cum ati ajuns aici?
Moderator: anjin-san
74 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
abia aparuse pe piata o noua trupa romaneasca si eram curioasa ce-i cu ea, de unde pana unde.... si am dat o cautare pe "google" , am gasit un link catre forum, unde se discuta despre ce ma interesa pe mine..... and the rest is history.....
- usualflow
- Junior Member
cautam pe google "diferite" :p informatii si am data de "Totul despre sex"...Monumental, iata-ma-s :o
Beware of the light, it may take you away, to where no evil dwells.
It will take you away, for all eternity.
Night is so beautiful (we need her as much as we need Day).
It will take you away, for all eternity.
Night is so beautiful (we need her as much as we need Day).
- Odin
- Junior Member
floricele, concluziile pe care le tragi tu privindu-te in oglinda nu trebuie extrapolate si la lumea inconjuratoare si mai putin exprimate pe un forum chiar de la primul post. in consecinta ,cel putin pe generalitati, ai de la tata aiu un ban.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de animaloo
off topic, ca asa o zis aiu...
Natatie, Dinamo, sperantze ca ar fi posibil sa gasesc prieteni lasatzi in Bucuresti in 1971. Mi-e teama ca nu este nimeni atit de "avansata in virsta" care sa fie familiar(a) cu Internet, deci, I give up...Presupun ca o sa trebuiasca sa traiesc cu memoriile, un subiect care ne aduce la "topic"ul de prietenii. Voi cei tineri, incercatzi sa tzinetzi apropiat acele persoane care sint speciale. Este posibil ca o sa vina o zi cand o sa petrecetzi ani cautindui/cautindule fara success. OK, lecture over, now go and just be YOUNG!
- Toplitza
- Junior Member
Eu am ajuns din pura intamplare pe http://www.muzicabuna.ro, de unde am ajuns aici. Unde am fost intampinata foarte bine, conform meritelor.:a
:-X ;-)

- Kayla
74 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma