(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

2785

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 12:26 pm

selecteaza, foca, selecteaza
asa. azi imi permit luxul de a scrie ce vrea mujchii lu un anumit obiect contondent dupe (c.P.) corpu meu (evident, nu optscenitati) ca sper ca sa nu-m da-tz :D avertisment sau ban. de fapt, azi sunt decis sa alerg dupe (c. tot P.) posturi intr-o veselie. iar daca vor fi fro multe posturi unu dupe (evident, tot c.P.) altele, sper sa nu-mi saritzi in cap. foca, tu po sa-mi sari in cap. prietenii stie care.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 12:27 pm

nocturno mai ie unu si de parfumuri . daca citesti cu ce-si dau mariotesele,hiltonesele si interistele cazi pe spate...neam de neamu meu in costume populare n-a auzit de marfa de-acolo.
eyewitness

2786

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 12:32 pm

aiule, mi se pare mie sau in postul tau se simte o urma de individie?

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 1:11 pm

aoleooooo cat am de munca! nu mai pot! nocturno, eo ash ieshi la o tzigare. mergem?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Re: 2767

Mesajde rady » Mar Aug 19, 2003 1:18 pm

Initial trimis de baixinho

ba da, aiule, si femei.

sa-mi bag pula.. de unde ai poza.. seamana leit cu un coleg de-al meu :D
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

2791

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 1:19 pm

nocturna iese la tigare numai cu Mr Hyde. dovada ie aici.

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 1:20 pm

pai normal bre baixule sa ma roada pizma ca io de cand ma stiu ma dau numa cu tandres de la casa "garlic ferer & onion" .ce zice mariotesele vesele si pricopsitele pe-acolo io nici n-am auzit...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 1:21 pm

asta ie! baietzii buni nare noroc domle! ma duc singur.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Aug 19, 2003 1:39 pm

sa se aleaga tot ce e marunt si seamana a praf si pulbere de euroweb! ca ma chinui sa bag si io un post pe politic si social si nu vrea si pace.

bre neatza, canci tigara! de un' atat? pai io ca sa fumez o tigara tre' sa cobor freo doo randuri de trepte, s-o iau la stanga (nu, inca n-am dat coltzu) sa bag cartela de recunoastere, sa ma recunoasca, doar sa nu-mi schimb parfumu ca bulversez aparatu, dupa aia sa cobor iarasi neste scari, sa ies pe intrarea principala daca am noroc sa nu fie stricata foto molecula si celula la iele, dupa care iar cobor neste trepte care trepte e destul de multe si abrupte, si in final sa dau coltzu si sa mai indepartez freo 10 metri de cladire, sa nu care cumva sa ma vaza cineva ca fumez ca ie de rau. pai atatea sacrificii pentru o amarata de tigara? pai nu se merita. da-o-n-colo. mai bine bag postu pe politic si social.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Mar Aug 19, 2003 1:41 pm

ce dozator bre?ai cazut in cortex cand erai mic?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

2797

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 1:42 pm

Initial trimis de Nightwish
ma chinui sa bag si io un post pe politic si social si nu vrea si pace.

are si politicu si socialu orgoliile lor, nu asa.

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 1:42 pm

shi eo. eo 3 sa ma tarasc pana'n biurou d'alatur unde are shi neshte gotci puse la rece deci mi sa facut pofta shiam plecat pa mantorc in juma de ora

neatza

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Aug 19, 2003 1:59 pm

La noi la munca ne-au dat astia azi protexe pe de-a moaca! Eu am luat 5 cutii din alea de cite 10buc...sa am si eu...la o adica...
Nicholas_Alex
Junior Member

2801

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 2:07 pm

vezi sa nu faci si tu ca foca, sa si le puna cand bate maimutza, de frica sa nu i-a :D vreo boala ceva.

ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Aug 19, 2003 2:12 pm

*lol*...sau sa nu mi le pun pe limba cind...*lol*

Pula mea...am luat-o razna de cind sint cu Oana....numai cu "aia" stau in gind....fuck and shit...ma duc acasa, sa-mi bat maimuta!
Nicholas_Alex
Junior Member

2802

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 2:17 pm

...cand bagi botul la savarina, corect.

tu esti bine, foca fuge acasa sa-si bata bata maimutza cand il vede pe vreunul pe strada ca mananca saorma sau bea o ceheasca.

ANTI

baixinho©

Re: 2801

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 2:25 pm

Initial trimis de baixinho
s
vezi sa nu faci si tu ca foca, sa si le puna cand bate maimutza, de frica sa nu i-a vreo boala ceva.

baicsule tin sa te informez ca moshu a evoluat .el acum foloseste numa manusi chirurgicale sterilizate. din pacate are in stoc o lada imensa de manusi de mana stanga si de curand a inceput unele exercitii complexe de batut maimuta si cu mana stanga...in plus mai are de tencuit debaraua si jumate din holul de la intrare care in conditiile folosirii protexului nu ar mai fi posibil sa le termine...
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Aug 19, 2003 2:28 pm

nicholas, dar tu unde lucrezi mai de-ti dau astia "sapune" pe gratis ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 2:39 pm

alex e pilot de incercare la produsele autohtone dobrogene de sex feminin , absolvente de scoala generala ,care doresc sa imbratiseze cariera datului cu fofoloanca in populatie astfel ca trierea acestora este o munca grea si anevoioasa ,cu multe responsabilitati in asa fel ca piata constantei si a salbei de statiuni de pe malu marii, mai ales in sezon estival, sa nu fie invadata de produse necorespnzatoare , rebutate si cu vicii ascunse. e normal sa primeasca moca toate accesoriile desfarurarii unei asemeni activitati in bune conditiuni.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 19, 2003 2:45 pm

eye-ule....pt. cultura ta generala...eu numai cu stanga bat maimutza. spre deosebire de tine am un pic de bun simtz : nu bat maimutza cu aceiasi mana cu care mananc shawerme.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Aug 19, 2003 2:46 pm

Ieri am ascultat melodii vechi si triste, si pana la urma mi-am terminat lucrarea (n-as fi crezut c-o sa se intample asta vreodata...)

Azi e prea cald si nu pot sa fac nimic.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 2:55 pm

te inseli amarnic moshule , privite dinspre maimuta mana dreapta e stanga si invers asa ca nu o mai da cotita. in plus io imi bat maimuta cu ambele maini astfel creand maimutei senzatia de stereoextaz
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Aug 19, 2003 2:57 pm

aha. adevarul este ca o asemenea munca necesita foarte mare atentie si eu as propune si o multime de bonusuri sa nu cumva sa se oboseasca prea tare si sa devina prea stresat.
Tine-te bine domnu' Alex!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

postul 9000

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 19, 2003 2:57 pm

ia mai da-te-n pula mea , eye-ule !

asta a fost postul cu numarul 9000. baixinho , te rog sa il contorizezi la subiectul posturi rotunde.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Aug 19, 2003 3:01 pm

Moshule.... imaginati-va si voi, eram asa, semi-toropita de caldura si deodata ce-mi vad ochisorii... nishte cuvinte cammm....pe tot ecranu', initial m-am speriat,nu stiam ce se intampla.
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 19, 2003 3:06 pm

initial te-ai speriat...dar ulterior ti-a parut bine , nu ? *p

ce mai face stefan ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 3:07 pm

vai shaki neprihanita lu tata te speriasi de pula? pai cand iti scormonea fofoloanca dupa un locsor caldut si lipsit de griji nu te speria ? sau atunci n-o vedeai ?
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Aug 19, 2003 3:10 pm

!!!!

Va rog frumos,eu CHIAR SUNT o fata pudica...

Stefan face bine,Moshule, thanx de intrebare... era cu substrat, isn't it...

Resping categoric tot ce spune Eye-ul azi... By the way, Eye, tu cand vorbesti cu mine sa mi te adresezi cu Desdemona.
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 19, 2003 3:14 pm

da, era o intrebare cu substrat. eye m-a pus sa te intreb..in sperantza ca raspunsul tau ar fi fost : "habar nu am. nu mai suntem impreuna" .
eye isi doreste mult sa fie iubitul tau...dar ii este rusine sa ti-o spuna in fatza. ma tot bate pe mine la cap...sa iti pun tot felul de intrebari. iar eu nu am nici un chef...pe caldura asta...sa stau sa te trag pe tine de limba.

ma duc sa ma intind nitel. :o

te las cu eye ! :sperm:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 3:17 pm

saptamana trecuta ai fost desdemona ,saptamana asta esti ofelia...

moshule dupa ce-si termina concediul stefan iar s-a bagat cu nasu in computere si programeaza la greu. e extenuat....
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati