabyzzu ai dreptate ... eu nu mananc cacat cu lingura (nu mananc deloc :o ) ... ca tine ... nu merit sa fiu in acieiasi prop cu tine ... si nici tu nu meriti sa fii ridicat la rangul meu *p
predau legatura ,
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
gritings
aiule,da-te ma naibi!
sod,eu cre ca esti rocker!ce e cu apa minerala in poza cu bauturile si tu cu prezervativele in cap?in legatura cu poza cu masina aia.e a ta?o conduci tu?cu carnetu de sofer?:D
moshule:ia ma da-te-n pula mea!
baixule:rapidu e varza.sa vezi duminica.
noapte buna,copii!
sod,eu cre ca esti rocker!ce e cu apa minerala in poza cu bauturile si tu cu prezervativele in cap?in legatura cu poza cu masina aia.e a ta?o conduci tu?cu carnetu de sofer?:D
moshule:ia ma da-te-n pula mea!
baixule:rapidu e varza.sa vezi duminica.
noapte buna,copii!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
concluzie inteleapta: pai ce pula lui?
Alin Popalin Marian Jan pe sugestii
ma,nu am avut rabdare sa citesc decat primeler 3 posturi.concluzia:ia mai dati-va-n pula mea!
:hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ba Mosh, si care-i problema, n-o tii oricum in mana? , intreaba Mr Hyde referitor la maimutza mea
Mosh ii raspunde :
Ba o tin in mana...dar capul ii iese afara. Vrei sa vada asa ceva , Nighty ? :rolleyes:
Mosh ii raspunde :
Ba o tin in mana...dar capul ii iese afara. Vrei sa vada asa ceva , Nighty ? :rolleyes:
-
Mda, am uitat ca ai manutze de domnisoara...
Moshulica, ce fac astia pe softnews, au innebunit de tot? Ma cam mananca sa le raspund.
Moshulica, ce fac astia pe softnews, au innebunit de tot? Ma cam mananca sa le raspund.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Raspunde-le !
PS : sa ma iei si pe mine la Dinamo - Steaua ! PLS ! (dar nu stam cu galeria. stam la neutrii.)
PS : sa ma iei si pe mine la Dinamo - Steaua ! PLS ! (dar nu stam cu galeria. stam la neutrii.)
-
"lol" moshule, iesti comic.
hai, noapte buna. vezi ca am inchis fereastra cu oribilul_mosh, ca facea curent.
si revenind la obiceiuri sacaitoare: noapte buna, mr hyde. :rolleyes:

si revenind la obiceiuri sacaitoare: noapte buna, mr hyde. :rolleyes:
-
nocturna - Mesaje: 8725
Fat Frumos !
Initial trimis de Oribilul Mosh
vezi ca esti cu baslaiberul™ in cavitatea bucala ???
Mosh-ule, de ce pui ™ ?
Te iei dupa toti tampitii ?
Te credeam om serios, pe bune ! :o
- Trade M.
- Junior Member