Oamenii de langa noi...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cel mai patetic user...

n3aGabitz
0
Niciun vot
n3aGabitz
1
10%
n3aGabitz
6
60%
n3aGabitz
3
30%

Voturi totale : 10

2782

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 12:08 pm

Initial trimis de eyewitness
nu esti singurul idiot pe lumea asta

selecteaza, foca, selecteaza
te referi la ala la care ma gandesc si eu/

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Aug 19, 2003 12:11 pm

si ala ,da-s multi doamne...
eyewitness

...

Mesajde Hades » Mar Aug 19, 2003 1:30 pm

bai cu subiectu asta aratatzi cat de 'deshteptzi' suntetzi... gabi v-a dat lectzii... ca vorba aia 'pe prost il omori cu indiferentza'(sau asa ceva)...

PacE(pt cei ce merita...)
There is no save game in real life...
Hades

2794

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 1:34 pm

selecteaza, foca, selecteaza
ete unde era profesoru maimutzii mele si eu nu stiam. bravo, ntreigabitz, esti facut pentru a da lectii. tocmai d-aia, cand ajungi prin Romania (tara de cacat, da?; vezi ce cacat iti iei peste ochi) sa ne dai un semn de viata, ca estem mai multi care vrem sa luam lectii de la tine, si dupa aceea sa-ti multumim. eu cred ca o sa iti multumesc anticipat.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Mar Aug 19, 2003 5:05 pm

Initial trimis de CrAsh0v3r
ma gandeam ca intelegeti voi ce vreau sa zic... ca nu numai portcoi se pricepe sa dea ctrl+copy/paste

Va spuneam eu ca Tupac Si-n-cur asta e PROfund rau de tot...
Initial trimis de Hades
ca vorba aia 'pe prost il omori cu indiferentza'(sau asa ceva)...

Mah, baietasii astia cred c-au ajuns la capitolul "Proverbe si zicatori"... Dar ce asemanare in gandire... Sa fi crescut oare in acelasi cartier?
indescifrabil
cubu

Mesajde CrAsh0v3r » Mar Aug 19, 2003 6:20 pm

amice ,asti idiot bunul simt cerea sa dai doar linkul nu sa ne umpli pagina cu copy/paste sa te dai mare crezand ca ai de-aface cu cretini in lumea carora se pare ca iti duci traiul.

amice.. dupa cum vad yo.. nu prea te duce capu` sa judeci niste lucruri simple... ce farmec ar fi avut sa vad dau linku` daca am vrut sa folosesc exact acceasi metoda pe care o foloseste portcoy? lol.... sau numai pe el il lasati sa dea sa dea ctrl + copy/paste ?

in plus acelasi bun simt cerea macar sa citesti ceea ce ai copiat , nu aveam pretentii sa si intelegi, acest proces depasindu-ti probabil limitele

spre informatia ta... am citit ceea ce am copiat si kiar daca nu aveai pretentii sa inteleg mare lucru.. iti garantez ca am inteles mai mult decat ai inteles tu...
si apropo... cel care da copy/paste fara sa citeasca este portcoy... care bineinteles ca si de aceasta data este sustinut de voi...

ma gandeam ca intelegeti voi ce vreau sa zic... ca nu numai portcoi se pricepe sa dea ctrl+copy/paste

Apoi raspunde portcoy tacticos si plin de sine
Va spuneam eu ca Tupac Si-n-cur asta e PROfund rau de tot...

nu vad logica raspunsului tau... defapt n-am vazut nici o logica in tot ce ai scris tu pana acum... dar asa cum zicea prietenul tau:
poti sa stai linistit si sa nu-ti faci probleme fiindca nu esti singurul idiot pe lumea asta si cine se-aseamana se aduna...

...vreau sa vad comentarii :fuck:
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde dj_jaxxx » Mar Aug 19, 2003 6:44 pm

Subiectu asta deja a devenit naspa de tot...eu zic ca merita inchis...certati-va pe pm daca vreti dar nu merita sa stricati posturi cu discutii inutile si fara sens.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde cubu » Joi Aug 21, 2003 5:49 pm

cel care da copy/paste fara sa citeasca este portcoy...

Mai zi o data, poate incepi si tu sa crezi... Vezi ca sub copy/paste-urile mele sunt si niste raspunsuri... care se pare ca te-au cam deranjat... Ma bucur sa constat asta...
nu vad logica raspunsului tau... defapt n-am vazut nici o logica in tot ce ai scris tu pana acum...

Pai e simplu. Tu nu ai pic de logica, esti limitat, deci niste argumente logice sunt pentru tine ilogice...
indescifrabil
cubu

Re: Oamenii de langa noi...

Mesajde Alia_ » Vin Aug 29, 2003 1:37 am

oamneii de langa noi nu sunt in todeauna perfectiiiiii....deci nu ai dreptul sa iti il"elogiezi"atata pt ca nimeni nu este perfect..
At cand crezi ca atingi perfectiunea o iei pe cealalta dunga si nu e vine. Cred ca omul nu realizeaza ca langa el este cineva de valoare si ii da cu picorul....daca unii sunt mai intr-o doara nu ai ce sa faci trebuie sa ii lasi in pace nerespunzand la atacurile sale pt ca in acest fel tu vei avea de castigat
Cam atata am avut de spus
Alia_
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Vin Aug 29, 2003 2:46 pm

oamenii de langa noi sunt dobitoci. cu fiecare zi care trece sunt din ce in ce mai convins
Gone 4 good
JaJa Beens

2939

Mesajde baixinho© » Vin Aug 29, 2003 4:37 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

Jaja, la faza asta nu pot sa te contrazic. din contra, am un exemplu foarte elocvent.

sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii