Candy - 'Hey - la'

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

My Gurlz

Mesajde Unregistered » Joi Aug 14, 2003 8:03 pm

Copii,

pacat ca nu am cum sa vizionez videoclipul dar in calitate de fina a Giuliei mici ( eu asa ii spun ei pt ca eu am botezat-o si pe mine ma cheama la fel) eu va zic ca fetele muncesc mult si merita succesul pe care il au. E usor sa vorbesti rau de cineva pe care tu il vezi pur si simplu la tV dar e multa munca intr-o piesa de la inceput si pina la videoclip. Incearca si ele sa faca ceva bun si mie imi sunt dragi amindoua caci le cunosc pe bine mai ales pe Giulia care are un sens al umorului bine dezvoltat si este foarte frumusica . Mai au de invatat este adevarat... Eu le-am scris o piesa de pe ultimul album se numeste CE VA FI si daca va uitati la cine a scris-o sunt numele noastre al meu Jewls si al ei... Eu le-am trimis-o acapella si ele au adaugat instrumentatia si au impartit-o in trei...

later,

Jewls
Unregistered

Re: My Gurlz

Mesajde Unregistered » Joi Aug 14, 2003 8:08 pm

tot eu am uitat sa va spun ca am vazut-o pe Mariah in concert aseara la san francisco ... ahhh nu se compara cred cu nimeni de pe acasa avea o voce super si arata de nota 10 . Un artist adevarat este numai cel care a trecut prin experiente si este in stare sa transpuna pehirtie ce a simtit la fel ca un scriitor. Ea isi compune singura piesele si au texte profunde nu panarame comerciale cu " am stat la mare si m-am balacit la soare, a venit o boare si m-a lasat cu titele goale" ...am dat si eu un ex dar ma rog daca vreti sa stiti ce inseamna muzica... Luna trecuta am fost si la justin si cristina aguilera care arata precum o ratusca grasa si alba ... amindoi insa buni in concert au cintat straight si fara falsuri si justin a facut beat boxing vreo 20 min.

Jewls
Unregistered

Mesajde Matrashita » Joi Aug 14, 2003 8:17 pm

Si eu le cunosc pe fete si stiu cat muncesc ele pt a iesi totul bine si imi place f mult Monica pt firea ei sociabila si altruista,este super!Ea nu si-a uitat niciodata prietenii...asta e mai mult ca sigur!
Am ascultat melodia "Ce va fi",..credeam k e scrisa de Giulia....sau de Monik,nu`mi amintesc sigur!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde alisa » Joi Aug 14, 2003 8:19 pm

Initial trimis de LIL^Angel
ma intreb cand se vor destepta oamenii astia care asculta "muzik" (era vb de poluare fonik ;) ) gen CANDY...astea habar nu au sa cante...imagine??? :con: LOL!... Sunt ca un film de groaza, in doua partzi (sa distruga cineva pelicula...! :dir: ) ...
alisa

Mesajde covergirl^^^ » Joi Aug 14, 2003 9:46 pm

Heh ....mah Jewls (sau Giulia mare)...ele muncesc dar shi cashtiga...shi destul de mult pentru cat muncesc. Succesul pe care-l au intr-un fel il merita, intr-un fel no way.
Il merita pentru ca (dupa cum ai spus shi tu), muncesc shi oricum in Romania nu conteaza calitatea ;) .
Nu il merita pentru ca...........eh, unii shtiu de ce.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Aug 14, 2003 10:36 pm

Initial trimis de alisa
Initial trimis de LIL^Angel
ma intreb cand se vor destepta oamenii astia care asculta "muzik" (era vb de poluare fonik ) gen CANDY...astea habar nu au sa cante...imagine??? LOL!... Sunt ca un film de groaza, in doua partzi (sa distruga cineva pelicula...! ) ...

nici macar nu ai o gandire proprie,sa ne spui parerile tale,esti si mai si.
Unregistered

Mesajde maryan » Lun Aug 18, 2003 8:54 pm

Initial trimis de Unregistered
Initial trimis de Unregistered
[B]nu cred ca roscatul nu se mai poarta si numai floraresele au coloarea asta

Adica se poarta? cata prostie! pai chiar tu esti mai proasta dacat mamaia.

ne streseaza de vreo 2 ani,ala cu steagul americii...ce sa mai...no coment

Mergi la psiholog! Se rezolva toate! Trateaza-ti psihozele.
Si data viitoare fii cat se poate de coerenta.ok? [/B]

Coerenta nu pot fi,poate coerent ca-s baiat.Cred si eu ca nu ai inteles din moment ce ai selectat doar fragmente din propozitie da eu sunt sigur ca daca citesti tot contextul o sa intelegi ok?am incredere in tine!!!nu ma dezamagi
Am fost la psiholog dar boala mea nu are tratament,am fost si internat dar m-au externat sa raspandesc virusul meu in lume si ma simt implinit ca vad ca deja am facut o victima...BUN VENIT IN CLUBUL PSIHOPATILOR IUBITA!!!HAVE FUN!!!
maryan
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Aug 21, 2003 12:10 am

esti un idiot. reciteste-ti primul mesaj,adica asta:" "nu cred ca roscatul nu se mai poarta si numai floraresele au coloarea asta"

. din fericire pot sa contraargumentez doar la unele "argumente" ale tale nu la tot mesajul, coerentule!
Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii