La multi ani useritei noastre dragi care implineste astazi o frumoasa varsta [19 ani]!!!!
Sa ai parte draga regina de tot ceea ce iti doresti, sanatate, fericire in DRAGOSTE.
stii tu astea... iata ca iti fac si un cadou:
La multi ani si din partea mea ....si o lalea in dar !
(restul urarilor pe PM)
am lipit subiectul , asa cum m-a rugat Gabyzz
Fişiere ataşate
roxana.jpg (31.35 KiB) Vizualizat de 5005 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Matrashito , imi datorezi 7 centi. Ca mi-a dat Love2Fly sms sa ii dau numarul tau sa iti zica La multi ani. Si i l-am dat prin sms.
Tort nu vreau, dar nu refuz niste pulpe de pui la La mama. *p
Inca 1data....La multi ani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
'ai ca daca nu se ofera nimeni ma abonez eu la o felie de tort Sau l-ai mancat deja pe tot?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Multumesc la toata lumea ...Moshule ,tu imi datorezi niste pulpe de pui da`..in fine!!
Mirela,eu nu am mancat decat o jumatate de felie de tort dintr`un tort de 2 kg ,l-ash chema pe Moshu sa`l dea gata dar la ora asta stiu eu k nu vine.
Ma bucur nespus ca mi-a dat Love2Fly sms..merci Gabriele ca i-ai dat nr meu!
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Sa traitzi,va multumesc mult pt urari...
Da...era bine cand eram vechea Death Queen...mai ales lu` Eye ii multumesc ca el mi-a zis ca sunt Matrashita...
Pt sly: da...am fost la Costinesti in aceeashi perioada si nu ne-am intalnit...dar las` ca poate apari tu candva la o intalnire forumista si imi fac si eu aparitia special pt tine.:p
Pt Gabyzzu: tie oricum iti era promisa o felie de tort but hurry..ca se termina curand!Eu nu am mancat decat o felie din el...:eek: .Oricum merci k mi-ai facut subiect pustiulika!
Pt DarkShines: Intrebare: Cum era mai bine-DeathQueen sau Regina Matrashita?:-? .Merci pt urari...
Pt Jasmyna un pupic dulce ,m-a uimit spunadu-mi ca are doar 15 ani!!;o .Yo nici nu stiam!!
Pt Alin: Vrei o bucata de tort?O chem si pe WildRose(BG),k stiu ca e amatoare...poate mai putin de tort...mai mult de cel de langa tort!:U
Multumesc inca o data la toata lumea...
Multumesc pt tot,pe Alina o pup dulce dulce,Catharsis a fost colegul meu de suferinta la faza cu Bacul,si eu ma bucur ca cineva e de varsta cu mine...
Iar Love2Fly..mare surpriza mi-ai facut aseara cu sms-ul.Suuuper!:kiss: