Noutati!
Aseara Simplu au cantat la festivalul de la Callatis si au avut o aparitie fulminanta...Marius Moga a cantat alaturi de ei la piesa "Sa zburam spre cer" ...
Cred k stiu la ce piesa vor filma clip!Probabil va fi o piesa care va fi cantata impreuna cu Marius Moga! Am auzit aceasta piesa in discoteca Tineretului din Costinesti si suna bine!
Cred k stiu la ce piesa vor filma clip!Probabil va fi o piesa care va fi cantata impreuna cu Marius Moga! Am auzit aceasta piesa in discoteca Tineretului din Costinesti si suna bine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Din surse sigure am auzit ca albumul nou va fi gata cam prin 15 septembrie .
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Nenea Amygo Francezu' a facut nunta acum o saptamana. Au cantat 3 da Grei (Valcea) si inca o trupa din Pitesti. Printre invitati s-au numarat, fireste, colegii de trupa si Marius Moga.
Acum Francezu este in luna de miere (pe litoral), binenteles impreuna cu sotia sa.
logic......
Sa le uram Casa de Piatra si multa sanatate.
Acum Francezu este in luna de miere (pe litoral), binenteles impreuna cu sotia sa.

Sa le uram Casa de Piatra si multa sanatate.
- usualflow
- Junior Member
De multa vreme era planificata nunta asta...si uite ca a venit.Eu credeam ca a facut-o deja.Oricum , casa de piatra si copii la fel ii doresc lui Amygo
Sa faca multi multi pui de b boy =]

Sa faca multi multi pui de b boy =]
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Azi a fost Smiley la Vine Teo in calitate de membru al juriului! la sfarsit a cantat melodia Visez din nou cu Loredana! Foarte mishto melodia! A scos Andrei vreo 2-3 cuvinte toata emisiunea si a stat cam sad ...da e okay!
macar a aparut la TV..k mi-era dor de el! Usual Flow..l-ai vazut ?

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
vazut, auzit, ascultat... dragul de el... eu sunt mandra de el, pt ca melodia este prima sa compozitie "proprie si personala" care ajunge sa fie auzita de o tara intreaga; Loredana a contribuit la elaborarea versurilor, insa in rest, piesa poarta semnatura Andrei Maria. bravo lui!
cat despre album, Un Copilutz, nu stiu ce sa zic.... in conditiile in care Smiley va concura la Mamaia la inceputul lui septembrie, iar Moga.... eh, moga....
, nu prea vad eu cum o sa fie totul gata la 15 septembrie. In fine.. Doamne-ajuta!
cat despre album, Un Copilutz, nu stiu ce sa zic.... in conditiile in care Smiley va concura la Mamaia la inceputul lui septembrie, iar Moga.... eh, moga....

- usualflow
- Junior Member
Pai,Usual Flow,in jur de 15 septembrie,si asta nu spun eu..spune lumea care cat de cat stie despre ce e vorba,parerea mea.Ma gandesc ca mare parte din piese sunt trase.Dar oricum,o intarziere de luni de zile...e ceva.Ar trebui sa se cam puna punct si cu albumul!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Din cate stiu eu (nu foarte mul) albumul este gata doar k piesele acum se finiseaza...! au mullte piese gata...dar nu sunt multumiti de una de alta...si le finiseaza!!! nu stiu cand apare albumul dar stiu k ei inregistreaza in MOF din greu saptamanile astea si k Andrei e in studio pana dimineata saracu` !
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Draga fatutzo,atunci da-mi voie sa iti spun ca ma contrazici degeaba! Ok?Multumesc!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
in postul meu nu am facut decat sa spun ce am aflat...nu am dat quote la nici un alt mesaj dinainte...nu am contrazis pe nimeni! cred k te certi singur !! parerea mea!! alta noutate...Smiley pleaca la festivalul de la Mamaia unde cica are o piesa la creatie!UnCopilutz....s-a terminat cu postatul aiurea...asa k ai grija ce scrii pe aici da?!
i'm missing every part
i'm missing every part
-
nu va certati, mai......
Dienutza, check this out : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5718&pagenumber=2 (penultimul post)
Se refera la "noutatea" ta in legatura cu smiley si mamaia 2003....noutate care, apropo, dupa cum vezi, e cam veche....
Dar avand in vedere ca (aparent) nimeni nu citeste si noutatile de pe thread-urile ce ii au ca subiect pe mebrii trupei..... banuiesc ca de acum tot ce e legat de ei trebuie trecut pe thread-ul asta de noutati.... E singurul thread de pe "simplu" unde se mai inregistreaza ceva "activitate", din pacate....
Se refera la "noutatea" ta in legatura cu smiley si mamaia 2003....noutate care, apropo, dupa cum vezi, e cam veche....
Dar avand in vedere ca (aparent) nimeni nu citeste si noutatile de pe thread-urile ce ii au ca subiect pe mebrii trupei..... banuiesc ca de acum tot ce e legat de ei trebuie trecut pe thread-ul asta de noutati.... E singurul thread de pe "simplu" unde se mai inregistreaza ceva "activitate", din pacate....

- usualflow
- Junior Member
Felicitarile mele pentru locul 2 la sectiunea slagare! Bravo baieti!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Re: Noutati!
Vineri seara, in jur de ora 21.00 la Sunrise Records a fost finalizat cel de-al patrulea material muzical al formatiei Simplu. Este vorba despre albumul Zece, care va fi lansat pe piata la inceputul lunii decembrie. Albumul include 11 piese.
Primul extras pe single este piesa O secunda, al carei videoclip a fost lansat in urma cu doua saptamani pe posturile TV. Videoclipul este regizat de Marian Crisan, a fost filmat in mai bine de 20 de ore in Complexul Polizu, cu participarea a peste 50 de figuranti.
Simplu a colaborat pentru acest album indeaproape cu Marius Moga. El nu numai ca a compus toate piesele de pe album si l-a produs, s-a ocupat si de imaginea formatiei si s-a implicat si in realizarea videoclipului pentru O secunda.
Primul extras pe single este piesa O secunda, al carei videoclip a fost lansat in urma cu doua saptamani pe posturile TV. Videoclipul este regizat de Marian Crisan, a fost filmat in mai bine de 20 de ore in Complexul Polizu, cu participarea a peste 50 de figuranti.
Simplu a colaborat pentru acest album indeaproape cu Marius Moga. El nu numai ca a compus toate piesele de pe album si l-a produs, s-a ocupat si de imaginea formatiei si s-a implicat si in realizarea videoclipului pentru O secunda.
- roksy
- Junior Member
Pai vine...cu albumul Zece ce contine 11 :con: piese !! asta cred k e de ultim moment...ar fi trebuit initial sa contina 10 din cate stiu eu ! oricum nu mai conteaza ...k eu nu stiu absolut nimic ! sa va bucurati de album si sper sa va placa avand in vedere cat de mult s-a muncit la el !
sambata 20 decembrie ora 14:00 sunt invitati la Atomic la K-lumea !
sambata 20 decembrie ora 14:00 sunt invitati la Atomic la K-lumea !
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Concertele se tin lant, baietii nu au timp nici sa respire. In zilele urmatoare vor avea concerte la: Bucuresti (Duminica, 14 Decembrie), Arad (Joi, 18 Decembrie), din nou Bucuresti (Sambata, 20 Decembrie), Constanta (Marti, 23 decembrie), iar sarbatorile de iarna si le vor petrece tot in concerte.
Noul album Simplu – Zece, asteptat de fani inca din primavara anului acesta, va fi lansat pe piata in saptamana 15 – 21 decembrie
sursa : http://www.roton.ro
Noul album Simplu – Zece, asteptat de fani inca din primavara anului acesta, va fi lansat pe piata in saptamana 15 – 21 decembrie
sursa : http://www.roton.ro
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Albumul ZECE - e pe piata!!!!
Salut!
Vroiam sa va transmitem oficial in calitate de companie de management a trupei SIMPLU ca de maine (16.12.2003) puteti incepe cautarea albumului ZECE in magazine. Distribuit prin SINCRON.
O sa va convingeti singuri ca e un album bine lucrat, fara "umpluturi" cum se practica de obicei pe piata romaneasca. Impaca stilurile funky, hip-hop si putin din pop, si se observa o evolutie a sound-ului si conceptului.
Pe albumul ZECE s-a inregistrat foarte mult cu chitari reci, electrice (funky), chitara bas si multe beatbox-uri si efecte naturale create din cine stie ce obiecte gasite in studio ; s-a inregistrat pana si alunecarea unei scrumiere pe o bucata de lemn, pentru a sugera miscarea prin alunecare pe coregrafia din "O secunda", daca ascultati bine o sa va dati seama.
Albumul contine si doua piese create special pentru Break-danceri "B-BOY CREW" & "BREAKBEAT 2004" - cu sound-ul specific si energia necesara, plus o piesa care descrie exact "VIATA IN DOI".
Cea mai sensibila piesa de pe album "N-am sa uit niciodata" este dedicata parintilor si tuturor prietenilor care le-au fost apropiati de cand s-a infiintat trupa. Piesa este in colaborare cu Marius Moga, iar vocile baietilor se duc direct la inima.
O sa va placa, noi i-am acordat un rating de ***** stele, dar asteptam si feedback-ul vostru.
Navigare & Auditie Placuta
Sunrise Team
Vroiam sa va transmitem oficial in calitate de companie de management a trupei SIMPLU ca de maine (16.12.2003) puteti incepe cautarea albumului ZECE in magazine. Distribuit prin SINCRON.
O sa va convingeti singuri ca e un album bine lucrat, fara "umpluturi" cum se practica de obicei pe piata romaneasca. Impaca stilurile funky, hip-hop si putin din pop, si se observa o evolutie a sound-ului si conceptului.
Pe albumul ZECE s-a inregistrat foarte mult cu chitari reci, electrice (funky), chitara bas si multe beatbox-uri si efecte naturale create din cine stie ce obiecte gasite in studio ; s-a inregistrat pana si alunecarea unei scrumiere pe o bucata de lemn, pentru a sugera miscarea prin alunecare pe coregrafia din "O secunda", daca ascultati bine o sa va dati seama.
Albumul contine si doua piese create special pentru Break-danceri "B-BOY CREW" & "BREAKBEAT 2004" - cu sound-ul specific si energia necesara, plus o piesa care descrie exact "VIATA IN DOI".
Cea mai sensibila piesa de pe album "N-am sa uit niciodata" este dedicata parintilor si tuturor prietenilor care le-au fost apropiati de cand s-a infiintat trupa. Piesa este in colaborare cu Marius Moga, iar vocile baietilor se duc direct la inima.
O sa va placa, noi i-am acordat un rating de ***** stele, dar asteptam si feedback-ul vostru.
Navigare & Auditie Placuta
Sunrise Team
- Sunrise Records
- Junior Member
Banner cu SIMPLU pe UNIRII !
Vroiam sa va anuntam si pe voi ca am reusit sa fim primii care sa expuna un banner de 18m pe 10m, cu front-ul albumului ZECE semnat SIMPLU, pe fatada Calarasi a magazinului Unirea. Suntem foarte mandri de aceasta realizare, si sper s-o tinem tot asa. E prima incercare de promovare a unei trupe romanesti la nivelul acesta de Outdoor Publicity, si speram sa aiba impactul dorit. Parteneri - SmartPlus, Aldis si Enigma Printing.
Banner-ul va fi expus sambata -20 dec- la ora 12:00, si vor fi prezenti principalii reprezentanti ai presei scrise si media. Acesta va fi inceputul unei campanii mai mari care are scopul de a incuraja dezvoltarea curentului Break-Dance Romania, si a sporturilor extreme.
O sa deschidem un thread in curand pentru a realiza niste contacte cu principalii adepti ai curentului din toate orasele tarii.
O zi buna ca a noastra
Banner-ul va fi expus sambata -20 dec- la ora 12:00, si vor fi prezenti principalii reprezentanti ai presei scrise si media. Acesta va fi inceputul unei campanii mai mari care are scopul de a incuraja dezvoltarea curentului Break-Dance Romania, si a sporturilor extreme.
O sa deschidem un thread in curand pentru a realiza niste contacte cu principalii adepti ai curentului din toate orasele tarii.
O zi buna ca a noastra

- Sunrise Records
- Junior Member
Re: Banner cu SIMPLU pe UNIRII !
Initial trimis de Sunrise Records
Vroiam sa va anuntam si pe voi ca am reusit sa fim primii care sa expuna un banner de 18m pe 10m, cu front-ul albumului ZECE semnat SIMPLU, pe fatada Calarasi a magazinului Unirea. Suntem foarte mandri de aceasta realizare, si sper s-o tinem tot asa. E prima incercare de promovare a unei trupe romanesti la nivelul acesta de Outdoor Publicity, si speram sa aiba impactul dorit. Parteneri - SmartPlus, Aldis si Enigma Printing.
O zi buna ca a noastra![]()
Buna idee, chiar o sa aiba impact. Nu stiu de ce dar presimt ca albumul 10 o sa ia si el discul de aur.

- Yoooo
- Junior Member
In ultimul BRAVO , pe coperta trupa SIMPLU , inauntru articol mare despre album si alea alea.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Simplu si Marius M. au inregistrat o piesa pentru postul TV Antena 1, care beneficiaza si de un clip. Filmarile au avut loc in diverse studiouri ale Antenei 1 si alaturi de baieti apar si vedete Antena 1, precum Marius Tuca, Andrei Gheorghe s.a.
- usualflow
- Junior Member
Simplu au fost invitati in seara asta la Monica Barladianu in emisiune si au avut o prestatie excelenta..
de abia astept sa ascult albumul pt k au o piesa cu moga pe album super...
de abia astept sa ascult albumul pt k au o piesa cu moga pe album super...
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
Azi am observat ca s-a relansat site-ul http://www.trupasimplu.rol.ro ! dupa atata timp...merge !! sigur o sa va placa...nu e inca gata...cred eu ...dar arata foarte mishto!
i'm missing every part
i'm missing every part
-