Pe peretzi...

ce-a fost pe Muzici o data

Pe peretzi...

Mesajde krossfire » Mar Iul 15, 2003 2:57 pm

.E simplu shi concis(extraordinar)...ce formatzie v-ar aduca in pragul nebuniei daca ar fi sa o ascultatzi o ora intreaga???
krossfire
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Iul 15, 2003 3:18 pm

Heh... Depinde, dak e 'nebunie de fericire', cre` k ar fi... METALLICA, NIRVANA si MANSON... Daca ar fi 'nebunie naspa', atunci ar fi vorba d manele.... Fuck, nu pot sa ascult chestia asta o ora... ;P
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 16, 2003 11:32 pm

easy.... manelele ;a ....

nu suport acest gen de "muzica" (defapt, nu este muzica, este poluare fonica...) N`as rezista nici 10 minute ascultand versuri de genul: funduletzu tau bombat, esti cea mai tare la pat bla bla bla... sa nu mai zic de 1 ora!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde F|y! » Dum Aug 10, 2003 8:59 pm

Initial trimis de Bad Girl
easy.... manelele ;a ....

nu suport acest gen de "muzica" (defapt, nu este muzica, este poluare fonica...) N`as rezista nici 10 minute ascultand versuri de genul: funduletzu tau bombat, esti cea mai tare la pat bla bla bla... sa nu mai zic de 1 ora!!

Mmmda... cata dreptate ai! ;) mai bine m-as baga cu capul sub asfaltul incins decat sa ascult manele... :p
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Aug 10, 2003 9:12 pm

Manelele m-ar aduce in pragul nebuniei. Le urasc!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde krossfire » Dum Aug 24, 2003 7:09 pm

....bah,mai punem de-un site anti-manele,aprops..eu nu suport nici latino...
krossfire
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Aug 24, 2003 8:03 pm

N-ash rezista sa ascult o ora manele,muzica latino sau......sau Partizan....nu pot sa-i sufar..... :mad:
Iar in rest....."rezist" :D
Titina
Junior Member

Mesajde NEmessIS » Vin Aug 29, 2003 5:45 pm

Deja mi s-a intamplat sa ma aduca in pragul nebuniei o formatie... de fapt nu o formatie, ci mai multe stranse pe niste casete de kko pe care le-am tot ascultat si rasascultat (de voie, de nevoie...) in autocar intr-o excursie. Era asa frumos, incepeau cu "4 nopti si 4 zileeeeee...." sau ceva de genul asta, nu mai retin, inca vreo cateva cantecele in acelasi hal si continuau cu "Vamos a la playa", dupa care veneau niste gagici "latine" care tot chitzaiau "Summer sunny day... shalala..."etc (asa, ca o mentiune: era toamna, ploua si era noapte:p ).
Dupa cateva auditii in timpul carora imi venea sa:bleah: ;a ;j :fuck: ;f , nu m-am mai putut abtine... asa ca eu si inca o rockerita ratacita pe-acolo am inceput sa cantam Metallica peste manele... a iesit frumos:D
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde punct » Sâm Sep 13, 2003 12:40 pm

pe pereti, de fericire, imi vine sa ma urc de fiecare data cand ascult "enter sandman" si "sad but true"- Metallica. insa ce nu as suporta...manelele in general si apoi... depinde de dispozitia in care sunt in acel moment.
X
punct
Junior Member

Mesajde Floriris » Lun Oct 06, 2003 12:01 pm

Pai sa-mi dau cu creierii pe pereti imi vine cand ascult Marilyn Manson (dat la maxim, in special "The buetiful people), AC/DC, si cateva melodii de la IRIS si Cargo, restu` pt. relaxare. :D
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Înapoi la De pe muzica