Saracul,cred k ar suferi de foame....

Moderator: anjin-san

Initial trimis de Aliosha
Treaba cu contu lu mosh se poate rezolva dar mi-e ca face atac de cord si moare odata cu tine. Iti dai seama cum ar fi ca in dreptul tuturor mesajelor lui sa apara "Unregistered" ?
haha, sincer.. i`d love to die. nu stiu daca m-as distra, dar eu cred in reincarnare.. asa ca, ce pierd? ce sa pierd, de fapt? viata mea, pentru mine, nu conteaza nimic. da, sunt un copil idiot, care nu isi da seama ce are. ce as face? nu m-as imbata.. dar cu siguranta as sari din spatiu.. cu parasuta.. voi fi al 2lea om care a facut asta, nu? sau.. as atrage cu fortele mele magice binele, si as schimba lumea.. in bine. oh, trebuia sa imi ramana numele in istorie? :a
) Iar acolo as face dragoste pe malul marii (o fantezie neimplinita)Iar acolo as face dragoste pe malul marii
cleopatra scrie:Sa te sinucizi este un pacat mai mare decit a fi condamnat la viata.
. Din punctul meu de vedere, si asta numai din cauza ca-mi iubesc viata la nebunie, ar fi o mica tragedie.
, cine mi-a spus m-a mintit sau doar vrea sa ma puna la incercare.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori