Cerbul de Aur 2003

ce-a fost pe Muzici o data

Alexandra Ungureanu sucks !!!!!!!!

Mesajde broos » Joi Aug 21, 2003 11:48 am

Initial trimis de Alondra
-Alexandra Ungureanu a fost varza. Nu ma asteptam la asa ceva din partea ei.
- Fata lui Al Bano a fost si mai varza. Ca ea poate sa cante oricine.
-Nu ma omoram inainte dupa Ricky Martin, dar dupa ce l-am vazut aseara, a crescut mult in ochii mei!

E de-a dreptul rusinos ca o tara organizatoare a unui eveniment muzical de un asa calibru sa trimita pe Ungureanu sa inceapa concursul cu o voce varza. Are o voce ragusita, nu are aproape deloc vibrato in voce, iar piesele tare imi suna a fi copiate din diverse parti. Rusine !
S-a dovedit ca sunt numai aerele de ea.
Mai avem o speranta si aceasta este Nico(Nicoleta Matei). Eu spun de pe acum ca are sa ia un premiu I sau II. Este mult mai buna decat toti cei care au cantat in prima seara. Este mult prea buna sa nu-i invinga pe marea parte dintre participanti. Chiar si pe ... Z cel din Israel care a primit cele mai multe voturi de la telespectatori.
Go Go Go Nico !!!

Ce ziceti de Paula Selling ? Eu spun ca putem fi mandri de ea.

~~~~~~~~~~
Feel the beat !!!
broos
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Aug 21, 2003 11:52 am

e drept ca am deschis tarziu televizorul, dar.....a cantat aseara alexandra ungureanu si EU nu am vazut???? eu stiam ca in seara asta canta. :con:
usualflow
Junior Member

Re: Alexandra Ungureanu sucks !!!!!!!!

Mesajde SCORPY » Joi Aug 21, 2003 11:58 am

Initial trimis de broos

Ce ziceti de Paula Selling ? Eu spun ca putem fi mandri de ea.

~~~~~~~~~~
Feel the beat !!!

Yeaaaah man, Paula este cool. A fost supermishto aseara.
Bafta, Nico!
SCORPY
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Joi Aug 21, 2003 12:40 pm

Mie sincer mi-au placut Sister k. Au o voce beton. Trebuie sa recunosc ca le-am si votat pt concursul ala de fidelitate. Super talentate. In schimb.....Alexandra Ungureanu.....groaznic. Era ragusita si falsa acolo melodia aia incat la un moment dat am schimabt postu si m-am uitat pe prima la politistul din beverly hills 3. Ala din israel (nu mai tzin minte numele) si-a ales o melodie faina (n-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine- holograf) si mi-a placut cum a cantat-o dar in orice caz varianta in romana e mult mai buna.
Recitalul Paula Seling a fost pur si simplu superb. Mi-a placut la nebunie. Paula este extrem de talentata. Ii urez cat mai mult succes.
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 12:56 am

Bravo Vama Veche !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Briatore » Vin Aug 22, 2003 1:03 am

Cine e bun e bun ... VAMA VECHE superb in aceasta seara ... Foarte frumos ... Iui, iui, iui ... Abia astept urmatorul concert ! Oribilul Mosh la somn cu tine ca e tarziu :p
Briatore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 1:08 am

Nu,nu,nu ! Acum il urmaresc pe Berti. mai stau pana termini tu pachetul de tigari.

maine cica sunt Simple Minds.stiu si eu o melodie de la ei....aia cu she's a river. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Bravo Nico

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 7:20 am

Dupa prestatzia de aseara a lu' Nico, normal ar fi ca Cerbu' s[ ramana shi anu' asta la noi!
SCORPY
Junior Member

ricky martin

Mesajde ruxcom » Vin Aug 22, 2003 9:47 am

ati vazut recitalul ricki martin de la brasov? ce parere aveti?
ruxcom
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 10:00 am

Da. Cu toate ca nu ma omoram dupa el, am ramas placut impresionata de recital. A fost extraordinar.
SCORPY
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 10:12 am

pai sa auzim shi noi ce a fost asha estraordinar.
poate sonorizarea de cacao? da asta n-a fost din vina lui (deshi a venit cu o armata de staff dupa iel)
poate faptu ca gafaia dupe fiecare doo piese cantate? (de unde shi schema cu schimbatu tricorilor, ca sa aiba omu ocazia sa-sh mai traga sufletu spre a nu cadea cu iel pe podea).
sau faza ca, precum am mai zis undeva, omu nu prea are voce daca-l scotz de pe aparate, dar macar a fost sincer shi nu a facut playback?
deci: cam ce a fost mishto?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 10:17 am

nici nu ma intereseaza concursul care este jalnic. am urmarit pana la sfarsit "Nopti albe langa Biserica Neagra". au intrerupt transmisia la 4 dimineatza , ca trebuiau sa dea gimnastica...dar cred ca petrecerea de la "taverna" a continuat.

o gramada de muzicieni buni , care au interpretat melodii celebre din repertoriul international. excelenti au fost Monica Anghel , Ghyuri Pascu , chilianul care a cantat Tears in Heaven si omu' ala de a cantat "you can leave your hat on". Cine era ? ca mi-a scapat ! VA ROG SA IMI RASPUNDETI , CEI CARE ATI URMARIT !

si al doilea prezentator , in afara de Berty , cine era ? mi s-a parut cunoscut la fatza....dar nu stiu de unde sa il iau.

abia astept in seara asta ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 10:24 am

Era Mugurel Vrabete.
SCORPY
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 10:29 am

A fost clar ca lumina zilei ca nu a facut nici un pic de playback! Nu a avut nici un efect pe voce. Ce naiba, shi un prost shi-ar fi dat seama ca este live. Cat despre gafait dupa fiecare doua piese, incearca shi tu sa canti live shi sa te batzai putzin sa vedem daca respiri tot asha de ushor ca atunci cand stai shi nu faci nimic.
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 10:42 am

de la Holograf ?

si celalalt cine era ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 10:44 am

1.Da, de la Holograf.
2. Care celalalt?
SCORPY
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Vin Aug 22, 2003 10:55 am

foarte dezamagit. n-am rezistat mai mult de 5 minute, numai gesturi studiate, nimic spontan + 100 de basini. cred ca si-a gresit cariera, era mai bun ca gigolo.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 10:59 am

ala de a cantat "you cand leave your hat on" impreuna cu Monica Anghel !!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 11:07 am

Adrian Romcescu
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 11:18 am

de la ce formatie ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 11:29 am

Nu are nici o formatzie. Este solist, canta singur! E plecat in Danemarca de ceva timp, shi mai revine din cand in cand shi prin Romania.
SCORPY
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Aug 22, 2003 11:08 pm

Azi s-a terminat Cerbu`.. !! tin eu minte aiurea sau inainte tinea mai mult?avea si sectiune de videoclipuri si de inca ceva in afara de interpretare!! :con: anyway premiile s-au dat in felul urmator :
Premiul de popularitate: Amit Z din israel...ala care a cantat melodia Holograf !
Locul 3: Bulgaria- Kaffe
Locul 2: Romania - Nico
Locul 1: Olanda - Sister K ( mi-a placut mai mult cealalta olandeza..care a cantat melodia Nicolei...)
Cerbul de Aur : China - dracu stie cum il cheama k nu am retinut...imi cer scuze :p !!!
Dupa asta a urmat un recital Nicola destul de dragutz si acum inca mai canta Simple Minds !! :p Cam atat de la Cerb ...a 13-a editie !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Inca o data...lacrimi si fecale...

Mesajde Love2Fly » Sâm Aug 23, 2003 1:51 am

In afara de olandezele alea care au luat premiul I si de israelianul ala nimeni nu isi avea locul pe podium. Cel putin chinezul care a luat Cerbul a fost varza, nici engleza nu stia....dar cum se stie...in Romania interesele economice, politice primeaza....vezi Iliescu care e in China acum:))
Eu i-as fi dat cerbul gagicutzei aleia bunicele pe numele ei ..... nu stiu cum Carrisi (fiica lu' Al Bano)
Love2Fly
Junior Member

Un Cerb intr-adevar de Aur.

Mesajde broos » Sâm Aug 23, 2003 12:16 pm

Initial trimis de Dia The Koala Bear
Azi s-a terminat Cerbu`.. !! tin eu minte aiurea sau inainte tinea mai mult?avea si sectiune de videoclipuri si de inca ceva in afara de interpretare!! :con: anyway premiile s-au dat in felul urmator :
Premiul de popularitate: Amit Z din israel...ala care a cantat melodia Holograf !
Locul 3: Bulgaria- Kaffe
Locul 2: Romania - Nico
Locul 1: Olanda - Sister K ( mi-a placut mai mult cealalta olandeza..care a cantat melodia Nicolei...)
Cerbul de Aur : China - dracu stie cum il cheama k nu am retinut...imi cer scuze :p !!!
Dupa asta a urmat un recital Nicola destul de dragutz si acum inca mai canta Simple Minds !! :p Cam atat de la Cerb ...a 13-a editie !

Salutari. Asa e cum ai zis asiatica din Olanda a cantat mai bine decat Sister K. Ma bucur ca premiul de popularitate l-a luat Amit Z, chiar pe el l-am votat si eu :)
Nico a fost super !!!
Celelalte 2 romance au fost varza ! N-au fatza de festivaluri internationale. Sunt foarte bune insa doar pentru muzica din Romania. E drept ca au... aere de vedete internationale dar nu le tine ca pe Nico.
Daca nu ere si Nico ne faceam de cacao asa ca tara gazda. Ce noroc am avut !
Am si eu o intrebare intrebatoare: daca festivalul a fost international, de ce ce nu s-a prezentat intr-o limba de circulatie internationala, de ex. engleza.
Starinii ascultau cu urechile ciulite sa inteleaga franturi ... a fost aiurea, dar in orice caz noroc cu Andreea Marin , care a tradus.....lollllllllzzzzzzzzzzz :))))
DE CACAOOOOOOOOOOOOOOO !

~~~~~~~~
Feel the beat !
broos
Junior Member

cerb

Mesajde elle-x » Sâm Aug 23, 2003 12:51 pm

Lol...dar cum sa castige Mao tze dung ala din china? Pute!

Revin la prima seara...de acord ca Paula Seling a avut un super recital desi a fost cam scurt. Dar a urmarit cineva Taverna dupa aceea? Paula a cantat Summertime si a fost si mai buna ca in recital. Mi se pare intr-o forma fantastica si e de departe cea mai lucrata voce feminina a noastra. Ar fi meritat un recital mai lung.

Holograf- cel mai prost recital al lor pe care l-am vazut si sint fana!
Vama Veche- super!

Nicola si Compact- nu m-am obosit sa urmaresc; n-avea rost
Nicu Alifantis.... e cazul sa se gandeasca la pensie. N-avea ce cauta la Cerb dar stim ca are pile in TVR.

Ricky martin- 8; Simple Minds- cu alta sonorizare poate 10.

Alte momente de remarcat din Taverna din prima zi: piesa lui Stevie Wonder cu care au deschis Atomic Band emisiunea.
elle-x
Junior Member

Mesajde neimportant » Sâm Aug 23, 2003 7:21 pm

Sunt si eu unul pe- aici si s-a nimerit sa fiu la Cerb la fata locului. Ba chiar multa vreme prin culise, n-are importanta motivul. E bine ca lumea are pareri si pareri. Dar totusi, in caz ca va intereseaza, Nicola a facut play- back cap coada. N-ati simtit diferentele de volum si efect intre momentele dintre piese cand vorbea publicului si cum se auzea atunci cand canta? N-ati auzit cum vorbea in acelasi timp cu vocea de pe pozitiv? Macar daca ar fi cantat cu negativ, ca recital 100 % live cum au facut ABSOLUT toti ceilalti era prea mult. Dar sa fii singurul artist in recital care vii la Cerb sa minti cu discul mi se pare jignitor in primul rand pentru public ca sa nu mai zic de cei din concurs sau de ceilalti artisti care au muncit luni de zile la recitalurile lor.
Mie unul mi-a fost rusine pentru ea. Oricum s-a facut de ras in fata colegilor care i-au comentat vartos piesa de teatru prost.
neimportant
Junior Member

Nicola a facut playback !!!

Mesajde broos » Sâm Aug 23, 2003 9:08 pm

Initial trimis de neimportant
Sunt si eu unul pe- aici si s-a nimerit sa fiu la Cerb la fata locului. Ba chiar multa vreme prin culise, n-are importanta motivul. E bine ca lumea are pareri si pareri. Dar totusi, in caz ca va intereseaza, Nicola a facut play- back cap coada. N-ati simtit diferentele de volum si efect intre momentele dintre piese cand vorbea publicului si cum se auzea atunci cand canta? N-ati auzit cum vorbea in acelasi timp cu vocea de pe pozitiv? Macar daca ar fi cantat cu negativ, ca recital 100 % live cum au facut ABSOLUT toti ceilalti era prea mult. Dar sa fii singurul artist in recital care vii la Cerb sa minti cu discul mi se pare jignitor in primul rand pentru public ca sa nu mai zic de cei din concurs sau de ceilalti artisti care au muncit luni de zile la recitalurile lor.
Mie unul mi-a fost rusine pentru ea. Oricum s-a facut de ras in fata colegilor care i-au comentat vartos piesa de teatru prost.

Cred ca orice ascutator de muzica in genere nu neaparat pro si-ar fi outut da seama de chestie. Eu unul mi-am dat. Hai ca playback-ul l-am suportat cumva insa mai suparator a fost "teatrul" de care ai amintit, specific atmosferei manelistre de la noi. Cu impertinenta si aere de eurovizionista a crezut ca strigatele si gafaielile sale, ba mai mult faprul ca s-a tarat pe scena, toate astea vor entuziasma publicul. S-a inselat ca va putea crea atmosfera prin niste chestii de "exterior". Atmosfera trebuie crfeata din interior asa cum poate a facut-o Riky sau Simple Minds sau mai ales Holograf. A dorit sa fabrice ceva ce la alti artisti care au lucrat cu sufletul au avut succes.
Nu mi-am aplecat atentia asupra sa pt. ca a fost cam neesentiala prezenta sa, insa nu pot spune la fel despre cateva piesa de-ale sale.

~~~~~~~~~
Feel the beat !!!
broos
Junior Member

Re: Inca o data...lacrimi si fecale...

Mesajde catharsis » Dum Aug 24, 2003 3:54 am

Initial trimis de Love2Fly
Cel putin chinezul care a luat Cerbul a fost varza, nici engleza nu stia....dar cum se stie...in Romania interesele economice, politice primeaza....vezi Iliescu care e in China acum:))
pai din cate stiu, cerbul de aur nu e concurs de limba engleza, ci concurs de interpretare, juriul a fost in mare parte strain si alcatuit din oameni cu pregatire in domeniu, dar vine Love2Fly care e mai destepti dacat toti din juriu adunati la un loc si decreteaza cu argumente foarte solide ca acel chinez a fost varza.
se asteapta o noua invazie de tenisi chinezesti in romania, din aia cu pret mai mic de í¾iní¾ dzeci mii lei!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Love2Fly » Mar Aug 26, 2003 10:25 pm

Daca Chinezu' a fost tare atunci esti tu afon sau nu te-ai uitat la Cerb sa vezi ca au existat altii mai buni ca el.
Nicu Alifantis.... e cazul sa se gandeasca la pensie. N-avea ce cauta la Cerb dar stim ca are pile in TVR.

Ma intreb cum de iti plac Simple Minds si nu-ti place Alifantis ?
Iar Nicola sub orice critica nici macar nu si-a dat silintza sa respecte publicul
Love2Fly
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Aug 26, 2003 11:44 pm

off-topic pt. love2fly: nu m-am uitat la cerb, dar faptul ca nu vorbeste bine engleza nu reprezinta un argument in defavoarea chinezului.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe muzica