Pe peretzi...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pe peretzi...
.E simplu shi concis(extraordinar)...ce formatzie v-ar aduca in pragul nebuniei daca ar fi sa o ascultatzi o ora intreaga???
-
krossfire - Junior Member
Heh... Depinde, dak e 'nebunie de fericire', cre` k ar fi... METALLICA, NIRVANA si MANSON... Daca ar fi 'nebunie naspa', atunci ar fi vorba d manele.... Fuck, nu pot sa ascult chestia asta o ora... ;P
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
easy.... manelele ;a ....
nu suport acest gen de "muzica" (defapt, nu este muzica, este poluare fonica...) N`as rezista nici 10 minute ascultand versuri de genul: funduletzu tau bombat, esti cea mai tare la pat bla bla bla... sa nu mai zic de 1 ora!!
nu suport acest gen de "muzica" (defapt, nu este muzica, este poluare fonica...) N`as rezista nici 10 minute ascultand versuri de genul: funduletzu tau bombat, esti cea mai tare la pat bla bla bla... sa nu mai zic de 1 ora!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
easy.... manelele ;a ....
Mmmda... cata dreptate ai!

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Deja mi s-a intamplat sa ma aduca in pragul nebuniei o formatie... de fapt nu o formatie, ci mai multe stranse pe niste casete de kko pe care le-am tot ascultat si rasascultat (de voie, de nevoie...) in autocar intr-o excursie. Era asa frumos, incepeau cu "4 nopti si 4 zileeeeee...." sau ceva de genul asta, nu mai retin, inca vreo cateva cantecele in acelasi hal si continuau cu "Vamos a la playa", dupa care veneau niste gagici "latine" care tot chitzaiau "Summer sunny day... shalala..."etc (asa, ca o mentiune: era toamna, ploua si era noapte:p ).
Dupa cateva auditii in timpul carora imi venea sa:bleah: ;a ;j :fuck: ;f , nu m-am mai putut abtine... asa ca eu si inca o rockerita ratacita pe-acolo am inceput sa cantam Metallica peste manele... a iesit frumos:D
Dupa cateva auditii in timpul carora imi venea sa:bleah: ;a ;j :fuck: ;f , nu m-am mai putut abtine... asa ca eu si inca o rockerita ratacita pe-acolo am inceput sa cantam Metallica peste manele... a iesit frumos:D
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
- NEmessIS
- Junior Member
Pai sa-mi dau cu creierii pe pereti imi vine cand ascult Marilyn Manson (dat la maxim, in special "The buetiful people), AC/DC, si cateva melodii de la IRIS si Cargo, restu` pt. relaxare. 

Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1