Ca sa nu mai fiu subiect de critice,mai bineh va intreb pe voi,care este cel mai important lucru care face o melodie placuta???(N-avea rost sa fac sondaj!)
a.Look
b.Voce
c.Instrumentatzie
d.Miscari
e.Versuri
f.Banii lui babacu'
g.Faima
Ce atzi compune,de atzi compune???
Sa fiti voi shi cantareti shi compozitori..ar fi cool
Ati da din gura melodii de dragoste,ati lua chitara pentru un drum n' bass???
Dar mai ales...v-ati asculta muzica???
P.S:Scuze Hades pentru ieshirea de ieri,hai ca dau o bere la totzi pe care i-am jignit(adik astah face vreo 5000 de beri,tre' sa-mi vand elefantu')
Sa traitzi...
What's th most important thing in a good song?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
...
pt o melodie 'buna' itzi tre: a. ; d. ; f. ; g.. si pt o melodie adevarata(zic eu) ca itzi tre MAI ALES(cel putzin pe asta ma bazez eu in piesele mele): c. ; e. ; si ar mai fi flow-ul, tehnica(da astea mai mult in hip-hop)... si ca sa potzi inregistra o piesa adevarata(de obicei nu-s case de discuri care promoveaza si sponsorizeaza adevaratele talente...) itzi tre si ceva $$$.
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Versuri !
Dupa parerea mea, versurile inseamna foarte mult si ar trebui sa li se acorde o atentie foarte mare. Din pacte in muzica din Romania nu se prea intampla asa ceva ! Si nici nu cred ca se va-ntampla ! (Bineinteles ca sunt si exceptii)
Din pacate la noi se merge pe A & D (Look & Miscari) !
Din pacate la noi se merge pe A & D (Look & Miscari) !
- Trade M.
- Junior Member
cred ca toate sunt importante mai putin g de ce faima ti-o faci si singur cu putin ajutor adica cu f cred ca cel mai importante aspecte ar fii c si sincer cred ca mias asculta muzica
zambeste maine poata fi mai rau
- rallucca
- Junior Member
parerea mea: b., c. si e.!
la noi, insa, cel mai important este a. iei un futomodel, ii faci o freza mishto, il pui sa trancane ceva din gura si iete marele cantaret!:mad:
la noi, insa, cel mai important este a. iei un futomodel, ii faci o freza mishto, il pui sa trancane ceva din gura si iete marele cantaret!:mad:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Cel mai important lucru intr-o melodie zic k este ...ce transmite acea melodie...nu neaparat vocea....
uite de exemplu (nu vb de muzica romaneasca
) britney spears n-are voce,dar shi-a cucerit fanii doar prin "mesajul" care il transmitea prin melodiile ei...nu vb de hit me baby one more time...lol...de "one kiss from u" ,"where r u now",etc......
....a,shi la o cantareatza mai conteaza shi cum se poarta cu fanii...de ex ,din muzica romaneasca,Andra m-a dezamagit (k la inceput de tot mi-a placut...)prin faptul k e foarte "gretzoasa" cu fanii...if u understand...
Iar avril lavigne m-a dezamagit la fel...k am citit shi am vazut la TV cum se poart cu fanii.. :bleah:
uite de exemplu (nu vb de muzica romaneasca

....a,shi la o cantareatza mai conteaza shi cum se poarta cu fanii...de ex ,din muzica romaneasca,Andra m-a dezamagit (k la inceput de tot mi-a placut...)prin faptul k e foarte "gretzoasa" cu fanii...if u understand...
Iar avril lavigne m-a dezamagit la fel...k am citit shi am vazut la TV cum se poart cu fanii.. :bleah:
- Titina
- Junior Member
Cred k ar fi nevoie de cate putin din toate cele enumerate de tine... Despre ce as compune??? Cred k ar depinde de starea de spirit... Consider k cel mai important e sa compui ceea ce simti, nu ceea ce crezi k ar placea sau ar prinde la public. Pe scurt, ceea ce e comercial nu are cum sa reziste in timp... Apare brusc si la fel dispare.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
asa cum au mai spus cativa inaintea mea e nevoie de toate pentru a iesi o muzica buna, mai ales vocea, versurile si instrumentatia conteaza foarte mult, zic eu. iar daca as face muzica as face ceva ce sa ma multumeasca pe mine in primul rand, sa o pot asculta cu placere ,nu sa ma gadesc ca mi-ar fi placut sa cat rock, spre exemplu, dar cant manele, ca rock-ul nu mai e la moda sau mai stiu eu ce.
X
-
punct - Junior Member
Initial trimis de Alondra
Mesajul transmis si interpretarea sunt printre principalele caracteristici la un cantec bun. Deci nu conteaza doar linia melodica, ci si textul si interpretarea.
Pey, da! Si noi am zis cam la fel. Doar k precum a mai intarit si un alt coleg de forum, se pierde ceva din vedere. Degeaba se respecta conditile deja enumerate, dak cel/cea/cei kre canta nu canta ceea ce simt ci ceea ce cred k ar asculta mai bine publicul. Dak faci ceva in kre pui mult feeling sigur iese ceva... :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
eu , cand eram mai mic, am auzit spunandu-se ca a canta inseamna doar a avea o slujba, si am ramas socat! eu credeam ca se canta din suflet,ca artistii isi compun singuri piesele si alte alea, si nu pe bani. la dracu' cu comercialul asta!
da stati linistiti , acu' nu ma surprinde nimica. fuck this shit!
la dracu' cui ii mai pasa?
da stati linistiti , acu' nu ma surprinde nimica. fuck this shit!
la dracu' cui ii mai pasa?
- Registered
Cel mai important este fara dar si poate sound-ul, linia melodica, pentru ca o melodie sa fie marfa trebuie sa aiba acel ceva care sa te atraga, faptul ca este compusa pe instrumente reci sau pe sintetizator zic eu ca e mai putin important,cea ce conteaza este produsul final, nu am intereseaza cat de buni instrumenntisti sunt cei care canta piesa respectiva, ma intereseaza cum suna.
-
SatyR - Junior Member
1. SA te fi NASCUT pentru asa ceva ...nu sa devii cantaret din cauza unor traume din copilarie : nebagat in seama / insucces la femei/ cazaturi in cap etc.
2. O EDUCATIE muzicala: munca si iar munca
3. Sa transmiti un CEVA simtit de cat mai multi oameni ... muzica si versurile sa fie in armonie ... congruente...
4. SANSA / BANI / NOROC ..la alegere .. si : sa nu te fi nascut in Romania ..normal
2. O EDUCATIE muzicala: munca si iar munca
3. Sa transmiti un CEVA simtit de cat mai multi oameni ... muzica si versurile sa fie in armonie ... congruente...
4. SANSA / BANI / NOROC ..la alegere .. si : sa nu te fi nascut in Romania ..normal

-
Bortzianu' - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii