Lordz of Brooklyn

ce-a fost pe Muzici o data

Lordz of Brooklyn

Mesajde krossfire » Dum Aug 24, 2003 11:26 pm

1.Am shi eu o buba,de ce atzi sters mesajul anterior cu Lordz of Brooklyn???
Adik daca nu se prea asculta hip-hop underground..trebuia sters threadul..vreau o justificare...!!!

2.Cea mai tare trupa hip-hop adik Lordz of Brooklyn...a scos un nou album...Graffiti Roc!Mai mult informatzii la siteul...adik nu!(cred ca mi-am dat seama de ce a a fost shters threadul...)

P.S:Doua lazi de bere pentru melodia Lake of Fire de pe albumul Gravesad din 1997

Domnilor administratori,inainte de a-mi da ban(risc pe care de altfel mi l-am asumat),daca atzi sters mesajul din cauza urlui..felicitari suntetzi vigilentzi!....daca l-atzi sters doar din cauza ca era scris de mineh folositzi-va imaginatzia...!!!
krossfire
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Aug 25, 2003 12:45 am

inainte de orice, tin sa mentionez ca e ulrima oara cand fac asta, in mod normal rtebuia sa sterg threadul asta si sa trimit un mesaj personal lui krossfire, iar acesta nu trebuia sa mai faca un thread, ci sa-mi trimita mesaj personal.
in al doilea rand, daca am sters sau mutat un thread, nu am facut chestia asta ca sa pierd timpul degeaba, ci am avut motiv. threadul despre Lordz Of Brooklyn a fost mutat pe forumul de hip-hop, unde exista oameni care au cunostiinte in domeniu si care pot sa-ti raspunda. deci trebuia sa folosesti optiunea de search.
subiect inchis
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Înapoi la De pe muzica