Fizz,Fixx-Apasa pedala

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Fizz,Fixx-Apasa pedala

Mesajde krossfire » Joi Iul 10, 2003 11:52 am

...alt idiot,nu mai suport...l-atzi vazzzzutt???Dragutze tipe shi mashini,dar lipseshte melodia!!!!!Grrrrrrrrr.........cik tipului ii place foarte mult Nicoleta Luciu..shi de aceea poate a ales un manechin care-i seamana la perforactie........Baaaaaahhhh..ce versuri..maizicetzi shi voi...viteza de croaziera pe naighba.....
krossfire
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 10, 2003 11:56 am

Heh... Ingrozitor... D un`e a mai aparu` si asta? Clipu` a fost filmat la vulcanii noroiosi din Orientali?! :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Iul 10, 2003 10:16 pm

INGROZITOR......!! stiam eu k vara apar tot felul de idioti da pe bune...se intrece orice limita...dupa Spicy si Cain ....Fizzz ....... tipicul tzaranului roman....cu aere de "baietzash".... cu fete si super masina ......cu versuri de kko...si tot tacamu`...ingrozitor!!!!!!!!! io nu imi dau seama cine e atat de tampit si investeste atatia bani in desheurile astea?!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Re: Fizz,Fixx-Apasa pedala

Mesajde drumplayer » Joi Iul 10, 2003 11:19 pm

Initial trimis de krossfire
...alt idiot,nu mai suport...l-atzi vazzzzutt???Dragutze tipe shi mashini,dar lipseshte melodia!!!!!Grrrrrrrrr.........cik tipului ii place foarte mult Nicoleta Luciu..shi de aceea poate a ales un manechin care-i seamana la perforactie........Baaaaaahhhh..ce versuri..maizicetzi shi voi...viteza de croaziera pe naighba.....

Intradevar alt clip de kkt! ca si clipul lu´ Cain de altfel.. tentative! :mad:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Aug 02, 2003 12:04 pm

Sa ope mine ma enerveaza tipu', sa stiti... Imi explica si mie cineva cum sufletu' o fi aia "Viteza de croaziera"?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Aug 03, 2003 10:54 pm

spicy, cain, fizzy asta sau cum ii zice... au descoperit reteta videoclipului de succes in vara anului 2003... sa zicem: femei bune, masini/yacht-uri beheton (in cele mai fericite cazuri ambele), un peisaj/o incapere pe care nu-l/n-o baga nimeni in seama dat fiind CHESTIILE din prim-plan (ma refer acum si la "artistii" astia proaspeti ca kktu' meu)...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 05, 2003 9:27 pm

Bah io nu mai zic nimik..........adik deja ma doare gura sa spun la fiecare kkt ce apare "bai ce kkt..cum e posibil,bla bla bla.." lol
nu mai spun nimic....se shtie.... :bleah:
Titina
Junior Member

Sa se dea o lege !

Mesajde Aproximativ » Mar Aug 05, 2003 10:56 pm

Sa se dea o lege care sa-i interzica pe astia ! Ce mama dracu' ! Chestiile astea sunt mai periculoase ca orice alta chestie pedepsita de lege !
"Cate bombe vor mai sfarteca vieti intregi / Pan' sa le interzicem pe veci ?" E Aproximativ ... prea mult !
Aproximativ

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Aug 06, 2003 5:14 pm

Ce e aia "Viteza de croaziera????"
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Ma simt nevoit sa ma manifest si eu....

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 08, 2003 11:25 pm

1. X-tina....in calitate de "tutore fictiv" al tau iti spun ca Fizz nu e cu nimic mai deosebit decat SENSI (despre care discutai ca i-ai cumparat CD-ul pe alt subiect) so....shut up!
2. Dreamy_Girl....pai viteza de croaziera este viteza la care o masina, vapor, avion consuma cel mai putin combustibil parcurgand o distantza cat mai mare. Cu alte cuvinte viteza de croaziera este viteza la care masinaria da randamentul maxim!:)

Si ca sa fiu si putin on topic:
FIZZ e nimic pe langa...Alin, Gia, Xandra, Georgia, s.a.m.d asha ca nu vad rostul acestui subiect!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde edd » Dum Aug 10, 2003 9:20 am

Dupa ce k e najpa mai isi bate si joc.El cik ala e rap.Pe pagina lui de web(pe care n-o arata la sfarsitul minunatului sau videoclip) scrie asa:"Pagina de web a interpretului hip-hop Fizz"...no shit!
edd

Mesajde F|y! » Dum Aug 10, 2003 8:25 pm

La noi apar formatiile (daca le pot numi asha) :p ca ciupercile dupa ploaie...multeeee!! Si sunt si otravitoare. ;) M-am lasat maltratata de clipul "Fizzului" ;f si am ajuns la spital in coma :bleah: Nashpa muzika, nashpa clip, nashpa "interpret"!
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Mojo » Dum Aug 10, 2003 10:41 pm

Dar despre site ce parere aveti? Eu zic ca este chiar marfa.
Mojo

Mesajde SiMiCs » Mar Aug 12, 2003 9:59 pm

Doamnee!!Alt idiot ....asta e Cain nr 2 !!! Imi vine sa vomit..cand ii vad pe astea doi..!!..doi descreierati ..unu mai handicapat decat altu!!...Oribil!!Isi bat joc de ei prin felu in care canta!!Oribillll!!..Iar siteul...sa zicem ca merge.!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Re: Ma simt nevoit sa ma manifest si eu....

Mesajde Unregistered » Dum Aug 17, 2003 11:53 pm

Initial trimis de Love2Fly
1. X-tina....in calitate de "tutore fictiv" al tau iti spun ca Fizz nu e cu nimic mai deosebit decat SENSI (despre care discutai ca i-ai cumparat CD-ul pe alt subiect) so....shut up!
2. Dreamy_Girl....pai viteza de croaziera este viteza la care o masina, vapor, avion consuma cel mai putin combustibil parcurgand o distantza cat mai mare. Cu alte cuvinte viteza de croaziera este viteza la care masinaria da randamentul maxim!:)

Si ca sa fiu si putin on topic:
FIZZ e nimic pe langa...Alin, Gia, Xandra, Georgia, s.a.m.d asha ca nu vad rostul acestui subiect!

am impreisa adica chiar sunt sigur ca tie iti chiar place FIZZ si ti-e rusine sa o spui.....
Unregistered

Mesajde gabuba » Lun Aug 18, 2003 12:12 am

ati vazut ca solistul fizz are si site?!??! http://www.fizz.ro
"pt toti fanii" lui... oh my GOD!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SiMiCs » Lun Aug 18, 2003 12:37 am

Initial trimis de Gabyzzu

"pt toti fanii" lui...

Pe care nu ii are!:p ...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Lun Aug 18, 2003 12:58 pm

Adevarul ca io n-as investi intr-un luzer ca asta....Aere de smecherash....god.....nu stiu cum de poate cineva sa cante asemenea prostii.....iesim ca vampirii....ingrozitor
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Aug 18, 2003 1:55 pm

Initial trimis de LIL^Angel
La noi apar formatiile (daca le pot numi asha) :p ca ciupercile dupa ploaie...multeeee!! Si sunt si otravitoare. ;) M-am lasat maltratata de clipul "Fizzului" ;f si am ajuns la spital in coma :bleah: Nashpa muzika, nashpa clip, nashpa "interpret"!

..eu zic sa-l dai in judecata. Sunt martor ocular daca vrei..

..pe bune ca merita sa existe o lege care sa ne apere de toti ratatii ajunsi vedete...
..jos guvernu, prin urmare.
Bortzianu'
Junior Member

Ajutor ! L-am vazut !

Mesajde Trade M. » Lun Aug 18, 2003 7:47 pm

Ajutor ! L-am vazut ! Am vazut monstrul !
Am vazut si eu (din greseala) acest minunat videoclip, la aceasta minunata piesa a acestui minunat cantaret !:bleah: :moon: Astia chiar nu gandesc un pic atunci cand compun versurile la melodii ? Ar trebui sa existe CNV (Comisia Nationala a Versurilor) ! Si cand ma gandesc, ca CNA-ul cenzureaza trupa Parazitii ! ;a
Trade M.
Junior Member

Mesajde krossfire » Mie Aug 20, 2003 9:38 pm

Initial trimis de Gabyzzu
ati vazut ca solistul fizz are si site?!??! http://www.fizz.ro
"pt toti fanii" lui... oh my GOD!!

..dah..are...dar..ai vazut ce scrie baiatu' pe title screen???
"Fizz-Hip Hpul romanesc acum are stil!!!"

Extraordinar,shi noy nu shtiam.....
krossfire
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mie Aug 20, 2003 10:01 pm

Aia e formatzie? Aia e melodie? Ala e clip? ;s
Ala are site??? ;S
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde krossfire » Mie Aug 20, 2003 10:29 pm

Initial trimis de covergirl^^^
Aia e formatzie? Aia e melodie? Ala e clip? ;s
Ala are site??? ;S

DAAAAHHH!!!Muhhaaa....sa mai zici ca aia de la Atomic nu sunt sadici!(Ne-au chinuit destul cu reclamele la manele trebuia sa ne termine cu ceva..nu???)
krossfire
Junior Member

Mesajde vali » Lun Aug 25, 2003 2:55 pm

e supermisto
some people deserve to die
vali

cine e asta?

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 9:50 am

cine ma e gusteru' asta? de unde a iesit?

KILL THEM ALL!!!!! (Adrian CM, Adriana, Akcent, Alina, Alpha, Amici Ana Maria, Anda Adam, Andra, Andre, AndreEA, Andreea, Angel Angels, Animal X, ASIA, Atac, Atentat, Axxa etc)

..::keep+the+kulture+accelerated::
..::dillinja::..

Mesajde usualflow » Joi Aug 28, 2003 1:10 pm

mi-e greu sa spun ce simt.... mi-e-atat de greu sa spun ce simt.... n-am indraznit sa vizionez cap-coada videoclipul rebelului "interpret de hiphop", cum se autointituleaza..... mi-a fost de ajuns sa aud cateva "secventze".....

....e grav.....e foarte grav.... si mai grav..... extrem de grav.....

1. cica in Bravo scrie ca "lucreaza" la album cu hi-q si cu Unu' (oh NUUUUUUUUUUU!!!!!!) la mof-records.....

....ma rog in fiecare seara sa nu fie adevarat.....

2. cica el face hip-hop ;P

3. cica are site :(

....pana unde???????????????????????????????????????

the snow answers come in dreams
usualflow
Junior Member

Mesajde unknown » Sâm Aug 30, 2003 12:49 pm

ba poate Fizz e varza da cred ca http://www.fizz.ro e unul dintre cele mai tari siteuri pe care le-am vazut!!!
unknown

Mesajde Deea_Em » Sâm Aug 30, 2003 5:41 pm

Mama.....Omul asta cred ca o baut ceva inainte sa se apuce de cantat. Absolut totul la el e ridicul si NAJPA. Videoclipu l-o fi costat ceva bani cu toate gagicile alea cu masini si haine scumpe...Da lipseste melodia, lipsesc versurile, lipseste ideea...god....si cica face hip-hop. Unde o sa ajugem? O sa o vedem pe andreea Balan cantareata de RnB...tita....
Peace
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Spicey :)

Mesajde B Real » Vin Oct 03, 2003 1:41 am

Mie-mi plac fetele de la Spicey,mai ales roscata aia,care numai de cantat nu poate...insa are ceva in voce...sunt simpatice,in comparatie cu clonele asia,sau cu asia,din partea mea ,sa stea ,macar de imagine :P :D
B Real

Nu ei sunt de vina...cei care cumpara melodia,sau albumu`?!..vb prostii:)

Mesajde B ReaL » Vin Oct 03, 2003 1:56 am

Oh,si inca ceva...pana nu uit..am citit mesajele voastre..ma rog,majoritatea sunteti impotriva fazanului asta care a aparut cu videoclipul filmat langa ceva vulcan,cu Porsche-ul 911(stie el ce-i bun:D),ee...si ce e nou?Hi-Q nu-s "gusteri"? "unu"?? "SImplu" ...?!....cand vom avea si noi un 2pac?un bon jovi? o umbra de metallica? o mica mariah carey acolo pe undeva?...la noi ai bani ,faci videoklip si te scoti...e ciudat...eu nu le-as cumpara albumu` nici in ruptu` capului...si compatimesc atomicul si cei care se uita la ea..sub orice critica e...Mtv ROmania...vai de capu vostru:))
B ReaL
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii