buna dimineatza , eyewitness !
moshule ma induiosezi pe zi ce trece...
tocma cand imi urasi si tu servici usor nu-mi vad capu de trebi de dimineata cum nu mai fu sa fie de ani de zile
oricum iti multumesc dar altadata te rog abtine-te
tocma cand imi urasi si tu servici usor nu-mi vad capu de trebi de dimineata cum nu mai fu sa fie de ani de zile
oricum iti multumesc dar altadata te rog abtine-te
-
eyewitness - Mesaje: 19220
2709
selecteaza, foca, selecteaza
aiule, daca-i spui sa se apttina de la mancare, cre ca-ti ureaza serviciu usor in fiesce ziulica.
evident, multumex pentru atentie
aiule, daca-i spui sa se apttina de la mancare, cre ca-ti ureaza serviciu usor in fiesce ziulica.
evident, multumex pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineata moshule !
cum dormisi caprioara mea dulce?
te-a mai durut curuletu azinoapte ca baicsu era cam ingrijorat aseara , chiar vroia sa cheme medicu de familie...
cum dormisi caprioara mea dulce?
te-a mai durut curuletu azinoapte ca baicsu era cam ingrijorat aseara , chiar vroia sa cheme medicu de familie...
-
Re: buna dimineatza , eyewitness !
Initial trimis de Oribilul Mosh
Vad ca angus este interesat asupra faptului ca de ce mi se zice mie foca. Te rog mult sa-i comunici ca mi se zice foca pentru ca foca este un animal buclucash. D'asta mi se zice asa.
moshule, sa shtii ca aiu nu sa conformat cu instructziunile de i le deteshi matale shi numi comunica comunicarea, da sa shtii ca daca cumva o sami comunice, io o sai comunic ca sunt interesat ca despre cine tzia zis tzie foca prima data intaia oara, aka daca tziai gasit nashu, cu alte cuvinte.
sa va mearga ca pe roate.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
mie mi-a zis foca prima data o fata care m-a vazut jucand fotbal. asa sa stii !
---------------------
buna dimineatza , eye ! am dormit bine tinand cont ca acum 10 minute m-am trezit. totusi am stat cu grija. sunt sigur ca ai dormit impreuna cu Raducu la ce pocinog ai facut tu in cursul serii de ieri.
---------------------
buna dimineatza , eye ! am dormit bine tinand cont ca acum 10 minute m-am trezit. totusi am stat cu grija. sunt sigur ca ai dormit impreuna cu Raducu la ce pocinog ai facut tu in cursul serii de ieri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2825
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
nenea angus, adica iel mananca pesti cruzi cand joaca fotbal, d-aia i s-a spus prima data foca la un meci intre forumisti.
buna dimineatza, domnu aiu, buna dimineatza.
evident, multumesc pentru atentie ©
nenea angus, adica iel mananca pesti cruzi cand joaca fotbal, d-aia i s-a spus prima data foca la un meci intre forumisti.
buna dimineatza, domnu aiu, buna dimineatza.
evident, multumesc pentru atentie ©
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eye...sa presupunem ca te trezesti intr-o dimineatza. te duci la WC , cautzi maimutza prin chilotzi , o scotzi si faci pishu.
cand te intorci in camera ..gasesti in patul tau fata din atasament.
cum te comportzi in continuare ?
A.plec la servici
B.ma culc la loc
C.intru pe forum
D.intru pe MSN , poate e Moshu logat
E.sunt homosexual, nu ma intereseaza fata
F.mi-e foame , ma duc sa iau masa
G.bat maimutza
H.nici una din variantele de mai sus
:con:
cand te intorci in camera ..gasesti in patul tau fata din atasament.
cum te comportzi in continuare ?
A.plec la servici
B.ma culc la loc
C.intru pe forum
D.intru pe MSN , poate e Moshu logat
E.sunt homosexual, nu ma intereseaza fata
F.mi-e foame , ma duc sa iau masa
G.bat maimutza
H.nici una din variantele de mai sus
:con:
- Fişiere ataşate
-
- eye.jpg (79.04 KiB) Vizualizat de 2445 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
buna dimineatza, eyewitness.
buna dimineatza, neatza.
cica azi s-a mai redresat antena tranzistorului si am prins si io netu cu cotele apelor...da' azi ma simt naspa. naspa zi.
buna dimineatza, neatza.
cica azi s-a mai redresat antena tranzistorului si am prins si io netu cu cotele apelor...da' azi ma simt naspa. naspa zi.
-
nocturna - Mesaje: 8725
-
neatza - Mesaje: 5820
3 (trei) sa fii obtimista shi sa te gandeshti ca la potentzialu tau ai shanse mari ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai prost. mie mi sentampla in fiecare zi cu esceptzia celor de viner, sambeta shi duminica. luni shi martz ie ravagi, mercur ie rupere (az ie mercur), iar joi (maine-i joi) ie un calvar. Doamne-ajuta!
-
cea ce ma face sam dau seama (shi, ma rog, de undem dau eo seama asta? o am deja? shi daca deja o am dece mio mai dau? sau no am? shiatunci de unde o iau ca sa mio dau? shi ce ie seama asta in definitiv? cumpara careva?) inco dat daca mai erea nevoie despre cat de necesar ie DICTZIONARUL. dej nu nu ierea punctu trei (3) ci trei in sensu de trebe. ex.: trei sa beau neshte bere! trei sa plec la doo de la biuro!
priceput?
priceput?
-
hai bre, oi fi io trezita de la cincitre'zeci da' m-am prins ca 3 era tre' si daca 3, 3. nu? deci priceput. priceput ca tre' sa bei neste bere, da' ce n-am priceput io, e cum de faci matale de pleci la doo de la biuro? ha? iesi pe windowz? sau iar te dai lovit?
-
nu ies pe fereasta. ideia nu ie sa te furishez ca sa pleci. ideia ie sa te vada toata lumea ca pleci grabit co grama de treaba shi sa dea (lumea) din cap oftand "cat mai munceshte baiatu asta!" deci trebe sa citesht cu atentzie fisha postului shi sa vez cam ce presupune fiecare treaba careo scrie acolo shi dupaia sa vez cum po sa te folosesht de iele in folosu tau. I lav mai giab! care daca vreau, po sa plec shiacu, da unde chefuiesc eo bere nainte de dooshpe? shi cu cine? ca totz ie la munci!
-
neatza, Moshule ('ai mah ca bag pronosticele)
neatza Nightwish (desi nu meriti, io ramanand cu netu' blocat si deochiat din cauza si pricina (cum ar zice aiu) dvs.
neatza eyewitness (acu' posa-i dai peste bot baubaului, ca lumea fiind la lucru n-o mai deranjeaza schelalaielile de pe scara blocului)
neatza cata (trezireaaaaaaaaaaaaa! imi datorezi un mail :p )
neatza care mai esti si ma cunosti si-o zi faina la care nu.
neatza Nightwish (desi nu meriti, io ramanand cu netu' blocat si deochiat din cauza si pricina (cum ar zice aiu) dvs.
neatza eyewitness (acu' posa-i dai peste bot baubaului, ca lumea fiind la lucru n-o mai deranjeaza schelalaielile de pe scara blocului)
neatza cata (trezireaaaaaaaaaaaaa! imi datorezi un mail :p )
neatza care mai esti si ma cunosti si-o zi faina la care nu.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Buna dimineatza , Mirela !
dar de ce lu' SOD ii spui pe nume..iar noua celorlaltzi dupa porecle ? ai vreo bucurie la domnul Davidescu ?
dar de ce lu' SOD ii spui pe nume..iar noua celorlaltzi dupa porecle ? ai vreo bucurie la domnul Davidescu ?
-
neata mirelo . pe baubau nu-l gasi disponibil azi sa-i dau peste bot . pot sa-l inlocuiesc cu moshu ca si el e obisnuit s-o ia in bot si mari diferente nu sunt nici ca fizic nici ca tehnica de luat la bot.. ?
-
Moshu: una mari di tí£t, ca-i focsanean, manca-l-aj. :p
ce pronostic e ala mah, cu monpelieru'? alooooooooooo! am zis buna dimineatzaaaaaa!
peseu: meju' cu prishina probabil c-am sa purshed sa-l vizionesc pe viu.
- - - - - - - - - - -
aiu: si ai asa energie de dimineatza? ca
1. tre' sa-l prinzi
2. da' sta?
3. si p'orma mai tre' sa te mai duci si la munca...
ce pronostic e ala mah, cu monpelieru'? alooooooooooo! am zis buna dimineatzaaaaaa!
peseu: meju' cu prishina probabil c-am sa purshed sa-l vizionesc pe viu.
- - - - - - - - - - -
aiu: si ai asa energie de dimineatza? ca
1. tre' sa-l prinzi
2. da' sta?
3. si p'orma mai tre' sa te mai duci si la munca...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ale,ale...ale,ale....sa-ti dau la muie aiule !
Mirela..mi se pare normal sa vezi pe viu meciurile echipei din orasul tau. Ce ? eu nu ma duc la Steaua , Dinamo , Rapid si National ? :p
Mirela..mi se pare normal sa vezi pe viu meciurile echipei din orasul tau. Ce ? eu nu ma duc la Steaua , Dinamo , Rapid si National ? :p
-
part tu
neatza mr. jaja beens - cumfu la festivalu' berii? sau daca nu cumfu, atunshea ia de colea taicuando, tai-ci, suc de rosii si mai cetz trebe pt. mahmureala...
neatza animaloo -zi, mah, te faci irlandez sau tot vrei pauza la 4 ani?
neatza stefan - asa ca merita, ca deh, omu' muncitor de dimineatza se cunoaste...
neatza animaloo -zi, mah, te faci irlandez sau tot vrei pauza la 4 ani?
neatza stefan - asa ca merita, ca deh, omu' muncitor de dimineatza se cunoaste...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
moshule cum as putea face sa intelegi o data si pt totdeauna. procesul pe care tu in termenii tai de cartier titan, specific intersectiei blocului h37 cu h38 ii spui muie presupune existenta a cel putin doua componente: 1/ o cavitate bucala 2/ o pula. lipsa uneia dintre ele face imposibila desfasurarea in bune conditiuni a acestui proces. io cavitatea bucala o am...
-
Initial trimis de Mirela
[B]neatza Nightwish (desi nu meriti, io ramanand cu netu' blocat si deochiat din cauza si pricina (cum ar zice aiu) dvs.
din cauza mea?? pai atunci e reciproca [pentru] ca, asa cum mentionam un pic mai sus, si mie mi-a fost dereglata antena tranzistorului si inecate undele radio.
sar'na si buna dimineatza, Mirela.
buna dimineatza, moshule. pofta buna.

va doresc sa aveti parte de o zi mult mai buna ca a mea.
-
pai si eu am pula. doar nu crezi ca ma pish prin cur ! :p
-
sarut obrajorii imbujorati ai domnisoarei nocturne.
...atunci se prea poate sa fi fost altcineva de vina...poate chiar spiritu' blestemat sa bantuie prin lumea tehnologiei calculatoricesti si respectiv lumea undelor de tranzistoare...
...atunci se prea poate sa fi fost altcineva de vina...poate chiar spiritu' blestemat sa bantuie prin lumea tehnologiei calculatoricesti si respectiv lumea undelor de tranzistoare...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: part tu
Initial trimis de Mirela
neatza mr. jaja beens - cumfu la festivalu' berii? sau daca nu cumfu, atunshea ia de colea taicuando, tai-ci, suc de rosii si mai cetz trebe pt. mahmureala...
Cum sa fie? bere, mici; mici, bere; bere, bere; mici mici si iar bere
de mahmureala nu s-a pus problema ca am dormit ca porcul si m-am trezit direct la cina.
sa nu uit O-ZONE FOREVER ca si-au facut si aparitia si au facut supershou live direct de pe cd.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
ehehe moshule tocma asta-i problema ca nimeni pana acum nu a confirmat c-ai avea , tu fiind singuru de pe forum care te lauzi ca esti sigur ca ai. ca sa intelegi , sa stii ca nu se considera pula, negii, cosurile sau alte escrescente aparute pe epiderma fie ele din nastere sau dobandite ulteror. inseamna ca si la malformatia aia de pe creier tu ii zici tot pula ceea ce iar nu este adevarat ci putem adopta termenul doar daca tu insisti. si in plus, crezi ca femeile se pisha pe cur?
-
sa nu uit O-ZONE FOREVER ca si-au facut si aparitia si au facut supershou live direct de pe cd.
pe bune mah? da' chiar era laiv de pe sidiu? sigur, sigur? ai, mah, nu ma mai supara atata. dupa ce ca-mi dadushi pe la nas numa' cu miros de mustar iute(da' iuteeee, mah) mai imi faci si-n ciuda cu O-Zoneii lu' foreví£. ;P
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii