am vazut videoclipul la piesa asta noua semnata andra vs. tiger one.. am uitat cum ii zice... e dragut... cred ca a costat o avere... andra arata mult mai bine in videoclipul asta, decat in precedentele... apropo de noul ei look, punem pariu ca asta face ca Antoneasca, dupa ce face 18 ani, se cearta cu tatsu' sau cu cineva din familie si apare in playboy (in cel mai bun caz)?
si tiger one... cand pleaca ala odata acasa?...:confused:
andra vs. tiger one?!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
andra vs. tiger one?!
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
nici nu m-ar mira sa apara si andra in playboy. mult nu mai are. isi decupeaza din ce in ce mai mult hainele. in noul videoclip andra feat tiger one, mi se pare ca o copiaza pe jenifer lopez. de fapt sunt sigura ca s-a luat dupa J.L. in fine, sa fie sanatoasa. sunt sigura ca si videoclipul si piesa o sa prinda la amatorii de cain, spicy,costi, guta...s.a.m.d
X
-
punct - Junior Member
Andra a inceput sa ma dezamageasca... ;g are un kil de fard pe ea in noul clip, si, dupa parerea mea umila, nu ii sta extraordinar de bine... :silly: A costat mult videoclipul, dar piesa e gen cain&Co... :bleah:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Nu shtiu ce sa zic despre Tiger-unu' dar despre Andra pot spune ca este penibila.Despartzirea de Costi speram sa-i aduka un nou look shi un nou sound.Playback de playback la Callatis.
O veste buna,sau proasta:Mdek,Alexxx si KrO$$fire shi-au facut de lucru intr-o Vineri shi au distrus site-ul http://www.forumvesel.ro,dragutz nuu??Er a doar la inceput dar asha FanClub este singurul ramas....
Shi akum Publicitate:vizitatzi http://www.homemade.3x.ro daka avetzi veleitatzi de programator..............
O veste buna,sau proasta:Mdek,Alexxx si KrO$$fire shi-au facut de lucru intr-o Vineri shi au distrus site-ul http://www.forumvesel.ro,dragutz nuu??Er a doar la inceput dar asha FanClub este singurul ramas....
Shi akum Publicitate:vizitatzi http://www.homemade.3x.ro daka avetzi veleitatzi de programator..............
-
krossfire - Junior Member
Hmm..ieri am avut si eu "onoarea" sa vad acest clip..si acum..pareri: Piesa ...e fff comuna..e naspha..nici nu prea rimeaza....iar andra..e prea de tot..e prea exagerata..nu zic..arata acum mult mai bine..fata de cum arata la inceput..da e chiar exagerata..la 16/17 ani..sa se imbraci asa cum se imbraca ea...ma rog..e prea falsa..vrea sa para cea ce nu e!!Ma rog treaba ei!..Cat despre tiger one ...m`am chinuit..sa inteleg ce zice..parca are prune in gura!:))..
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
piesa va "prinde" cu siguranta...e genul de melodie usoara care devin rapid ultra-mega-super-hit beeeeeetoooon
.... Pe mine ma lasa rece.... versurile alea care se repeta la nesfarsit..... :con:
clipul va fi indragit cu siguranta de toti pustii care ling ecranele TV de fiecare data cand vad cate-o minora in alura de J.Lo.... se vede ca a costat ceva banuti.... idee copiata dupa n artiste aflate sub tutela unor neni bazati precum timbaland, usher, r. kelly sau kenneth edmonds.....
...cat despre look-ul Andrei...... Iiii kinda like it
..... I would be probably licking the TV screen too... if I'd be a horny boy.... Damn! I'm not....... :p Merita oare fetitza asta sa-mi fac operatie de schimbare de sex? :con:
......lasand gluma la o parte..... pacat de voce...
;P

clipul va fi indragit cu siguranta de toti pustii care ling ecranele TV de fiecare data cand vad cate-o minora in alura de J.Lo.... se vede ca a costat ceva banuti.... idee copiata dupa n artiste aflate sub tutela unor neni bazati precum timbaland, usher, r. kelly sau kenneth edmonds.....
...cat despre look-ul Andrei...... Iiii kinda like it

......lasand gluma la o parte..... pacat de voce...

- usualflow
- Junior Member
mdea. un singur lucru nu inteleg... de ce dreaq nu a putut sa cante si andra tot in engleza ?¿? daca tot ne dam cu capu` de pereti sa ne lansam si in afara.... parerea mea... melodia dadea mai bine dak canta si ea in engleza...
-> cat despre look... hmm`... ce sa zic...
arata...vizibil mai bine decat inainte...dar..cum s'a mai spus...prea exagerat pt. varsta ei.... altfel...melodia este una... obisnuita..prea comerciala.
-> cat despre look... hmm`... ce sa zic...

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Well....voiam sa zic si io videoclipu e copiat dupa J.Lo. Da mi-a luat-o cinevat inainte. Look-ul lu' Andra....hmm....arata bine...da' inainte imi placea mai mult.....Versurile.....nik interesant....melodia e cat de poate de comuna....da deja o inceput sa fie chemata la concerte...emisiuni asa ca o sa se vanda piesa destul de bine...asta era si scopul in sine.
Bravo ei....ca o castigat la bani....mai multi decat o sa castig io vreodata
Bravo ei....ca o castigat la bani....mai multi decat o sa castig io vreodata
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Mey... mie mi se pare k fata ast are voce. Intr-adevar nu sunt prea reusite versurile, dar uneori se mai simte nevoia unei melodii "usoare". E haioasa melodia!... In legatura cu look-ul pe kre l-ati numit "necorespunzator" varstei... Suntem o tara libera! Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu infatisarea lui! Plus k nu vad cu ce schimba hainele/machiajul pe un om. Structura lui psihica ramane aceeasi si ea e cea kre conteaza.:a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Mai oameni. Piesa nu e rea de loc. Suna insa invechit pt ca nenea Tiger One nu se prea poate desparti de stilul care l-a consacrat. In speta alaturi de Fan Factory.... Pentru cine isi mai aduce aminte. Pentru cine nu, sa descarce o piesa de-a lor si sa imi spuna si mie daca puncteaza diferente majore....
- Unregistered
ooooooooffffff!ce m-am saturat de tipa astaaaa!:sleep:
are voce nu zic ba,dar e ff. comuna.nu aduce nimic nou pe piata.in plus e increzuta ,iar mie nu-mi plac persoanele de acest gen.mai rau e ca se lauda cu unele calitati pe care nu le are :t
are voce nu zic ba,dar e ff. comuna.nu aduce nimic nou pe piata.in plus e increzuta ,iar mie nu-mi plac persoanele de acest gen.mai rau e ca se lauda cu unele calitati pe care nu le are :t
- cat_
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii