Ingerii pazitori ai buturilor

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Aragorn » Mie Oct 30, 2002 6:10 pm

Peter Schmeichel evolueaza acum la Manchester City. Azi am aflat ca fiul sau de 16 ani joaca la acceasi echipa si este un potential super portar. Il cheama Kasper Schmeichel... mie mi se pare o chestie misto sa joci cu taicatu in acceasi echipa si aceeasi pozitie.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 04, 2003 2:50 am

Vreau sa stiu si eu cui ii mai place de marele portar Dida . Ca toata lumea il critica. Mie mi se pare ca are niste interventzii extraordinare. Scoate baloane pe care nu multzi le scot. Este extrem de elastic. Executa perfect robinsonade si se arunca f. bine.
Bine,mai si gafeaza...dar asta e . Este om si el .

Pentru mine Milanul este o echipa frumoasa de urmarit si datorita lui Dida.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Ian 04, 2003 4:27 am

Haggis, cred ca ai primit destule raspunsuri in sensul asta pe forumul CG. Hai sa-mi dau si eu cu parerea: Dida e varza! Da, e elastic, da' asa si Tibi Lung e elastic ( si inalt pe deasupra). Cu interventiile extraordinare - sincer, nu mi se pare. Iar la gafe avem exemple nenumarate ( ce zici de meciul cu Leeds?). Ce sa mai vorbim ca Marcos, un portar quasi-necunoscut, a fost preferat de Scolari in poarta Braziliei. Una peste alta cred ca Abiatti era o varianta mai buna decat Dida.

In alta ordine de idei as vrea sa-l remarc pe portarul de rezerva al Valenciei ( care in ultimul timp e titular) : Palop
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 04, 2003 10:47 am

Mr.Salgdao , am dorit sa sondez si opinia de pe fanclub. De cand a inceput sa imi placa mie Dida...el a aparat perfect. Nu a facut absolut nici o greseala. Oare nu a aparat el impecabil in aceasta oamna in Champhions League ? De ce tinetzi voi sa imi aducetzi aminte de meciuri de acum 2 ani ?
Si ai innebunit la cap de imi aduci vorba de Tibi Lung ? Pai eu apar mai bine ca Tibi Lung ! Pe bune !
Daca Dida nu ar fi un portar bun...atunci de ce un club mare ca milan ii da atata credit ? De cea fost titularizat ? Daca era un gafeur oare il mai luau ei ?
Eu cred ca voi totzi avetzi idei preconcepute .

Despre Palop am zis si eu . Nu l-am vazut decat in Valencia - Ajax si m-a uimit.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Ian 04, 2003 11:27 pm

Mosh, mai au antrenorii nebuniile lor, exact cum avea Piturca cu Lung sau cu Raducanu. Cine stie ce-i in capul lui Ancelotti? Pe mine nu m-a impresionat nici in toamna asta, sa ne gandim doar la meciul cu Real.

P.S.: Haggis, in caz ca nu ti-ai dat seama, io si Salgado suntem persoane diferite.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Iulya » Vin Iun 13, 2003 12:32 am

Nu stiu daca a fost mentionat Casillas de la Real care este un portar excelent fiind titular atat la Real cat si la nationala.
Alt portar ce ar trebui mentionat este Frey de la Parma sau Issakson de la Djurgarden's.
Iulya
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Mie Aug 13, 2003 9:00 am

Ouch !!! Subiectul meu preferat :D Nu ma las pana nu raspund ca la carte, chiar daca intarzii pe unde am treburi acum.

Asadar :

A. Portari preferati 'all-time' ... o sa fac un top-ten :

1.Jean Lapusneanu

2.Dino Zoff

3.Andoni Zubizaretta

4.Jan Jongbloed

5.Helmut Dukadam

6.Walter Zenga

7.Rica Raducanu

8.Jean-Luc Ettori

9.Peter Schmeichel

10.Lev Yashin

E mai degraba un top bazat pe preferinte personale decat pe valoare, desi si aia e la mare cinste in el :D.

B. Portari care mi se par actualmente cei mai buni din Europa :

1.Gianluigi Buffon - pentru motive pe care mi-e lene sa le enumar, cum ar fi o extraordinara prezenta de spirit la penalty-uri, cu conditia sa fie in timpul jocului :D, un joc de glezne minunat si un simt al plasarii deosebit la lovituri libere, curaj si forta.

2.Jens Lehmann - chiar daca e destul de batraior (33), imi place mai ales nonconformismul lui, care o sa-i stea bine in PL. 4 cartonase rosii sezonul trecut, cand activa la BVB ;)

3.Rustu Recber - m-a impresionat la CM 2002, cu iesirile lui mai degraba apartinand unui portar de handbal, si cu dungile de sub ochi :D. Sper sa aiba un viitor mai bun la Barcelona, una din echipele mele favorite.

Continui mai tarziu ;)
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 13, 2003 10:37 am

Uitandu-ma la datele tale personale observ ca nu ai nici macar 18 ani. De unde stii tu despre portarii pe care i-ai insirat in top 10 ?
Jan Lapusneanu cine este ?
Oribilul Mosh
Junior Member

2691

Mesajde baixinho© » Mie Aug 13, 2003 2:35 pm

selecteaza, foca, selecteaza
1. iti raspuns eu la intrebare, dar imi spui si tu ce inseamna acel Jeg elsker dig din semnatura fetei cu pricina. eu mai intai: Jean Lapusneanu a fost portarul nationalei Romaniei la primul campionat mondial, cel din 1930.
2. prima intrebare este de prost gust: tu de unde stii ca Mihai Viteazu a murit in august 1601, ca doar nu traiai?!

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 13, 2003 2:37 pm

baixole, cate fete din Romania sub 18 ani...iti pot spune ceea ce a spus fata asta ?
nu stiu ce inseamna semnatura. asteptam pe BloodOnMoral sa ne zica.
Oribilul Mosh
Junior Member

2693

Mesajde baixinho© » Mie Aug 13, 2003 2:47 pm

pai mai nea, daca fata este foarte pasionata dupa fotbal, asa cum esti tu dupa saorme, care este baiul? poate ca face parte din vreo echipa, ceva, iar peste 2-3 ani o vedem chiar in nationala Romaniei, intre buturi, pentru ca ulterior sa postam despre ea pe threadul asta.

ps: eu stiu. si daca vrei iti dau si un pont: scrie in daneza.

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde BloodOnMoral » Mie Aug 13, 2003 4:30 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Uitandu-ma la datele tale personale observ ca nu ai nici macar 18 ani. De unde stii tu despre portarii pe care i-ai insirat in top 10 ?
Jan Lapusneanu cine este ?

Baieti, ma emotionati cu atata atentie :)

1. Ioan Chirila ... tot ce am putut prinde ... am luptat sa fac rost de cartile alea :D ... plus orice inregistrare cat de veche de pe Eurosport sau TVR-uri

2.A nimerit-o cu daneza :P ... Inseamna Te iubesc in daneza

De unde ai stiut, baixinho :) ?

3.Jean Lapusneanu a fost portarul Romaniei la primul Campionat Mondial, in Uruguay 1930.
BloodOnMoral
Junior Member

2697

Mesajde baixinho© » Mie Aug 13, 2003 5:05 pm

Initial trimis de BloodOnMoral
Baieti, ma emotionati cu atata atentie :)

explicatia este simpla: mai rar fete de varsta ta care sa se priceapa atat de bine la fotbal. in paranteza fie spus, atentia mea se datoreaza si faptului ca esti rapidista.

A nimerit-o cu daneza :P ... Inseamna [b]Te iubesc in daneza[/B]

stiam ca inseamna te iubesc, si stiam si ca este in daneza. de altfel, i-am si dat lu foca indiciul respectiv.

De unde ai stiut, baixinho :) ?

de unde am stiut ca este in daneza sau de unde am stiut ca inseamna te iubesc? prima varianta - sunt destept. :D a doua - am avut acum cativa ani o iubita din Danemarca si numai asa incheia orice convorbire telefonica. :p

Jean Lapusneanu a fost portarul Romaniei la primul Campionat Mondial, in Uruguay 1930.

ce vremuri! era perioada in care nu existau inlocuirile in echipa, iar daca un jucator se accidenta - formatia evolua in zece oameni.

daca nu ai sta asa departe de Bucuresti, ti-as da eu ceva "maculatura" sa citesti.

ANTI

baixinho©

Mesajde BloodOnMoral » Mie Aug 13, 2003 5:31 pm

Iti multumesc pentru raspunsuri. Nu am sa dau reply ;)

1. Am inteles. OK - o mica explicatie, tatal meu a jucat fundas si de la el am mostenit microbul. De la 2 ani m-am uitat selectiv la fotbal, incepand cu finala CE 1988 (Gullit ... stii tu).

2. Acum am inteles si partea cu daneza. Se facu lumina :)

3. Emotionante carti a mai scris nea Vanea despre fotbalul romanesc si nu numai. Iubesc cartea aia, cred ca am citit-o de vreo 10 ori pana acum, spre disperarea totala a maica-mii :D.

4. Pot sa vin in vacanta in Bucuresti ;)
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Joi Aug 14, 2003 7:38 am

Va sunt datoare cu o continuare a clasamentului actual, cred :)

Sa purcedem :)

4. Ronald (cred) Waterreus - Nu ca as avea eu o pasiune deosebita pentru el, si mai ales nu ii pot suporta echipa (PSV), dar bietul om nu e vinovat pentru asta. A primit doar 20 de goluri sezonul trecut in Olanda, care e un campionat in care vezi deseori cate un 7-0 :D. La un moment dat avea 11 goluri doar, cu vreo cateva etape inainte de final. Si nu e nici macar selectionat la Nationala. Traiasca Van der Sar ;).

5. Iker Casillas / Santiago Canizares - Nici o legatura aparent, doar ca datorita accidentarii prostesti a celui de-al doilea, primul a devenit titularul Nationalei Spaniei la CM 2002 si vedeta peste noapte, dupa salvarile la 11m contra Irlandei. Un portar tanar si promitator, care poate va urma traditia de portari celebri ai Spaniei.
Canizares, pe de alta parte, cade intr-un con de umbra, si devine mai degraba campion la cartonase galbene. Dar totusi imi place in continuare. Poate datorita tacticii de intimidare a adversarului la penalty-uri.

Io continuero ;).

PS : Mi-am rupt saptamana trecuta un deget (a cata oara). De data asta jucand fotbal.
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde Lärägë » Vin Aug 22, 2003 10:21 pm

Am ramas impresionat de ce a facut Iker Casillas in finala ligii campionilor de acu 2 ani.Mi-a ramas in memorie meciul ala.
Lärägë

Mesajde BloodOnMoral » Mie Sep 03, 2003 1:26 pm

Banuiesc ca te referi la finala Real-Leverkusen, la care am terminat tipic, la fel ca anul asta : bocind :D. Da, a facut treaba buna. Introdus pe teren in minutul 60, cu Cesar avand luxatie de glezna. Cele 2 parade contra lui Berbatov imi zgarie si acum amintirile ...
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Sep 05, 2003 10:53 pm

4. Ronald (cred) Waterreus - Nu ca as avea eu o pasiune deosebita pentru el, si mai ales nu ii pot suporta echipa (PSV), dar bietul om nu e vinovat pentru asta. A primit doar 20 de goluri sezonul trecut in Olanda, care e un campionat in care vezi deseori cate un 7-0 :D. La un moment dat avea 11 goluri doar, cu vreo cateva etape inainte de final. Si nu e nici macar selectionat la Nationala. Traiasca Van der Sar ;).

Pai vezi tu Waterreus nu ie iel mare portar da are noroc k PSV-u are o aparare excelenta shi un atac foarte bun.Shi in Olanda scorurile de 7-0 se fac de PSV Ajax shi mai rar Feyenoord impotriva lu alde NAC,NEC,Vitesse,Fortuna,Willem II,etc...shi sa shtii k ie selectzionat shi la natzionala...am vazut un amical de curand shi iera Ronald9asa il cheama) in poarta:)

P.S. Sa nu te iei de PSV!;)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Anterior

Înapoi la Fotbal International