teorie noua..

Forumul asociat fanclubului Tupac Shakur

teorie noua..

Mesajde d0peman » Sâm Ian 25, 2003 11:03 pm

cica am citi undeva cum ca 2pac avea legaturi cu mafia si s-a retras sia a turnat un mafiot mare si acum e sub protectia fbiului sau ceva de genul asta....am intrebat o grama de americani si au zis ca la ei se crede teoria asta si sunt multi care cred in ea...voi ce parere aveti...(scuzati mi exprimarea dar sunt beat`)
d0peman
Junior Member

Mesajde rady » Vin Aug 22, 2003 11:42 am

americanii ar crede orice le-ar convenii
media adora sa exagereze niste zvonuri fara acoperire doar ca sa-si vanda ziarele
normal.. am auzit si eu teori cum ca 2pac ar fi in viata, dar fara niste dovezi palpabile e greu de crezut
pana la proba contrarie, toate acestea sunt doar niste povesti frumoase
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Lärägë » Vin Aug 22, 2003 10:06 pm

Am auzit si eu despre teoria de mai sus.
Dar decat 2pac turnator mai bine 2pac mort.
Cred ca este falsa teoria ,e o barfa pt a da cu kkt in numele lui tupac.
<< peace >>
Lärägë

lumea zice multe...

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 30, 2003 7:49 pm

am mai zis intr-un subiect deskis pe aici de cineva... va rog sa ma credetzi... cred ca as fi cel mai implinit daca as afla ca Tupac traieste cu adevarat. insa am citit multe si m-am documentat, Tupac e mort si asa va ramane. uite ce am citit cel mai recent: "In honor of 2PAC's B-day, his ashes were official put to rest in a moving ceremony!"

...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde HERETE » Dum Sep 07, 2003 9:09 pm

frate asta e doar cardeala ....singurul lucru care-l mentine in viata pe 2pac este teoria lui makiavelika care este destul de vaga si prin care si-a asigurat un loc in istoria rapului.
HERETE
Junior Member

jalnic...

Mesajde CrAsh0v3r » Mar Sep 09, 2003 12:48 am

HERETE, e klar ca tu n-ai inteles mai nimik din muzica lui Tupac, iti zic yo ca daca ai pune mana si ai asculta atent fiecare melodie + sa mai citesti si niste poezii atunci probabil ti-ai skimba parerea.

SFAT: Intra pe topicul "Poeziile lui Tupac" deskis de mine si dai download la poeziile pe care le-am atasat. Citeste-le bine si daca intelegi ceva "let me know".

Tupac "si-a facut loc" in istoria rap-ului in primul rand prin personalitatea lui (despre care sunt mai mult k sigur ca nu stii nimik) si in al doilea rand prin versurile pe care le-a scris si care au fost un fel de oglinda a personalitatii sale. Cam greu sa intelegi ce-am zis... nuuu ?
Hai ca esti varza rau de tot... pe bune acum.

P.S. - Am uitat sa te intreb, cate albume ai ascultat de la Tupac ? (te-am intrebat cate albume asa k sa nu intreb cate melodii.. pentru ca e klar ca ai ascultat numai ce s-a difuzat pe la TV sau la radio)

Pace !
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

hm..... nu prea cred

Mesajde Outlaws » Dum Dec 28, 2003 7:59 pm

nu prea cred toata lumea stiu ca 2pac avea lagatura cu mafia dar 2pac nu este un turnator mai bine mort decat turnator.

Long Live Rap
I Am Who I Am Only God Can Judge Me!!! -=(Outlaws)=-
Outlaws
Junior Member

Mesajde RoLaNd2 » Sâm Ian 03, 2004 12:23 pm

Io nu cred vrajeala aia cu 2pac turnator.Bine amu` sa fim seriosi...
Ma moartea lui are ceva legatura cu melodia "You thougt I was dead"

cred asha ca va las pe voi sa va spuneti parearea.

peace
RoLaNd2
Junior Member

Înapoi la Tupac Shakur