Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Aham... Io cre` ca poti sa faci si-n alta parte chestia asta... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
[Puiule esti PPPEEEENNNNNIIIBBBBBIIIILLLLLAAAA par,imbracaminte,dans,voce.Mie mi-e jena cand te vad "performand" LAIV!BLEAH!
- Horia Moculescu
De la un fan inrait!!!
ANDREEEEEEAAAAAAA !!!!!!! esti chiar tu??????? raspunde-mi te rog???!!!!!!! sunt un mare Fan de-al tau,si chiar daca nu o sa-mi raspunzi eu stiu ca tu te gandesti la mine!!!te iubesc si te inteleg la chestia aia cu live-ul(si mie mi se pare o prostie)!Adica de ce sa te chinui sa canti live(mai ragusesti:doamne fereste)!
- Unregistered
ha, ha! Ce fani infocati... :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Initial trimis de Andreea Pisoi
ha, ha! Ce fani infocati... :rolleyes:
pai normal... asa vedeta,asa fani!

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Initial trimis de edd4real
MAre chestie!!Eu sunt in clasa cu Andreea Balan.Si asta e pah bune.Dak nu credetzi com ehere and check it out!
daca esti in clasa cu ea, atunci te compatimesc! sper sa iei bacul, desi slabe sanse(pt ca imi inchipui la ce fel de clasa invata intelectuala....blonda!!!)
sper ca nu te-ai suparat!!!
- carina1
- Junior Member
Heh, cica a lua` BAC-u` cu nota 9.00 sau 9.06... Eu ma intreb care-i nota reala... :rolleyes:
-
eh`...parca in BRAVO scria chestia asta... stiu ca era ceva de genu... "si artistii au bac " si intre moica-candy- si etc... ea parca avea nota cea mai mare...sa fim seriosi... doar dak nu s`a dus nea` sandel cu sacosa si cu dolarii... ;m
-
Weirda - Junior Member
he, he... Dap, ea e 'tocilara'... Si Capacitatea cica a luat-o cu nota mare, si pe atunci nu era asa cunoscuta si era mereu pe drumuri... Damn, ce sa mai cred?! :con:
-
din cate stiu eu a luat 8.95 la bac, ceea ce e bine... mai ales ca zicea ca tot anu' a fost pe drumuri. daca era sa dea shpaga, probabil lua peste 9.50... asa... in fine, treaba ei ce a facut, si nici nu ma intereseaza.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
daca era sa dea shpaga, probabil lua peste 9.50... asa...
prea batea la ochi dak era sa ia nota aia ce dreaq... toata ziua concerte si mai invata din parti... anywaY... sa trecem peste subiectul "bac".
-
Weirda - Junior Member
Re: Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Initial trimis de Horia Moculescu
[Puiule esti PPPEEEENNNNNIIIBBBBBIIIILLLLLAAAA par,imbracaminte,dans,voce.Mie mi-e jena cand te vad "performand" LAIV!BLEAH!
Daca tu esti Horia Moculescu, eu sunt Marius Teicu! Nu ca mi-ar placea Andreea Balan!.....
- FLixandru
- Junior Member
Initial trimis de Andreea Balan
Dupa ce m-am intalnit cu prietena mea, Andra, la un concert in Timisoara, mi-a zis ca exista un forum pe care ea scrie si vorbeste cu aceea care o apreciaza.
Eh bine, eu stiu ca nu ma poate aprecia toata lumea, dar vreau sa le spun cateva cuvinte oamenilor.
Stiu ca nu sunt apreciata de publicul larg, ci doar de fanii mei fideli, dar vreau sa stiti ca eu intotdeauna am fost sincera. Cand am cantat playback am zis, ca nu se poate sa sustin un concert cap-coada live si sa mai si dansez, mai ales acolo unde nu sunt conditii tehnice. Sper sa ma intelegeti, iar de obicei artistii dance nu canta live.
Dar sa incheiem subiectul. Eu vreau sa stiti ca acum o sa incep un turneu de 100 de spectacole pe litoral cu o formatie, ce se numeste Miuz, si ne pregatim intens. Va fi tot show-ul live. Si acum ma ocup de partea cu imaginea (care nu mai este atat de importanta). Cine m-a vazut la Rondul de Dimineata a vazut ca am voce (fapt ce cred ca l-am dem. mai de mult), si am incercat sa interpretez cat mai original (toata lumea are griji din acestea, daca nu ai nu te poti numi artist). Cred ca acea poveste legata de lipsa vocii mele a survenit odata cu emisiunea din vara a lui Dan Negru, cand am alergat si m-am miscat prea tare, pentru a mai canta o melodie ce nu era stilul meu... imi cer scuze pentru acel falset , dar regret si acum. Am cantat si alte melodii si nu puteti spune ca a sunat atat de rau. In plus tine si de gust, unuia poate sa i se para ca nu am voce frumoasa, si altuia ca am voce care il unge la suflet.
Oricum daca nu as fii avut deloc voce, asa cum se zvoneste nu as fi reusit sa castig atatea premii la concursurile LIVE, nationale, si internationale la care am participat solo.
Sper sa va conving cu totii in turneul pe care il voi face, ca sunt o artista completa.
p.s. sper sa nu fiu inteleasa gresit, eu am vrut doar sa va spun cateva cuvinte, si sper ca nu am deranjat pe nimeni.
2p.s. Singura mea mare dezamagire, a fost ca de fiecare data cand am fost sincera, lumea mi-a dat in cap, sper sa nu se intample si acum.
Cu drag,
Andreea.
Pe buneeeeee?????!!!!!! Si ce te tot lauzi ca poti sa canti live! Orice poate sa cante live, dar nu toata lumea o face si bine! Spui ca ai voce? Toata lumea are voce, ca doar nu suntem cu totii muti! Da, ai voce, dar tibrul tau vocal zgarie pe creier. E pitigaiat rau de tot!
- FLixandru
- Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
Aham... Andreea Balan spuneai... Sau mai bine zis: Andra?!?!
:bleah:
Dupa exprimare, n-ash prea crede ca e analfabeta de Andra....anyway, who knows? Poate e chiar Andreea B., dar nu am intzeles de ce nu a postat pe forumul ei.
Ceea ce mi se pare destul de comik e faza cu "vocea care il unge la suflet"....:rolleyes: :p ...nici chiar asha andreea sau cine oi fi
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Bwey frate!!! E ceva de speriat Andreea asta...
mergeam eo frumos k tot omu` cu prietenu`&gasca prin oras ;D...la care astia...mai in gluma..mai in serios... incep sa faca misto de o blonda cu niste tipe ce erau mai in fata... daaaarrrrr ... se apropie acele tipe cosiderate pana atunci "misto".. :con: si...si...nimeni alta decat ANDREEA BALAN si dansatoarele ei..presupun... ;m.. vaiiii!!! cum arata fetitza asta... mai bine sa n`o vezi fata`n fata... zici ca o ia vantu` ....+ca avea niste cearcane cat casa... oare ce facuse ea noaptea ?!?! ;D
:con:
mergeam eo frumos k tot omu` cu prietenu`&gasca prin oras ;D...la care astia...mai in gluma..mai in serios... incep sa faca misto de o blonda cu niste tipe ce erau mai in fata... daaaarrrrr ... se apropie acele tipe cosiderate pana atunci "misto".. :con: si...si...nimeni alta decat ANDREEA BALAN si dansatoarele ei..presupun... ;m.. vaiiii!!! cum arata fetitza asta... mai bine sa n`o vezi fata`n fata... zici ca o ia vantu` ....+ca avea niste cearcane cat casa... oare ce facuse ea noaptea ?!?! ;D
:con:
-
Weirda - Junior Member
- Muzicutza
Mare-i gradina Ta Doamne!
...si multi i-au sarit gardul!
1. Aveti ceva impotriva faptului ca nu e virgina? Sau s-a calugarit cumva si eu nu stiu?
2. O adunatura de analfabeti o acuza de analfabetism.
3. Cantati voi mai bine ca ea? Sa va vad! :-)
4. Andreea: ce-i drept, e timpul sa mai iei un pic gramatica la intrebari...
.
.
.
.
n. Andreea: bafta!
1. Aveti ceva impotriva faptului ca nu e virgina? Sau s-a calugarit cumva si eu nu stiu?
.
.
.
.
- Darth Maul
Re: Mare-i gradina Ta Doamne!
Initial trimis de Darth Maul
;m sa stii ca noi chiar cantam mai bine... stai sa vezi ;D de cand se vede cantatu`...nush....poate imi explici tu.

-
Weirda - Junior Member
Re: Mare-i gradina Ta Doamne!
Initial trimis de Darth Maul
...si multi i-au sarit gardul!
.
.
.
.
Eu, cel putin, cant mult mai bine ca ea! Si o spun fara lipsa de modestie. Pur si simplu, asta este adevarul!
:a
- Muzicutza
- Junior Member
Daca tu esti Andreea, asa cum zici...i-ti apreciez sinceritatea, dar dupa cum ai zis, fani adevarati sunt si la bine si le greu, asa ca nu are rost sa te justifici in fata tuturor cum ca ai voce sau nu!
Sincer nu sunt un fan inrait al tau, dar ascult piesele tale...bineinteles cele care-mi plac!
Eu i-ti urez bafta in continuare, si sa nu-ti uiti familia si prietenii, si de unde ai plecat! Cu prietenie Ionut.
Sincer nu sunt un fan inrait al tau, dar ascult piesele tale...bineinteles cele care-mi plac!

Eu i-ti urez bafta in continuare, si sa nu-ti uiti familia si prietenii, si de unde ai plecat! Cu prietenie Ionut.
- Unregistered
sincer si io cant ca ea. am un super glas, numit Xp 1500+ care cand vreu io cant si Savatage si Maiden (pt fanii AB - astea doua sunt neste formatii de afara care canta, da se poate sa si canti), in momente de melancolie mai cant un pic de Elvis etc...
deci vezi ca nu e asa de greu sa canti..
deci vezi ca nu e asa de greu sa canti..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii