Initial trimis de Ostatic™
ca Apulum se scrie cu un singur "L" si cu litera mare, la fel ca si Dinamo, ca sunt substantive proprii !
bah fratilor avem un nou limbist pe forum si mai e si fan apuLLum
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Ostatic™
ca Apulum se scrie cu un singur "L" si cu litera mare, la fel ca si Dinamo, ca sunt substantive proprii !
Initial trimis de axelandra
pai, pe acest site jumatate din cei ce scriu sunt ori fete cu hormoni,innebunite bineinteles dupa iron maiden si dupa alte formatii al caror nume le-au auzit prin parcuri pline de flacai ce poarta tricouri negre ori imprimate cu ale lor gusturi, sau pur si simplu cu oameni care poate prind ceva/ nu spun ce sa nu fiu perversa.
oricum. pt nicu alifanis am tot respectul,e un om extraordinar,iar casetele lui *cel putin cea cu nichita,zan si cu voiaj* imi plac foarte mult.
INTITIAL TRIMIS DE AnDrEi (MoDeRaToR) locatie: ..:::::: Bacau::::::..
La multi ani Laura si apropos .. Gabyzzu .. nu stiam ca tii evidenta corigentelor ia zi`mi si mie ce voi face in sesiune
Initial trimis de animaloo
;P
uite cu m-i sau naruit toate visele mele. pai cum mai naiti mai sa fi atat de dura cu mine si sami spui ca nici o biericioaica nu biei cu mini pana nu scap de complecse?
oricum votul ramane pt tine si sper ca ajutat fiind de complecsitatea mintii tale sa trec si eu la un nivel de complexitate muzicala si nu numai, nivel spiritual unde o sa ma pot apropia de masa la care tu idol al meu stai si bei bericioaica mult visata.
Initial trimis de animaloo
subiect deschis pentru a vorbi de cei care se autointituleaza, nu aiurea, Kings Of Metals
deci, ce parere aveti de Manowar...
Initial trimis de Muzicutza pe Sugestii si Reclamatii
Consider ca este de neadmis ca o sleata de pustani care nu au ajuns inca la varsta majoratului sa aiba tupeul de a face misto de alti uzeri utilizand cuvinte neadecvate, atunci cand este vorba de o discutie care se vrea serioasa, asa cum este subiectul despre avort. Daca aceasta situatie nu va inceta s-ar putea sa se aduca la cunostinta Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, iar forumul, poate chiar site-ul, va fi desfiintat.
Ca sa vina la Cerb, Shakira le-a cerut organizatorilor 700.000 $.
Initial trimis de X-Tina Aguilera
....oricum ai obs k nu prea ma mai "impresioneaza" fanclubul asta..
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 0 vizitatori