Wild Rose aduna al 15-lea trandafir....
37 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
matrashita minte :mad: la ora 2 deja pleca spre casa...:mad: nu se face asa ceva!! in plus...si-a luat niste pantofi din cauza carora nu a putut sa danseze prea mult (da cat a dansat a fost :o )!!! oricum...a fost foarte mishto...nu a fost multa lume si eu chiar m-am distrat!! la multi ani inca o data alina !!!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
NU mint,auzi la ea tupeu:D ...hehe!La ora 2 am plecat si pana am ajuns acasa a mai trecut ceva timp...
Si in plus cred k am dansat f mult..k la un moment dat m-am si descaltat si am dansat in picioarele goale k si Alinuzza de altfel....
Hai mah...la un moment dat ramasem numai noi 2 acolo pe ring...si dansam de nebune.
Nu`ti mai dau tort,m-am suparat!:(
Si in plus cred k am dansat f mult..k la un moment dat m-am si descaltat si am dansat in picioarele goale k si Alinuzza de altfel....
Hai mah...la un moment dat ramasem numai noi 2 acolo pe ring...si dansam de nebune.
Nu`ti mai dau tort,m-am suparat!:(
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
o bucata de tort nu ingrasa prea rau.. inschimb ai grija cu dulciurile astea, k ingrasa... daca vrei sa slabesti, iti recomand sexul si tigarile.. si poate putin sport :lol: ;m
cred ca toata lumea a dansat cat a putut, in fuctie de ce avea in picioare (eu a 2a zi deabea puteam sa merg)...
cred ca toata lumea a dansat cat a putut, in fuctie de ce avea in picioare (eu a 2a zi deabea puteam sa merg)...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Koala bear pufos si dansator,inca mai am tort,oferta ramane valabila,mai vrei?
Puiussu,noi am fost singurele care ne-am descaltat pe bune acolo si am dansat in picioarele goale:p ...si ,deshi eram incaltata pe tocuri si eu nu obisnueisc sa port asha ceva,am dansat pana nu mai puteam.
Am invatat sa fumez...si oare de la cine,de la sarbatorita noastra care a implinit 15 ani ...uite,eu am 19 si habar nu aveam!
Dar acum stiu pt k am avut o profa f buna
Insa nu`mi place sa fumez si nu am sa o fac...o sa fiu un bunny cuminte!:a
Puiussu,noi am fost singurele care ne-am descaltat pe bune acolo si am dansat in picioarele goale:p ...si ,deshi eram incaltata pe tocuri si eu nu obisnueisc sa port asha ceva,am dansat pana nu mai puteam.
Am invatat sa fumez...si oare de la cine,de la sarbatorita noastra care a implinit 15 ani ...uite,eu am 19 si habar nu aveam!
Dar acum stiu pt k am avut o profa f buna
Insa nu`mi place sa fumez si nu am sa o fac...o sa fiu un bunny cuminte!:a
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Wild Rose: sfatul pentru slabit cu "sexul si tigarile" este cel mai tare... mai bine zis poate cea mai frumoasa cura de slabire...
lol!
si ca sa revin la subiect, nu cred ca este necesar sa-ti mai zic pe forum La multi ani! deoarece ti-am zis si la telefon si la petrecere...

si ca sa revin la subiect, nu cred ca este necesar sa-ti mai zic pe forum La multi ani! deoarece ti-am zis si la telefon si la petrecere...

aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
37 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii