Ce-ar fi daca...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce-ar fi daca...

Mesajde deadraiser » Sâm Aug 16, 2003 10:18 am

Oare ce s-ar intampla daca numarul de posturi ale fiecarui user n-ar mai fi trecute niciunde?
Nu de altceva, dar am impresia ca exista foarte multe posturi aiurea, aruncate numai pentru bagare in seama sau remarci aiurea sau offtopic. Presupun ca multi vor doar sa-si poata adauga un avatar, sa schimbe textul de sub user sau sa fie considerati campioni ai numarului de posturi.

P.S. - NU este o propunere ci sunt doar curios ce parere are restu' lumii :)
Asta e!
deadraiser
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Aug 16, 2003 10:22 am

Cred ca ar muri Moshul...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 16, 2003 11:19 am

ce ar fi daca Nightmare ar lua un ban ?...ca si asa in peste 700 de posturi a spus numai tampenii
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Aug 16, 2003 11:41 am

Nu prea as vrea ban.
Daca nu ar mai scrie numarul posturilor chiar nu ai muri? Eu daca as avea atatea posturi cate ai tu as muri...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

2743

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 11:02 am

Initial trimis de Nightmare
Daca nu ar mai scrie numarul posturilor chiar nu ai muri?

selecteaza, foca, selecteaza
cred ca mai repede ar manca shaorme de suparare si ar bea numai cehesti (c.e.)

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii