oare sa fie misogini in unele din piesele lor, sau au doar o atitudine ceva mai transanta fata de femei?
oare prietenele lor ce au de zis??

bafta
Initial trimis de GreenThumb
nimeni nu zice nimic de antiFEMINITATE...
Initial trimis de GreenThumb
stateam shi ma gandeam zilele astea de ce sunt atat de putine fete(cel putin eu cunosc destul de putine pe langa baieti) care asculta Parazitii?
oare sa fie misogini in unele din piesele lor, sau au doar o atitudine ceva mai transanta fata de femei?
oare prietenele lor ce au de zis??
bafta
Super Woman scrie:Mooama cand aud ce inculti sunteti....mi se ridica paru din cap. Daca voi barbatii credeti ca ati exista fara femeia, va sfatuiesc sa ganditi mai bine si sa ganditi putin ce inseamna o mama care tot femeie e. Ce ati realizat voi mai mult ca noi???? Intradevar...femeile au fost tinute la mamaliga pe timpuri dar WAKE UP! In ziua de azi femeie face tot ce faceti voi si mai multe poate. Ca saracia care e in RO a dus o femeie in stare sa fu** orice, nu ne condamnati pe toata. Apropo......ce sa mai zicem de baietii din RO care se f** in cur cu straini pt 2 lei? Si barbatii la randu lor sunt curve!!!!! Asi fi in stare sa imi bag mana in foc ca cei care gandesc in felul asta sunt oameni ne educati, cu 8 clase max. Sau barbati care au luat teapa de la o femeie. Cand faci si tu $100,000 pe an ca mine....atunci sa comentezi!!!![
Pussy is Power and all u men love it!!! Fuck all the haters si sa va bagati p**a in cur. Avem jucari!
y0ung_h0va scrie:bleah mi'e scarba ca tre' sa discut cu un asemenea specimen da' tre' sa regelz cumva conturile so:
tu shi cu ma'ta shi cu tac'tu shi cu toate neamurile tale n'o sa fitzi in stare sa facetzi aceleashi lucruri pe care le faq io...probabil ca sunt cu fo' 8 clase peste tine..cat despre tupeul tau n'am ce sa comentez, ejti o vaca baltzata dak imi motivezi ca n'atzi avut realizari notabile dat faptului ca atzi fost tzinute la cratitza BAAAAAAAAAAH animal prost in US shi Europa de V se presupune ca femeia s'a emancipat zi'mi 2 cate Nobeluri atzi luat, ce lucru maretz atzi realizat in ultimii 50 de ani de emancipare??? suntetzi bune sa facetzi gura shi bot asta e singurul lucru la care va pricepetzi...ma pi'sh pe cei 100.000 de parai remuneratzia pt 100.000 de felatzii probabil..banii nu ma faq..seara cand inchid ochii ma gandesk ca reprezint ceva nu doar o pasa'rik caaaaaaaaaaare nu jtie decat sa o suga cu ochii inchishi..ejti o mare vaca dak crezi ca nu se gaseshte o gaura in care sa'mi infig obiectu' muncii..ejti o tarfa trista care n'ai shtiut niciodata ce'i aia dragoste shi o sa mori in ignorantza'tzi specifica..cat despre jucariile tale..itzi aduc eu un sac de dildoz shi tzi le implant io pe toate unde itzi place mai mult..pe ritmuri de para..
iar tu pussy..habar n'ai ce'i ala barbat shi cu atat mai poootzin shtii cum arata o femeie...dak vrei n vdm la lansarea lu' ombladon shi potzi sa ma ftzi in gura atunci dak o sa mai consideri ca e cazu'? deal?..nu de alta da' pari o pushtoaica debusolata..shi btw n'am nevoie de lectzii de rap cu atat mai pootzin despre em...multzam de intzelegere...
shi ink cva zic ink cva..sa nu faci ca boarfa din detroit...k?
word
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator