ajutor

ce-a fost pe Muzici o data

ajutor

Mesajde bolohan catalin » Mie Aug 20, 2003 1:49 pm

am de gand sa-mi fac o formatie de hip-hop
ce trebuie sa fac pt a putea fi promovat oricine care poate sa ma ajute este rugat sa o faca orice informatie imi poate fi de folos
cine p*** mea are dreptu` sa exprime realitatea in afara de cel care a trait realitatea ? nu va convin versurile hip-hop ? bagativa in c** versurile voastre expirate de manele folk sau orice alt gen de c*c*t care exista in Romania
bolohan catalin
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Mie Aug 20, 2003 5:40 pm

varianta 1

bolohan catalin este de fapt si de jure nimeni altu decat vlad dobrescu sau orice alt exemplu de om atat de plictisit care s-a lasat de jocuri pa calc ca sa se joace tot virtual dar un pic mai real pa forumuri facand pa prostu cu oameni pe care-i considera de fapt mai prosti.

in cazu asta imi cer scuze persoanei , i-am stricat cartzile.

aa si l-am dat pa vd ca ex pt ca are antecedente penale da declarare a unei false identitatzi, pa forumu facem

varianta 2

bolohan catalin este:
subvariante:
a)un retardat mintal cu IQ negativ

b)un om bun la suflet ,ce a pastrat neatinsa in fiintza lui inocentza copilariei,aceasta valoare atat de raar intalnita in lumea cruda si corupta a unui mileniu computerizat ce a robotizat pana si oamenii care cu sange rece ucid acesti copii ai istoriei pierdutzi in amurgul zeilor si pe culmile disperarii. un baiat bun,catalin,ce nu doreste dekt o mana de ajutor dar nu stie cate capete de p$%^$ si cate picioare de ciuperci o sa manance de disperare pana o sa obtzina ce -si doreste.

in cazu asta imi cer scuze persoanei,tot respectu :)) numa ca io n-am auzit om sa-si faca formatzie dand un anuntz atat de prost adaptat la economia capitalista de piatza.puteai sa bagi si tu acolo...ba ..sunt voluptuos,stiu sa fac masaj cu corzile vocale...mai am si niste gemene talentate...
change what you're sayin'/ don't change what you said
Quai D Orsay
Junior Member

Mesajde Lärägë » Mie Aug 20, 2003 6:52 pm

Crezi ca un forum te poate ajuta sa devii rapsuperstar?
rap-ul tau sa vorbeasca pentru tine,sterge postarea asta pan nu ti-ai stricat carierA de tot,asta in caz ca ai ce strica.
<< peace >>
Lärägë

hahahahaha

Mesajde Hades » Mie Aug 20, 2003 7:23 pm

ma faci sa rad... ce tre sa faci ca sa fi remarcat? simplu tre sa dovedesti ca esti bun printre cei buni...(sper ca ai intzeles)...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde sadox » Joi Aug 21, 2003 1:43 am

In primul ca sa-tzi faci formatzie de hh in zilele noatre ai nevoie de(shi mi-e kiar sila s-o spun dar din nefericire trebuie):.....BANI!,asta in primul rand,iar dupa aiah .......se rezolvah!:)).Cam asha stau treburile la noi in Romania,shi uiteh cum in felul asta sunt inlaturate de la microfon tot mai multe talente care din pacate n-au posibilitatzi finaciare.Sad but true!.PAce!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Joi Aug 21, 2003 6:39 am

Varianta 1:din cate stiu eu VD are alt nick aici, dar daca intr-adevar esti tu....ai luat-o razna rau...nu inteleg ce fel de gest sau gluma poate fii asta (Asta in cazul in care nu ai fost baut cand ai scris)...pe bune. Pula mea o fii vreun umor all hh-erilor din tara care eu nu il inteleg...

Varianta 2: Ba omule? Tu esti tont? Te rog sa ne scuzi dar inca nu avem un manual ptr trupele in devenire. ..

no comment...
n3aGabitz
Junior Member

raspuns

Mesajde Arigo » Joi Aug 21, 2003 7:28 am

nu-i asculta pe ante-postatorii mei.
habar n-au ce vorbesc.

cheia succesului e sa te duci la metrou la Pta Romana si sa astepti.
dar ai nevoie de niste haine cul: batic, sapca, pantaloni largi si grosi ridicati pana la genunchi, ceva legat la incheieturile mainilor si, nu in ultimul rand, un rucsac.
rucsacul trebuie neaparat sa contina: 2 casete, un durag si un marker.
e cel mai simplu mod prin care te poti face remarcat.
a, si daca vine cineva sa te salute, sa nu folosesti IN NICI UN CAZ strangerea de mana obisnuita. procedezi astfel: intinzi palma, o atingi pe cea a wassaparului, o tragi usor inapoi si inclestezi degetzelele ca intr-un carlig.

in cazul in care esti mai instarit si ai 20 000 in buzunar, te poti duce in unul din templele hh din apropiere: everest sau mcdonalds. ATENTIE! singurul produs acceptat de repari e cola mica. sa nu cumperi altceva!

in cateva zile imi vei multumi!
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

:)

Mesajde Kombat » Joi Aug 21, 2003 8:01 am

loooooooool ...bolohane asculta-ma pe mine...pe langa ce a zis arigo trebuie sa mai si barfesti nitel...asha de vara...si pe urma ottul merge de la sine
Kombat
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Joi Aug 21, 2003 11:28 am

ca e vd,mama sau vrun agent guvernamental ,cred ca bolohan catalin se pisha de ras cand citeste replyurile astea.
Quai D Orsay
Junior Member

...

Mesajde Hades » Joi Aug 21, 2003 1:27 pm

ne VDm la mc... mai nou se cumpara inghetzata si sifon... templul e deschis non stop... numai bogatzii au cola... daca vrei sa fi cul... in ghiozdan tre sa ai si un spary(sa te dai graffer)... Arigo ai uitat ceva esentzial!!! Niste adidasi cu sireturi groase si ceva la gat(ori o placutza ori un lantz super gros de argint)...

PS: o sa va anuntz ce mai tre sa ai ca sa fi acceptat in templu :D

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Raspopitu » Joi Aug 21, 2003 11:02 pm

LOL...cred ca ati uitat de un batic legat la incheietura mainii,ba nu mai bine la amandoua incheieturiile,poate ar mai trebuii o cruce cat casa scanteii la gat.
Inchideti dracu subiectu asta.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde rady » Vin Aug 22, 2003 11:04 am

Initial trimis de Quai D Orsay
varianta 1

bolohan catalin este de fapt si de jure nimeni altu decat vlad dobrescu sau orice alt exemplu de om atat de plictisit care s-a lasat de jocuri pa calc ca sa se joace tot virtual dar un pic mai real pa forumuri facand pa prostu cu oameni pe care-i considera de fapt mai prosti.

in cazu asta imi cer scuze persoanei , i-am stricat cartzile.

aa si l-am dat pa vd ca ex pt ca are antecedente penale da declarare a unei false identitatzi, pa forumu facem

deci, dupa logica ta, dobrescu ar putea fi chiar si masta, nu?
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Vin Aug 22, 2003 3:26 pm

Initial trimis de rady

deci, dupa logica ta, dobrescu ar putea fi chiar si masta, nu?

bai rady,recunosc io nu prea am intzeles logica ta ,da daca tu ai intzeles-o p-a mea ma bucur...

si totusi din exces de zel revin...nu am afirmat ca vlad e catalin bolohan.am afirmat ca ar putea fi vlad SAU....sau orice alt exemplu.EXEMPLU. deci vlad era un exemplu.daca mona musca e candidata la presedentzie nu inseamna ca e implicit prima femeie conducator de stat carpato-danubiano pontic.s

daca ai intzeles logica asta din prima,imi cer scuze si izti raspund la intrebare ca si cum ai fi chiar foarte interesat de raspuns deci:
raspuns final: nu
tzi-as fi spus si de ce, da nu-mi place sa vb neintrebata.

faza naspa e ca domnu bolohan nu mai da nici un semn de viatza.ba bolohane,mama, uite cum fashi .iei niste viersuri de la cannibal ox d'alea mai ushurili ,iei dictzionaru englez-moldovinesc si p'ala modoviniesc -roman si shie nu gasesti in dictzionar...pula ,pizda,coaie invetzi cum sie pronuntza de pa mafia-di cartier piesa aia ultima da pa a doua parti, dupa-sieia iai un niegativ dupi instrumentalili lu sixtoo sau bushi 65 shi te rupi aciuleo in fatza oglinzii cu un deoshprai in mana ,te incruntzi faci urat,dai din cap AAAARRRGGHH!!esti suparat acolo transpiri ...da vezi sa nu uitzi sa incepi cu yooo...aaaha...yo...check the flow yo wassap tu ol ma nigaz ia! si cand itzi intrii in forma...ba vezi sa tzi se vada boxerii scosi din pantaloni ,ba ...si boxeri d'aia smecheri Jolidon ,ba! asha si cand tzi se suie sangele-n cap de tare ce esti(a nu se interpreta) atunshia ....pai vii in buc dai 100.000 pt o ora intr-un studio de cacao ,ca-n alea bune oricum nu intrii, tragi o piesa in 5 ore dak te grabesti...tragi piesa pa 100 de cedeuri,lashi 10 la studio, 10 in statzie la romana ,sa nu-l uitzi pe igor ,regulatoru rus de punkiste minore,10 la gara de nord , lu nashu degeaba-i dai, ca copii lui tre sa manance si guritza lor ceva,nu? a..si cate statzii is pana la modova ...impartzi si tu la credinciosi si atei arunci si tu pa geam ca-s aerodinamice cd-urile aste si se-nfig bine...de cate ori nu mi-au zburat din drive...

asha si asteptzi sa-i creasca coada la purshel pana ajunge prin rototranslatzie de 1440 de grade in sens trigonometric la 2 spirale perfect roz si atunci vezi ca o sa te sune dj sleek din state si-o sa-tzi spuna ca vrea sa faca o pesa cu tine,vexx si deceneu.
Quai D Orsay
Junior Member

am inchis subiectul cu lacatzelul shi am inghitzit cheia

Mesajde cutuma© » Vin Aug 22, 2003 9:12 pm

Daca limita bunului simtz in a abera ar fi cerul, voi atzi fi pe undeva pe langa vreun satelit de-al lui Saturn....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Înapoi la De pe muzica