Mie mi-a placut cel mai mult armata de elfi. Ma tot uitam la secventa cu ei, manca-i-ar mama, incolonatzi, implatosatzi, inalti, frumosi si blonzi. Nu stiai pe care sa-l alegi :drool:
Din aceleasi motive imi place Legolas ;v
Personaje din Lord of The Rings
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ei bine, tinand cont de faptul ca este cartea mea preferata in acest gen, ca si unul dintre filmele favorite, sa purcedem.
Am multe personaje preferate, dar ma identific cu Eowyn, in ciuda faptulu ca nu sunt la fel de frumoasa ca ea, nici pe departe, si nici curajoasa nu prea sunt.
Nu este personajul meu favorit, este chiar destul de detestat, dar eu in general nu am o parere prea bune despre mine, deci se explica oarecum.
De ce ? Pentru ca s-a indragostit de un ideal, la care nu putea decat visa si pe care stia ca nu il ca avea. Pentru ca are un orgoliu imens si o mandrie usor de ranit, pentru ca vrea sa devina egala barbatilor intr-o lume destinata lor ...
Am multe personaje preferate, dar ma identific cu Eowyn, in ciuda faptulu ca nu sunt la fel de frumoasa ca ea, nici pe departe, si nici curajoasa nu prea sunt.
Nu este personajul meu favorit, este chiar destul de detestat, dar eu in general nu am o parere prea bune despre mine, deci se explica oarecum.
De ce ? Pentru ca s-a indragostit de un ideal, la care nu putea decat visa si pe care stia ca nu il ca avea. Pentru ca are un orgoliu imens si o mandrie usor de ranit, pentru ca vrea sa devina egala barbatilor intr-o lume destinata lor ...
When you die the pain is over
-
BloodOnMoral - Junior Member
Personajul meu preferat masculin e Faramir, iar cel feminin Galadriel, asa ca , negasind pe nici unul pe lista, l-am votat pe Gollum (nu pe Smeagol
) pentru ca e un personaj uimitor orice ai spune, Blood.
Bine spus despre Eowyn si singurul lucru ce ma impiedica sa ii acord incredere deplina e casatoria cu Faramir...
N-as putea sa spun cu cine ma identific...ma mai gandesc
. Tolkien se considera hobbit, pentru ca , spunea el, ii placeau binele, natura si ciupercile :p ...berea era oare pe lista...?:rolleyes:
~Dea~

Bine spus despre Eowyn si singurul lucru ce ma impiedica sa ii acord incredere deplina e casatoria cu Faramir...
N-as putea sa spun cu cine ma identific...ma mai gandesc

~Dea~
Only in silence the word
Only in darkness light
Bright the hawk's flight on the empty sky ...
~The creation of Ea~
Only in darkness light
Bright the hawk's flight on the empty sky ...
~The creation of Ea~
- A_Fire_Inside
- Junior Member
Initial trimis de Shaki Devil
Mi-a placut filmul, am citit si cartea...Eu vreau sa fiu elfa, sa traiesc in Rivendell, sa fiu o creatura superioara... Ce pacat ca elfii nu exista!
.foarte urat din partea ta sa spui ca elfii nu exista,urat,urat,...adika noi ashtia de la spitalu' 9 ce suntem???
P.S:Intr-un moment de luciditate pot spune ca ambele filme mi s-au parut beton si il astept cu interes pe al treilea (am citit cartea),am vazut trailerul!
-
krossfire - Junior Member
Frodo Baggins ca e uman. In carte e puternic pana la sfarsit...pana ajunge la Orodruin.
In film devine slab din a doua serie.
Votez Frodo pentru ca ii e frica si pentru ca e atat slab cat si puternic in acelasi timp. M-as fi identificat cu aragorn...dar e prea popular.
In film devine slab din a doua serie.
Votez Frodo pentru ca ii e frica si pentru ca e atat slab cat si puternic in acelasi timp. M-as fi identificat cu aragorn...dar e prea popular.
-
Tanase - Mesaje: 1238
Frodo nu e uman. E hobitan. :p
Si e vai steaua lui in film. 75 % din timp se vaicareste. Fara Sam era mort de cum a iesit din Comitat !
Si e vai steaua lui in film. 75 % din timp se vaicareste. Fara Sam era mort de cum a iesit din Comitat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Asta cam asa e. Dar avea nevoie de unstalp de sustinere. e hobbit. dar imi place ca nu mare razboinic si ca singurul lui rost e sa nu se lase ispitit. Si pana la urma e ispitit. Cred ca asta imi place cel mai mult. silmarillion ati citit?
Eu da, o prefer in fata Hobbitului dar si a Stapanului Inelelor.
Eu da, o prefer in fata Hobbitului dar si a Stapanului Inelelor.
-
Tanase - Mesaje: 1238
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii