nou material semnat PARAZITII
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
nou material semnat PARAZITII
care draku stie cand draku mai scot astia un LP pe piata ?
- ckride
- Junior Member
Re: nou material semnat PARAZITII
NOUL MATERIAL PARAZITII !
-va aprea pe la finalul lui septembrie dupa data de 15 mai precis , suna super tare eu unu am ascultat ceva de pe el si e bestial ,daca si anexa1 e pe lista colaboratorilor nu are cum sa fie material de umplutura ;-))) ce modest sunt !!!!!dar va spun piesa cu texta si piesa cu despot sunt geniale !!!!!de beat nu mai spun nimic...sa fi-ti prezenti la lansare !!!!
-va aprea pe la finalul lui septembrie dupa data de 15 mai precis , suna super tare eu unu am ascultat ceva de pe el si e bestial ,daca si anexa1 e pe lista colaboratorilor nu are cum sa fie material de umplutura ;-))) ce modest sunt !!!!!dar va spun piesa cu texta si piesa cu despot sunt geniale !!!!!de beat nu mai spun nimic...sa fi-ti prezenti la lansare !!!!
-
LEXIC - Junior Member
Re: Re: nou material semnat PARAZITII
Initial trimis de LEXIC
aha bravos. Sa faci bine sa anunti si tu pe aici cand va fi lansarea si unde etc... poate ma bagi si pe mine in culise pe acolo

- ckride
- Junior Member
Re: Re: nou material semnat PARAZITII
Initial trimis de LEXIC
huh!??
Texta?!? e vorba despre formatia austriaca ???
mfg
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Re: Re: Re: nou material semnat PARAZITII
-DA BINEINTALES CA E VORBA DE TRUPA AUSTRIACA ! (TEXTA) iar precum v-am mai spus albumul suna bestial !!!DACA REUSIM SA VENIM LA LANSARE NEAMTZULE te voi baga si in culise dar despre asta doar atunci putem vb !!!oricum un album de 5 stele !!!
-
LEXIC - Junior Member
GOLD FÜR FUNCTIONIST VS. PARAZITII
articol gasit pe hiphop.at
sper sa nu fie nevoie de traducere..
GOLD FíœR FUNCTIONIST VS. PARAZITII
35.000 Einheiten in zwei Wochen - Gold in Rumí¤nien
Für DJ Functionist hat sich die Kooperation mit der rumí¤nischen HipHop-Kombo PARAZITII gelohnt: Die Single "In Focuri" ("In Flames") wurde von Functionist remixed und nun innerhalb von nur zwei Wochen satte 35.000 Mal über die rumí¤nischen Ladentische geschoben.
Die damit verbundene Goldauszeichnung ( Foto ) lassen die begeisterten Partner mit Freude auf weitere Zusammenarbeiten blicken. Die Stars der osteuropí¤ischen HipHop-Szene wollen für ihr ní¤chstes Album einen Track mit ihren í¶sterreichischen Kollegen Texta aufnehmen, mit Functionist sind ebenfalls weitere Projekte in Planung...
sper sa nu fie nevoie de traducere..
GOLD FíœR FUNCTIONIST VS. PARAZITII
35.000 Einheiten in zwei Wochen - Gold in Rumí¤nien
Für DJ Functionist hat sich die Kooperation mit der rumí¤nischen HipHop-Kombo PARAZITII gelohnt: Die Single "In Focuri" ("In Flames") wurde von Functionist remixed und nun innerhalb von nur zwei Wochen satte 35.000 Mal über die rumí¤nischen Ladentische geschoben.
Die damit verbundene Goldauszeichnung ( Foto ) lassen die begeisterten Partner mit Freude auf weitere Zusammenarbeiten blicken. Die Stars der osteuropí¤ischen HipHop-Szene wollen für ihr ní¤chstes Album einen Track mit ihren í¶sterreichischen Kollegen Texta aufnehmen, mit Functionist sind ebenfalls weitere Projekte in Planung...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Je Ne Comprends Pas
Omule,divinitatea nu a vrut ca io sa invatz limba lu hitler.Traduce si tu macar ce e esential,daca nu tot articolu'.Presupun ca ami sunt si altii in cazul meu.
Pax!
Pax!
- SHM
- Junior Member
Re: Je Ne Comprends Pas
traducere liberea din 'limba lu hitler'.. he he..
'Medalia de aur' pt Functionist Vs. Parazitii
35.000 de discuri vandute in 2saptamani
Pt. DJ Functionist s-a meritat cooperarea cu Combo-ul HH Parazitii din RO: Single-ul 'In Flames' a fost remixat de Functionist si in timp de 2saptamani a trecut de 35.000x peste tejghelele si tarabele romanesti ..
Multumiti de rezultat (Discul de aur acordat de casa de discuri Roton) partenerii au in plan mai multe proiecte comune..
Starurile scenei esteuropene de hh isi doresc pe urmatorul lor album si un featuring cu formatia austriaca Texta ..
hai pa si la mai mare..
'Medalia de aur' pt Functionist Vs. Parazitii
35.000 de discuri vandute in 2saptamani
Pt. DJ Functionist s-a meritat cooperarea cu Combo-ul HH Parazitii din RO: Single-ul 'In Flames' a fost remixat de Functionist si in timp de 2saptamani a trecut de 35.000x peste tejghelele si tarabele romanesti ..
Multumiti de rezultat (Discul de aur acordat de casa de discuri Roton) partenerii au in plan mai multe proiecte comune..
Starurile scenei esteuropene de hh isi doresc pe urmatorul lor album si un featuring cu formatia austriaca Texta ..
hai pa si la mai mare..
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Emotii..
In ultimele 3 luni, trupa s-a incuiat practic in studioul propriu, unde lucreaza "in focuri" la noul album. Al doilea single, ce va promova viitorul album (dupa "In focuri"), a fost terminat, iar echipa video lucreaza la scenariu si cauta o locatie pe masura. Filmarile noului videoclip Parazitii vor avea loc in a doua jumatate a lunii august.
//sursa: bumerang.ro
..abia astept:p
//sursa: bumerang.ro
..abia astept:p
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Parca i-am vazut pe B1 TV si parca unul din albumele solo trebuia sa iasa in iulie-august, celalalt in toamna si al lui Freaka la anul. Din pacate eram prea somnoros si nu mai tin minte ordinea... 

Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
inf
-vor aparea 3 albume solo , primu va fi a lu cheloo cam prin iunie ar trebuii sa apara pe piatza dar la noi in romania nu se poate estima niciodata aceasta periada pt ca e mare birocratia ,urmeaza mai apoi albumul lui ombladon prin toamna iar pe la finalul anului va fi si randul lu freaka , asta din cate am vb eu cu cheloo , oricum mai multe informatii gasitii pe http://www.cheloo.ro
-
LEXIC - Junior Member
Stirea Bomba ?!?!
pe anti-playback.ro am gasit urmatorul mesaj:
PARAZITII vor reedita anul acesta celebrul album SUTA din anul 1998..
..oare?!
PARAZITII vor reedita anul acesta celebrul album SUTA din anul 1998..
..oare?!
-
gutza36 - Junior Member
Re:
Initial trimis de AdevaRapper
Parerea mea e ca nu are cum sa se intample minunea asta!
..´minune´ ..bine zis :p
..ideea insa exista in cadrul formatiei de peste 2ani si tocmai acesta a fost motivul din care m-am bucurat citind vestea pe anti-playback.ro... ramane doar sa speram..
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
re-editare SUTA
Da, este adevarat. De mult voiam sa fac asta dar de-abia anul acesta se va pune in practica. Data foarte probabila este iulie. Motivul acestei re-editari nu mai trebuie mentionat. Interesant si bine de stiut e faptul ca nu va fi o reinregistrare ci chiar o re-editare, cu vocile originale. Probabil ca va fi re-masterizat. Chiar si asa, nu pot garanta calitatea sunetului la maxim (doar daca nu face CHELOO vreo minune in studio).
Acesta va fi doar inceputul unor evenimente-manifestari legate de celebrarea unui deceniu de activitate PARAZITII (martie 2004) care poarta numele generic PRIMII 10 ANI. Mai multe detalii in curand.
Mai vreau sa va anunt un eveniment foarte important care sper sa va intereseze: lansarea albumului de debut al lui PACHA MAN. In seara asta s-a terminat de montat videoclipul si va fi pe ecrane cam intr-o saptamana. PACHA MAN va fi prezent si va performa live si la PREMIILE MTV. La acelasi eveniment REBEL MUSIC va fi reprezentat si de PARAZITII, SUIE PAPRUDE si DRU KLEIN.
Si daca tot m-am bagat in seama, legat de acest forum, va multumesc pentru suportul acordat trupei PARAZITII.
One love.
Acesta va fi doar inceputul unor evenimente-manifestari legate de celebrarea unui deceniu de activitate PARAZITII (martie 2004) care poarta numele generic PRIMII 10 ANI. Mai multe detalii in curand.
Mai vreau sa va anunt un eveniment foarte important care sper sa va intereseze: lansarea albumului de debut al lui PACHA MAN. In seara asta s-a terminat de montat videoclipul si va fi pe ecrane cam intr-o saptamana. PACHA MAN va fi prezent si va performa live si la PREMIILE MTV. La acelasi eveniment REBEL MUSIC va fi reprezentat si de PARAZITII, SUIE PAPRUDE si DRU KLEIN.
Si daca tot m-am bagat in seama, legat de acest forum, va multumesc pentru suportul acordat trupei PARAZITII.
One love.
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
marfa
Da-mi voie sa iti urez un bun venit pe forumul nostru. Ma asteptam sa incepi sa post-ezi si tu pe aici cat de curand.
Multumim pentru stiri! Ma bucur ca suntem sustinuti (noi cei cu forumurile si site-urile de hip hop) si de cei care pun treburile pe roti.
Pace
Multumim pentru stiri! Ma bucur ca suntem sustinuti (noi cei cu forumurile si site-urile de hip hop) si de cei care pun treburile pe roti.
Pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: Stirea Bomba ?!?!
Initial trimis de gutza36
pe anti-playback.ro am gasit urmatorul mesaj:
[B]PARAZITII vor reedita anul acesta celebrul album SUTA din anul 1998..
..oare?! [/B]
sper ca nu...
nu kerka "buna seara shi bine v-am gasit dragii mei/ anu asta am ramas fara idei..."....neeeeeeeeeeeah
bafta
- GreenThumb
- Junior Member
gutza36 scrie:?!? unde ramane SUTA 2 ?!?
nu s-a mai auzit nimic, niente, nix de asta?!
..stie cineva detalii referitor la reeditarea albumului din '97?!
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1