fascistele la putere (trenul vietii & co )

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

fascistele la putere (trenul vietii & co )

Mesajde Unregistered » Joi Aug 21, 2003 12:16 am

desi se numeste "trenul vietii", eu zic ca e o emisiune pentru femei, deh e moderata de o femeie.aproape de fiecare data cand o emisiune e moderata de o femeie se ajunge la teme pentru femei.La tema "cat conteaza imaginea?"(o tema foarte inteligenta) se vorbea de femei pentru femei.macar de era "cat conteaza imaginea la femei?" invitate miki si o tipa de la o revista pentru femei (parca),fitoasa si proasta ca dracu,desi e redactor sef(parca). normal se limita la a dicuta doar de femei,normal pe subiecte stupide specifice revistelor pentru oameni "inteligenti" si la a-si face reclama la revista. bine ca imaginea femeilor a fost salvata de o doctorita.le doresc o anorexie placuta.
-----
Ma uitam si la femeile din politica ,de fiecare data cand apar, vin cu probleme ale femeilor. nu ca ara fi rau, dar chiar de fiecare data?de altceva nu sunt in stare? si mai spun ca sunt discriminate, cand defapt ele nu stiu dacat sa obtina lucruri pentru ele. restul, pauza de inspiratie.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Aug 27, 2003 1:28 am

se pare ca am avut dreptate, astea stiu sa vorbeasca doar despre ele.
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii