(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 10:34 am

pai vez ca reushiram sa poate nentzelegem? deci pui matale o vorba buna la maxister? numa vez nu uita sa mentzionez ca astea ie loate nonprofit adeca na dat bani pe iele ca creshtea liber shi sunt pentru folosu comunitatzii careo fi acolo shi nu da nici un ban ca asha sunt eo om bun. dupaia cu parbizele ie treaba ca shi rezolvata ca in alea paishpe tirur sa ascuns neshte chinez carea vrut sai treaca granitza shi mia promis ca ma ajuta in scop de servitori care face orce pentro buca de franzela titan care ajunge la o familie numeroasa.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 10:35 am

pai si autorizatiile astea se iau de la minister sau de la asociatia parbrizelor de motorete cu atas? intrebam si eu.

piar neatza, vezi pe threadu cu picky martin ca iar cre'ca te facu velashampon destept. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 10:45 am

vaz ca nu prea esht atenta az! pai atorizatziile nu se da de la minister unde are spatziu mic, ci de la maxister unde are shi mai multz oamini shi mai mult spatziu shi mai multe domenii de activitate. uici iz gud.

cat despre opatrimecremahidratanta, am mutat raspunsu pe aberatzia zilei ca sa nu-i porcaiesc forumu lu onor aliosha.

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 10:52 am

az? las' bre c-o sa fiu atenta maine.

da' crezi matale ca head&sholdarsmentol o sa auda ce zisesi tu acolo, asta in caz ca si-a scos velashamponu din urechi?

nocturna

Mesajde angus » Vin Aug 22, 2003 10:57 am

daiar Dumnezeu sanatate lu duduia oilofolaz, ca tare mult bine ne mai facu la neuron, eri shi az!

nocturno, can engleza nu pot casa interpretez, nu incurca autorizatzia cu ciortificatu, care este doo lucruri diverse shi chiar diferite. ele se ia, cashi tevemania, care de la ministereo,care de la maxistereo, care cum poate shi cu ce are pacasa, ca acu nenchide ashtia forumu ca cica cum umblam ashea, cu forumu deschis in vazu lumii.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 10:58 am

pai, sincer sa fiu, nu prea ma intereseaza daca aude sau nu, pentru ca orcum no ajuta la nimic. odata ce teai nascut shampo ie greu sa deviiii balsam (cu riscu da ma repeta: cat sunt de deshtept?)

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 11:14 am

eh, te suparasi matale pe velashampon (asta suna cel mai misto) ca si-o permis sa te insulte cu verdictu' destept, da' nu e cazu sa te stropsesti asa la dansa, ca oricum balsamu nu mere fara shampon nicaierea, mi-ai zis mie o tanti de la coafor cand ma dusei cu pretioasa felina la frezat si coafat.

oilofolaz ne facu masaje benefice la neuron si ieri si az, cum bine zise angus, da' intrebarea ie: ce ne facem maine? io in special care n-o sa ma mai pot bucura de efectele terapeutice ale duduiei. il pun la pastrare si odihna?
nashico, autorizatii, certificate, astea e subtilitati care deja ma depasesc. io doar BI, carnet de sanatate, care uitai sa-l parafez din 95 si carnetu de elev ala plin numa de noo si zece, ca ala de student mi-e rusine sa-l declar.

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 11:25 am

eo zic ca am dat dovada de destula clementza fatza de reputatzia lu timotei care cu riscu unui avertisment (primu ie mai greu, dupaia te obishnuiesht) puteam sai las onoarea nereperata. in concluzie": bem o bere?

in alta ordine de idei: bre, da num zice niminea: dute ba acas ca az ie zi scurta!

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Aug 22, 2003 11:27 am

sar'mana nashico pentru urare de dimineata la fisuratu zorilor si cantatu cocosilor si imi cer iertare si cu plecaciuni ca nu-ti raspunsei corespunzator de prompt da ma puse maistru sa strunjesc o vana de 14 tzoli sa scot de-un surub de 16 cu piulita si-mi iesi ghiventu la 2 pasi jumate in loc de unu jumate si ma apucai iar de iel ca-i trebe urgent lu soferu de pe basculanta ca i se defecta cilindru de basculare ca se rupse surubu de 16 initial cu care fu inzestrat echipamentu din fabrica lui ca-i mare nevoie si urgenta de basculanta ca-i veni lu unu neshte flicopsistoare in vama pe neshte tire de le cocosara si trebe sa le preluam noi sa le distribuim la balastiere prin tara...
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 11:36 am

du-te bre acas' ca se racesc berile si se dilueaza gotcile.

tii, ce prostie am zis, se prajesc berile, adica.

nocturna

2835

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 11:51 am

nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
aiule, mai pune ma, si tu, un puncte ceva, p-acolo, ca cand am ajuns la "balastiere prin tzara..." nu mai tinui minte cu ce incepuse fraza. parerea ta.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Aug 22, 2003 11:54 am

n-am cum bre ca ultimele doo le pusei pe alt thread . facui comanda de dimineata si ii astept p-aia sa vina asa ca mai rabda, adapteaza ,obisnuieste-te cu ideea ,eventual chiar selecteaza...
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 11:58 am

shi sa vez aiule ceo sa fie saptamana viitoare care trebe sa mai aduca shapte rabe dalea mari cu balushtri care jumate din flicopsistoare navea decat po latura plus patru vagoane de furaj din polinezia care sa am cu ce sa le hranesc panajung cu iele la moldova care cinci din iele era gestante shi mam trezit acu juma de ora cu doishpe puishori de crapa matzele jucanduse cu danshii care mia shi omorat patru din iei sham ramas cu obt numa buni de prasila.

neatza

2837

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:02 pm

aiule, uite ce zic io. editeaza mesaju ala cu balasitierele, lasa acolo un punct dintre cele trei, foloseste-te de unul, iar cel care ti-a mai ramas da-i-l lu neatza, ca vad ca si iel ie in lipsa de asa ceva. parerea mea. ©

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 12:05 pm

Initial trimis de baixinho pe fotbal intern
nu mai folosesc clasamentele cand fac clasamentele de etapa si cel general.

esti in concediu , te imbetzi ca un :@) ...si scrii numai prostii pe forum. nu ca alte dati ai fi scris altceva !

:mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2839

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:10 pm

auzi, ma, ia ma du-te in carbasanu © Aliosha meu, da?

Aliosha, l-am sunat pe mobil si-l are inchis. am sunat la sediu si mi-a zis ca nenetu Gigi ie-n conshed da nu me-a spus daca in tzara sau afara. o sa-l sun pe Cojocaru sa vad ce si cum. daca nici asa nu am cum, folosesc varianta de rezerva, da numai pe saptamana viitoare pot sa te rezolv din acest punct de vedere, pentru ca acum baietii sunt in cantonament. da las ca-ti dau piem, sa-ti mai zic si altceva.

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Aug 22, 2003 12:12 pm

moshule io zic ca-i criza acuta de puncte si virgule pe piata...
eyewitness

2840

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:17 pm

ce voiam sa va spun, de fapt? in aceste momente sunt supt influenta celor fics 500 de grame de visinata pe care am consumat-o (ca visinata am consumat-o, nu gramele, da?) de buna voie si nesilit decat de setea ce-o aveam pe gatlej, care este. © neatza.

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 12:23 pm

avand in vedere shi loand in considerare ordinea faptelor in cazu lu matale, eo zic ca mai corect este "carea fost". zic eo = o virgula shun punct. doo puncte cu asta ultimu trei.

neatza

2841

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:25 pm

deci nu ai dreptate, da? nu zic ca nu mai mi-e sete, da m-am referit la gatlej. deci care este, ca am baut visinata nu acid sulfuric sau acid sulfuros, da? parerea mea. © care este © neatza

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 12:32 pm

de ce ©-ul meu ie mai mic decat ©-ul tau? asta-i discriminare. shi daca am ajuns sa ne lom shi de neshte amarate de semne, pai rau am ajuns.
shi cand eo ma refeream la carea fost, ma refeream la vishinata. daca mai este atunci corect este care mai este. = multe punte shi virgule

neatza

2842

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:35 pm

ma ©-u tau nu poate sa fie mai mic decat ©-u meu, pentru ca deoarece ca finca ie iegali. o fi ©-u meu mai egal decat ©-u tau, da tot iegali ie. parerea mea. ©

ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 12:38 pm

intrebarea ie, cine are copiraitu pe ©?

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 12:39 pm

inseamna ca iar a conspirat monitoru impotriva mea. o sai arat eo lui.
deci donshoara prezidenta ce facem cu mersu la aotoritatz via bere? angus? cineva? orcine

neatza

2843

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:43 pm

Initial trimis de Nightwish
intrebarea ie, cine are copiraitu pe ©?

cam cum ar veni: © © baicsu? e?

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Aug 22, 2003 12:47 pm

bre matinale ce pana mea ne pacalishi bre ca-i zi scurta ca de juma de ora asteptai sa se astearna noaptea peste berou si monitor si maciuci birmaneze. ie o lumina de-mi lua mie aiu , oichii...
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 12:48 pm

gata! l-am prins pe baicsu cu © mai mic. dejaba mah incerci sa ne imbarligi, e mai mic. neatza avea dreptate.

nocturna

2844

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:53 pm

pai da, ca cand ie © ciu ie mai mic decat ciu de la ©, ca altfel nu intra in cerculetz. da cerculetzu de la © ie iegal cu cerculetzul de la ©. io zic ca toti avem dreptate. voi la ciu din cerculetz, io la cerculetz. e?

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 12:57 pm

unu) adevarul a triunfat! deci eo vam zis ca ala pe care mil daduse mie era mai mic!
doi) pai ie mai scurta care de la 10 la paishpe ie patru fix juma din obt cat ar fi normal deci ie bine. hai ca sa mai fie +- zece minute cat stingem computerele care este. da nu se face besna imediat ci incet incet pe masura ce cobori scarile spre respectiva carciuma unde ma duc eo aciuma care sa deschis ca santors domnu marian din concediu shi tare miea dor deo ciorba de burta cu smantana shi ardei iute shiun shnitzel cu doo portzii de cartof prajitz cu castravecior muratz plus bere silvia rece sau tuborg asemenea blonda. daca mai intarzie oamenii aia pe carei ashtept eo acuma fac ulcer ca tastatura deja ie plina de scuipat.

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 1:02 pm

baicsule, da' cum faci tu mah de bagi c-ul in cerculetz?

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati