Radio-forum

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Radio-forum

Mesajde krossfire » Mar Aug 26, 2003 10:52 am

Acest thread reprezinta primul radio-forum de pe planeta!!!

Aici putetzi sa intrebatzi orice,shi distinsul domn Kro$$fire va raspunde din vasta sa experientza de viatza...
Probleme in dragoste,casnicie,alte prostii....

P.S:Intentionez sa infiintez un club anti-krossfire,se fac inscrierile de pe acum...sa prindetzi locuri
krossfire
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 26, 2003 8:16 pm

Lol......."suca*"

*=injuratura in rusa :D
Titina
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mar Aug 26, 2003 10:48 pm

nea' kross... nush' cum sa zic... da'... pe mine ma cam doare-n p*la... de mai multe kestii... poate ma doare si de unii... si zi-mi tu mie, "distinse domn":hehe: , ce sa fac sa nu mai ma doara, ca ui', peste 2 sapt incepe si scoala asta..
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde krossfire » Mie Aug 27, 2003 7:02 am

Initial trimis de sohatzki
nea' kross... nush' cum sa zic... da'... pe mine ma cam doare-n p*la... de mai multe kestii... poate ma doare si de unii... si zi-mi tu mie, "distinse domn":hehe: , ce sa fac sa nu mai ma doara, ca ui', peste 2 sapt incepe si scoala asta..

.....vezi durutul in p*** e un lucru normal...shi daka tot mi-ai amintit ca incepe shcoala....ehh shi pe mineh ma doare-n p***.Orikum ia vreo 500 de vodka shi profita de zilele ramase!!!:o
krossfire
Junior Member

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 10:09 am

x-tina, go and drochit'*, pentru ca altfel ne omori cu talentul tau in limba rusa... Ty mne van'ku ne val'aj**!

*ceva in limba rusa
**altceva in limba rusa
..::dillinja::..

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii