Who you love most on fanclub.ro ?
Moderator: anjin-san
149 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ramasei sami editez mesaju, da intre timp vaz ca mai postaratzi snop, ashea ca viu shi licitez:
neatzo! mai ejti pacilea? la cat ajunse votu? cat ceri casal vari in urna lu colegu nostru de clasa din shcoala primara, cu care chiuleam noi trei impreuna la orele de ortografie, ortoepie shi punctuatzie? sai facem o surpriza surprinzatoare cand vine din conced?
neatzo! mai ejti pacilea? la cat ajunse votu? cat ceri casal vari in urna lu colegu nostru de clasa din shcoala primara, cu care chiuleam noi trei impreuna la orele de ortografie, ortoepie shi punctuatzie? sai facem o surpriza surprinzatoare cand vine din conced?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
pai docamdat ajunse la una bere care nici nu po sam inchipui asha deshidratare shi doosute de votca care ma invitat cineva in biurou dalatur. deci eo ma duc sa iau o paosa. poate mai creshte oferta pana mantorc.
-
neatza - Mesaje: 5820
linijtit (am pus caseta cu linijte) plusez la doo beri shi douastecinzeci de votca. rog informatzi termenu de livrare.
care daca votu tau ie inca virgin shi nu pleca la aiu, care atunci cinel vota al patrulea, propulsandul vertiginos singurel pa locu doi dezlipindul de egalitatea cu nocturna?
care daca votu tau ie inca virgin shi nu pleca la aiu, care atunci cinel vota al patrulea, propulsandul vertiginos singurel pa locu doi dezlipindul de egalitatea cu nocturna?
- angus
- Junior Member
doo ber shi doostecinzeci de gotca o data, de doo ori, de trei ori, asta face shase beri shi shaptesutecinzeci de gotca = ie binishor.
-
bre neatzo, io cand vad cum se umfla ashea de vertiginos shi dintro data, io ma sperii shi ma bate gand de retragere care este, da io zic ca tu pari ca tembetzi cu apa rece...
- angus
- Junior Member
Gabyzzule,sa shtii k m-ai suparat f tare.....vb f serios.......io unde p**a ta sunt??!!
:mad:
Imi pare f rau k te-am votat.... :mad: fa ceva shi pune-ma in sondaj.....lol.....oricum ai obs k nu prea ma mai "impresioneaza" fanclubul asta..
:mad:
Imi pare f rau k te-am votat.... :mad: fa ceva shi pune-ma in sondaj.....lol.....oricum ai obs k nu prea ma mai "impresioneaza" fanclubul asta..

- Titina
- Junior Member
-
pai shi cu gotcile ceai facut? le loash inapoi, sau alea ierea doar asha de ochii lumii? orcum, propunerea lu matale este estrem de imbietoare, da mai necesita o foarte sumara analiza la fatza locului.
in urma unor recente intamplari, pe langa vot mai am shi un avertisment. se ofera cineva?
in urma unor recente intamplari, pe langa vot mai am shi un avertisment. se ofera cineva?
-
neatzo, avertu pastreaza-l pentru gabitz ca sa-i dai ceva frumos can' se-ntoarce din vacanta fortata. bre, da' ce tare esti matale, adica tu iei avert de la monk si iel primeste ban pan' pe 30?
deci cum ramane cu votu'? ie al meu sau ie al meu?

deci cum ramane cu votu'? ie al meu sau ie al meu?

-
nocturna - Mesaje: 8725
incurcate ie caile aiului...
cat despre vot, nush ces'zic. eo tzi l-ash da, da' nu vez ca sunt in tratative cu angus? shapoi, daca vrea angus sa ma voteze pe mine cu votu pe care i-l dau eo avand in vedere ca onor angus nu se afla pe lista de preferintze shi o vrea sa ma voteze pe mine cu votu pe care poate i-l dau eo care eo sunt?
peseu: ia te uita! obsute! parca mai ieri... ce repede trece timpu!
cat despre vot, nush ces'zic. eo tzi l-ash da, da' nu vez ca sunt in tratative cu angus? shapoi, daca vrea angus sa ma voteze pe mine cu votu pe care i-l dau eo avand in vedere ca onor angus nu se afla pe lista de preferintze shi o vrea sa ma voteze pe mine cu votu pe care poate i-l dau eo care eo sunt?
peseu: ia te uita! obsute! parca mai ieri... ce repede trece timpu!
-
cu lacrimi in ochi si cu mana tremuranda nashica isi dadu deja nepretuitu vot ramanand singurica si neconsolata fara dansu...asa ca matinale mi-l dai mie ca sa am sanse sa-l ajung pe moshu...care de data asta fu uitat de lutze ca-l votara numa lutzani.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si bre neatza ce rezolvai matale cu 1 vot? ca era doa runu, nu se pune.
ba mie mah, si-ti promit ca ascult si piesa aia de care zisesi matale. ia sa te vaz aiule cum asculti tu Limp Biskit? :j
ba mie mah, si-ti promit ca ascult si piesa aia de care zisesi matale. ia sa te vaz aiule cum asculti tu Limp Biskit? :j
-
booooon! deci avem trei (3) pretendentz la votu meu. asha mai merge! ridic iarashi mingea la fileu, acu c'am ramas intre noi, shi intreb: eo ceam la afacerea asta?
motive: pe d'o parte aiu... ma rog, shtie dansu...
shi pe de alta parte donshoara prezidenta... care este.
shi nu in ultimu rand, pe partea mea: angus neshte beri. aiule shi donshoara prezidenta, eo cre'ca angus va cam bate detashat. da mai shtii (era cu doi de i, nu?)
peseu: votul meu conteaza! eo asha am invatzat!
motive: pe d'o parte aiu... ma rog, shtie dansu...
shi pe de alta parte donshoara prezidenta... care este.
shi nu in ultimu rand, pe partea mea: angus neshte beri. aiule shi donshoara prezidenta, eo cre'ca angus va cam bate detashat. da mai shtii (era cu doi de i, nu?)
peseu: votul meu conteaza! eo asha am invatzat!
-
limp bischit mah? pai pa aia ii mancam pe paine mah cand tu te jucai cu bambi pe covorasu din antreu...
da limp bischit astia sunt in chempions liig sau in premier liig?

da limp bischit astia sunt in chempions liig sau in premier liig?
-
breh, nica natz intzeles, va ceam io ca sa no credetz pe washango ca va mintzesjte...io votu meu il detei de mult, sincer shi dezinteresat dupe cum ma shtitzi, imediat ce trecui de primu shoc de uimire in care vazui ca doar shase saptamani de conced fura suficiente casa ma desfigurez din lista pe care figuram. votcile leam facut ceai, ca ceam ca scap doar cu nejte beri shi trebia casa votezi tu insutzi acolosha fix unde te indrumam io insumi. ashea gandeam io in capu meu. sari nocturna cu ceva votci peste nejte berile mele, sau inca detzin controlu shi suprematzia?
- angus
- Junior Member
taci ma, lasa-ma pe mine, ca vorbesc eo! a zis naituish ca mai da ia doo sticle de gotca peste neshte berile tale ca sa-i dau eo ei votu da eo am zis ca sa mai stea umpic ca sa vi shi i tu shi sa vedem. acu pleca ia. ce facem?
-
nu mai tzipa ashea breh, cami crapa monitoru fisuranduse.
nocturno, iotzi zic o propunere tzie care este: io itzi dau nejte berile mele, tumi dai doo gotcile tale, facem un schimb cinstit shil lasam pe matinalu cu oichin soare, nesatulu shi nemultzumitu care ie! ca ori cun vot ori far de el, tot aiea ie.
nocturno, iotzi zic o propunere tzie care este: io itzi dau nejte berile mele, tumi dai doo gotcile tale, facem un schimb cinstit shil lasam pe matinalu cu oichin soare, nesatulu shi nemultzumitu care ie! ca ori cun vot ori far de el, tot aiea ie.
- angus
- Junior Member
eozic ca ie urat din partea voastra sa profitatz asha urat dun om carea vrut sa va ajut la omomendat sa va ridicatz in ochii shi sondajele lu fanclubu. shi mai zic ca ie pacat sa datz asha beri shi gotci de la unu la altu fara sa facetz nimica cu iele. uite, va ajut eo din nou shi va scap eo de iele. bine?
-
nocturno, vezica io creca matinalu vrea casa ne bea nejte berile shi doo gotcile, dupe care beat fiind e in stare sa dea votu cine shtie cui. ashea ca io zic in orice caz tresa fii atenta cat shi prevazatoare, nu da gotcile din mana pa votu depe gard
- angus
- Junior Member
bre din punctu meu de vedere poa sa-si inece votu si amaru in neshte beri si doo gotci ca nu ma intereseaza. pe mine votu lu shaki , dat din dragoste, face cat 10 voturi asa ca teoretic sunt inaintea lu moshu
-
io-mi facui calculele nashico ca luai abacu cu mine de dimineata si zisei asa : cu votu lu muicuta (ups uitai "z"-ul da merje si asa) ,fac 5, cu cel a lu miss daisy 6, marioteasa 7, icstina 8, si cu cel a lu pisoi 9 si l-am spart pe moshu in gusha asa ca votu lu neatza poa sa ramana in pusculita lui cat ii hau ca nu dau neshte beri pt el si nici 2 gotci...
-
vezica tzi sa stricat defectu la abac, care daca duduile care le zici matale neputand io casa le intitulez lutze necunoscandule direct shi individual, pai cotizand la voturile lor tot acolo eshi, ca daca te bazai pe din dragostea lor sincera shi dezinteresata, te privea moshu in crepuscul pe inserate cu mana streashina la oichi shi te vedea departe la linia orizontului, ashea ca mai incearca cu betzigashe sau chiar cu plastilina.
- angus
- Junior Member
pen'ca stiu ca in astfel de cazuri adminii dau voie la un post cu clona, am sa zic si io sheva asa... [ca doar au mai facut si altii, fara sa primeasca a doua saptamana ban pt postare cu clona ]
vai ictino, multam frumos. acu ii fac concurenta nocturnei cea avantata catre locul 3.
si mai am ceva de zis. apoi stiu ca screloza face victime... da... pai 21 si cu 7 cat face frantz? 30?
multam nene aiule, asa de ziua mea nu o sa fiu pe forum . :o
oricum ma tenta prea tare forumu, si io tre sa fiu copil sarguincios ca am examen , dupa cum am mai zis, la liceu.
stiu ca o sa-mi duceti lipsa , asa ca imi iau cu ochii inlacrimati [:cry:] la revedere de la voi! :sal:

vai ictino, multam frumos. acu ii fac concurenta nocturnei cea avantata catre locul 3.
si mai am ceva de zis. apoi stiu ca screloza face victime... da... pai 21 si cu 7 cat face frantz? 30?
multam nene aiule, asa de ziua mea nu o sa fiu pe forum . :o
oricum ma tenta prea tare forumu, si io tre sa fiu copil sarguincios ca am examen , dupa cum am mai zis, la liceu.
stiu ca o sa-mi duceti lipsa , asa ca imi iau cu ochii inlacrimati [:cry:] la revedere de la voi! :sal:

- Bubico
Initial trimis de Bubico
multam nene aiule, asa de ziua mea nu o sa fiu pe forum . :
cu mare placere ,oricand gabyzzule te poti baza pe mine....
nashico , iti zic io ca lucrurile nu prea mai ie asa cum pare dansele la prima infatisare. preferintele fatucilor au inceput sa se imprastie si nu mai ie ele focalizate asupra demiurgului care pierdu teren in fata danselor de cand incepu sa se disocieze de animal ics si o lua pe calea pierzaniei cu pink floyd.
-
si bubico zbbrrrrr pe jeam ca porumbelu alb in noaptea neagra.
donshoara prezidenta... care este.
care este cum bre? sa te prinz ca pomenesti si matale de nazisti!
asa. deci, cum a ramas cu votu' ala? ca vaz ca peste noapte si peste zi, ramasei si fara vot si fara gotci si fara neste beri, de facurati voi neste bisnitze necurate p'aicisa.
donshoara prezidenta... care este.
care este cum bre? sa te prinz ca pomenesti si matale de nazisti!
asa. deci, cum a ramas cu votu' ala? ca vaz ca peste noapte si peste zi, ramasei si fara vot si fara gotci si fara neste beri, de facurati voi neste bisnitze necurate p'aicisa.
-
149 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma