Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Vin Aug 15, 2003 4:47 pm

Initial trimis de Ostatic™
ca Apulum se scrie cu un singur "L" si cu litera mare, la fel ca si Dinamo, ca sunt substantive proprii !

bah fratilor avem un nou limbist pe forum si mai e si fan apuLLum
eyewitness

Mesajde angus » Vin Aug 15, 2003 5:19 pm

Initial trimis de axelandra
pai, pe acest site jumatate din cei ce scriu sunt ori fete cu hormoni,innebunite bineinteles dupa iron maiden si dupa alte formatii al caror nume le-au auzit prin parcuri pline de flacai ce poarta tricouri negre ori imprimate cu ale lor gusturi, sau pur si simplu cu oameni care poate prind ceva/ nu spun ce sa nu fiu perversa.
oricum. pt nicu alifanis am tot respectul,e un om extraordinar,iar casetele lui *cel putin cea cu nichita,zan si cu voiaj* imi plac foarte mult.

cine cauta gasejte, iata aiule ce-am gasit, unde nici cu gandu nu gandejti, toamai pa muzica pentru boshorogi, nici mai mult nici mai putzin. shefa de departament, vezica nu m-a rabdat inima shi am lasat un offtopic la fatza locului.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Aug 15, 2003 5:27 pm

nashico fu suficienta intrebarea ce i-o pusesi pe threadu impricinat ,adicatelea "matale cu cine votezi" ? :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Dum Aug 17, 2003 1:20 am

d'soara cu etichetele, iron maidenii si hormonii a primit ca [] cadou un avertisment pentru off-topic [cel putin] da' daca mai insista se poate face si mai mult de atat. atata pot ca sa fac pentru ea, hormonii si frustrarile sa si-i potoleasca in alta parte.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

pe forumul tnt...

Mesajde gabuba » Dum Aug 17, 2003 10:20 am

eu ii urez lalei din valoroasa trupa TNT un calduros : "la multi ani lala, si sa iti iei corigentele! bafta! "

INTITIAL TRIMIS DE AnDrEi (MoDeRaToR) locatie: ..:::::: Bacau::::::..

La multi ani Laura si apropos .. Gabyzzu .. nu stiam ca tii evidenta corigentelor ia zi`mi si mie ce voi face in sesiune

exceptand nickul, titlul si locatia care ma enerveaza cu orice ocazie, priviti ce pretentii are ardei! si titlul msgului era "Avertisment!" . p-asta il iau la bataie daca il prind prin bucuresti. :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2749

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 11:31 am

selecteaza, foca, selecteaza
ps ps foca, ba foca, ba, zi' ma si mie, cate goluri a marcat Poli AEK Timisoara in aceasta editie de campionat?

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Aug 18, 2003 9:47 am

Initial trimis de animaloo
;P
uite cu m-i sau naruit toate visele mele. pai cum mai naiti mai sa fi atat de dura cu mine si sami spui ca nici o biericioaica nu biei cu mini pana nu scap de complecse?
oricum votul ramane pt tine si sper ca ajutat fiind de complecsitatea mintii tale sa trec si eu la un nivel de complexitate muzicala si nu numai, nivel spiritual unde o sa ma pot apropia de masa la care tu idol al meu stai si bei bericioaica mult visata.

:confused:
raspunsul e da, iara tu ramai complexat.

nocturna

Mesajde memetshot » Lun Aug 18, 2003 10:12 am

complexat, dar aberant. mama sa nu imi spui ca imi consideri postul pe care la-i citat drept katerinca zilei...vai ce emotii!
as vrea pe aceasta cale sa-i multumesc lu' naiti care este o adevarata muza pentru aberatii si katerinci. pacat ca in "complxitudinea" ei nu se prinde si de katerinci...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nocturna » Lun Aug 18, 2003 10:25 am

nu te flata. e doar aberatiza zilei.
bey, asta, animal planet, tu n-ai recunoaste o kterinca nici de ar fi sa te loveasca in cap! sa stii ca incursiunile tale pe forumu de bancuri n-au avut efectul scontat. oare de vina sa fie al tau fin simt al umorului, oprit din dezvoltare la starea de larva? posibil.

nocturna

Mesajde memetshot » Lun Aug 18, 2003 10:32 am

mai adevarul este ca poantele spuse de tine pe acolo sunt de un nivel...
si ce mai larvele nu-s active? pacat ca tu te oprisi la stadiul de cocon...
asta seamana cu genul ala de discutie intre copii de clasa a 4-a:
prost esti tu, ba nu prost esti tu
n-ai facut bine, nici tu
Naiti ca sa continui, daca mai zici ceva rau de mine sa stii ca il chem pe tata care e mai tare ca tata tau.
ptiu doamne apai hotaraste-te, ori is animal planet ori pic?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde stefan » Mie Aug 20, 2003 7:42 am

De pe allmusic:

"With 1994's Fear, Emptiness, Despair, Napalm Death earned some of the best critical notices of their career, and to the shock of many even found themselves in the Top Ten of the U.S. pop albums chart by virtue of their appearance on the soundtrack to the motion picture Mortal Kombat. "

I'm shocked alright :D.

Ai dracu comerciali Napalm Death astia... Oare la Cannibal Corpse o fi fost la fel dupa ce au aparut in "Ace Ventura"?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 8:56 am

:D
stefan, Napalamu' era in top inainte lu britnei spirs sau imediat dupe ea?

nocturna

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 9:13 am

Am si eu o intrebare...de ce nu primesc pm-uri de la fete? Ca urit nu sint, ceva bani am, si la pat cica sint de nota zece...:confused:
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde stefan » Mie Aug 20, 2003 9:15 am

Nighty, cre ca in '94 Napalmii se bateau cu Boyz II Men, East 17, eventual Take That, britni cre ca nu era nici macar in proect.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 9:36 am

da mah, in 94, britnei inca se mai zbenguia pe la michi maus . :D

alex, si cu ce te-ar ajuta un pemeu?

nocturna

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 9:38 am

Cum adica la ce m-ar ajuta pm-ul? Mai discut si eu chestii, newsflash-uri, socoteli...mai intreb fata ce are pe ea, ce muzica ai place, ce pozitie ai place, pe unde sta, pe unde umbla, daca are poze in pielea goala,etc....you know...chestii din astea de toate zilele...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 9:45 am

pai nu mai bine te duci intr-un bar si agati, pardon, socializezi si discuti cu o domnisoara? nu e mai simplu?

in alta ordine de idei, alex iejti patetic, pai pana si eu primesc mah pemeie de la fete. :D

nocturna

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 10:24 am

Da....pina si mie imi este mila de mine...eu primesc numai de la baieti...ai dracu poponari..
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 11:33 am

aberatia zilei pe care am gasit-o io vine de la unul dintre abonatii la aberatiza zilei. zice asa pe Rock Strain:
Initial trimis de animaloo
subiect deschis pentru a vorbi de cei care se autointituleaza, nu aiurea, Kings Of Metals
deci, ce parere aveti de Manowar...

Manowar --> kings of metal!??!! :hehe: titulatura de Kings Of Metal raportata la Manowar este doar un titlu de album! atat!
baiete, matale ai auzit de Black Sabbath, Judas Priest sau Iron Maiden? daca nu, esti usor scuzat daca tu chiar crezi gogomania de mai sus, daca totusi ai auzit, mai gandeste-te.

nocturna

2812

Mesajde baixinho© » Mie Aug 20, 2003 12:05 pm

Nightwish, cred ca asta este cea mai tare aberatzie pe care am citit-o vreoadata. Fetitza asta l-a batut la cur pana si pe Gabyzzu.
selecteaza, foca, selecteaza
Initial trimis de Muzicutza pe Sugestii si Reclamatii
Consider ca este de neadmis ca o sleata de pustani care nu au ajuns inca la varsta majoratului sa aiba tupeul de a face misto de alti uzeri utilizand cuvinte neadecvate, atunci cand este vorba de o discutie care se vrea serioasa, asa cum este subiectul despre avort. Daca aceasta situatie nu va inceta s-ar putea sa se aduca la cunostinta Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, iar forumul, poate chiar site-ul, va fi desfiintat.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 12:18 pm

da mah, tocmai ce ma uitam si eu la ea. e geniala muzicutza. :D

deci fanclubu apartine de, respectiv se afla in subordinea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor. bun si asa. io credeam ca apartine lu' moshu, in mare parte. :D si daca tot suntem subordonati direct, indirect, mai pe ocolite respectivului minister, intrebarea ie: cand ne dau salariile??!? mama lor de guvernanti! :mad:

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 20, 2003 12:49 pm

am telefonat la seful galaxiei si i-am cerut sa vina in ajutor...ca vrea Ministeru sa inchida forumul.

a zis ca trimite oaste mare...si ca o sa vorbeasca si cu alti sefi de galaxie..si o sa trimita Armata Intergalactica.

din partea planetei Pamant....Nightwish este comandant ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 12:59 pm

pamantu catre moshu:

moshule, n-o mai da la intors! zii bre odat' cand ne dai salariile alea? adica ministeru iti trimite bani, fonduri pentru bujetu fanclubului si matale ii delapidezi cu nerusinare si ne privezi de drepturile noastre, uici iz?

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 20, 2003 1:01 pm

recunosc ca mi-am luat shawerme si cehesti din ei. cat vrei ca sa iti tzi gura ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Aug 20, 2003 1:01 pm

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
eu ma aliez cu muzicata si cu celelalte fete care imi dau PM-uri de genu " vezi ca am dat copy si paste la mesajele tale de pe rock pe forumul cool girl, pt ca si eu cred tot aia despre..." si formam Consiliul National al Forumurilor din Romania.
apoi sa va vad atunci, cu o asemenea conducere care nu e de induplecat. ;h :D

vai de mine, gata ma dezic de muzicuta. priviti ce a putut sa scrie pe forumul nevinovatei shakira:
Ca sa vina la Cerb, Shakira le-a cerut organizatorilor 700.000 $.

apoi bine ma muzicuto, ti-am mai zis eu, tu chiar vrei sa dea astia tot patrimoniu tzarii pe shakira? :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde stefan » Mie Aug 20, 2003 2:05 pm

Inca una si ma duc, de pe slashdot culeasa:

http://news.independent.co.uk/digital/news/story.jsp?story=434778

"The movie industry is blaming poor sales of such movies as Gigli, The Hulk and Charlies Angels not on the fact that they were poor quality, but because people text message other people telling them that the movie stinks. Industry executives say that this undermines a carefully crafted marketing image. Expect texting to be banned by the MPAA in the near future."
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

!

Mesajde Ayrton » Mie Aug 20, 2003 3:46 pm

ba, cine ma-sa-n cur e muzicuta? si de ce nu o rezolvati si pe ea de sindromul n.f., ca sufera rau de tot...

A, muzicuto, si pe langa MCTI sa ii reclami si la Garda Financiara, ca spala bani la negru: Moshu recunoaste ca a tocat lovelele si nu are de gand sa-i imparta cu noi, si nici impozit nu cred ca a platit, asa ca ia-ti o audienta si la Min Finantelor ca e si aia interesati!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

2815

Mesajde baixinho© » Mie Aug 20, 2003 3:52 pm

nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dracu selectezi
ayrtoane, tu faci misto si razi de biata fata. lasa gargara asta ieftina si vezi pe unde scoti camesa, ca mai ai trei posturi si ajungi la numarul ala fatidic, 666 adicatelea. atunci sa te vad.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

:

Mesajde Ayrton » Mie Aug 20, 2003 3:59 pm

Nu, chiar vorbesc serios: cine si unde a facut misto de biata muzicutza ca il ia mama dracului! Sunt si io curios sa vad ce a suparat-o asa de tare.

Chiar, muicutzo, am voie sa fac postu' cu nr dracului sau ma reclami la Patriarhie si atunci vorbesc cu baietii sa sar direct la 667?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Aug 21, 2003 12:16 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
....oricum ai obs k nu prea ma mai "impresioneaza" fanclubul asta..

bah oameni buni suntem de cacat. daca nici pe icstina nu o mai impresionam io zic s-o rugam pe muicuta (c.ayrton) sa dea drumu la cererea de inchidere totala,definitiva si irevocabila a forumului..
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma