muzica ushoara: cotabita, ladosi si restul, de ce mai fac umbra pamantului?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

muzica ushoara: cotabita, ladosi si restul, de ce mai fac umbra pamantului?

Mesajde Rolf » Lun Ian 07, 2002 10:31 pm

Pesemne ca sa nu moara de foame. Mai iau si ei un ban de la Ambasador sau alte restaurante de gen. Are vreunul din dinozaurii astia vreun hit? (National de acu vreo luna a avut un articol misto "Cintarete cunoscute, care nu au lansat nici un hit", analizau destul de misto Ladosi, Turcasiu, Narcisa Suciu, si inca unele).
Rolf
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Ian 07, 2002 10:55 pm

mie imi plac penibilii astia, pe care ii stiu pe multi dupa nume si pe nici unul dupa ce melodie au lansat...cu e cazul mediatizatei daniela steorfi sau mai stiu eu ce lebiana mica si repede adoptatoare de orfani
Vizitator

Mesajde onk » Lun Ian 07, 2002 11:03 pm

ai sa razi, dar o mare masa compacta si unidirectionala de hominizi adora genul de lalaieli produse de astia, stiu io pe cineva care avea ovorba (dupe revolutie): "suntem un popor de loredane si cotabiti" si avea dreptate ca etichetele se pun pentru produsul majoritar
onk

Mesajde Aliosha » Mar Ian 08, 2002 5:33 am

loredana, Cotabita, ladosi, Simplu, Blondy, Andre........
care e diferenta? Penibili
"Against modern football."
Aliosha

voce, voci

Mesajde Vizitator » Mar Ian 08, 2002 8:28 am

Mai oameni buni, astia sunt ca dinozaurii, dispar greu:) s-au lansat pe vremuri cand taia Suzana ce vroia "galeata" ei, era mafia gen Mamaia si nu aveau incotro. Totusi sunt si voci printre ei. De ce sunteti rai? Pai vreti sa va zic de Aura Urziceanu? Nu prea a cantat ea prin tara dar vocea e voce! Ce bai are vocea Monicai Anghel?
De ce va luati de Sanda Ladosi? Ce, nu are voie sa se indragosteasca de Bobby Paunescu? Ei na! Cum adica e gras si urat? Normal ca e dragoste dezinteresata! Railor!
Mie nu a vrut sa-mi dea nr. de acasa intr-o anumita conjunctura. Va dati seama ce urat sunt???
Si in fond ce aveti cu vechile manele? Atata poate boboru'. Manele si comu(n)isti!
de final: exista un idol a femeilor (batrane), facea un kkt de emisiune la TBC, care il plangea pe toti mamutii astia. (daca cumva citeste mr. original:mamutul este o specie disparuta, cum vor fi manelele la anu' sau cel mult peste doi ani). Sa vezi ce se plangeau ei in emisiunea aia, mama, mama. Ca nu mai apreciaza lumea muzica de calitate, ca romanii asculta manele, si alte onanii.
concluzia ar fi ca si printre astia exista voci de apreciat.
Dar sunt prea beat ca sa va explic. Cine are cap pricepe, mr. Original va incerca. El este o categorie aparte si nu va intelege:-))) ooffff, viata lor.
Vizitator

Mesajde onk » Mie Ian 09, 2002 7:24 pm

Aura Urziceanu nu prea facea muzica usoara, sau daca o scrantea spre slagare, o "ingreuna" intr-un fel pa ea de muzica
onk

Mesajde Baluba » Vin Ian 11, 2002 4:04 am

Muzica usoara este o mare imbecilitate chiar daca este cantata cateodata si de oameni cu voce (gen Monica Anghel). Totusi genul este mai putin de condamnat decat altele ca manele, hip-hop si alte porcarii de-astea care se canta pe la noi.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 12, 2002 8:48 am

Parerea mea e ca atunci cand e vorba de muzica proasta nu mai conteaza ordinea sau clasamentul.

Manelistii cu toate vesurile lor imbecile, care se repeta din 3 in 3 melodii macar sunt in stare sa cante sa scoata ceva pe gura, nu mimeaza.

La hip - hop e la moda sa-ti faci formatie- 99,99% sunt nuli.

La dance/pop sau cum ii mai zice e cea mai mare tragedie. Apar niste lucruri INCREDIBILE dar cea mai mare vina aici o au posturile de televiziune si de radio care promoveaza toate scursurile.
Asa e cand te baga lumea in seama, incepi sa crezi ca e ceva de capul tau.
Cei de dinainte de 90: sunt depasiti de situatie. Nu-i mai asculta nimeni in afara de femeile intre doua varste la coafor si apar pe la tot felul de emisiuni unde se plang ca uite se duc de rapa gusturile romanilor...asculta numai porcarii.
Daca printr-un procedeu imaginar am face sa ramana doar ei pe piata muzicala tot nu le-ar da nimeni atentie. Unii dintre ei se mai chinuie cu o freza, cu o tata umflata sau o dansatoare sa mai ridice ochiul cuiva. Efectul este zero. Cativa dintre ei care-si mai pastreaza demnitatea stau in banca lor sperand la vremuri mai bune sau se apuca de altceva.
"Against modern football."
Aliosha

nice

Mesajde [GAINA]PENALA » Dum Ian 13, 2002 3:12 am

Initial trimis de Aliosha
Parerea mea e ca atunci cand e vorba de muzica proasta nu mai conteaza ordinea sau clasamentul.

Manelistii cu toate vesurile lor imbecile, care se repeta din 3 in 3 melodii macar sunt in stare sa cante sa scoata ceva pe gura, nu mimeaza.

La hip - hop e la moda sa-ti faci formatie- 99,99% sunt nuli.

La dance/pop sau cum ii mai zice e cea mai mare tragedie. Apar niste lucruri INCREDIBILE dar cea mai mare vina aici o au posturile de televiziune si de radio care promoveaza toate scursurile.
Asa e cand te baga lumea in seama, incepi sa crezi ca e ceva de capul tau.
Cei de dinainte de 90: sunt depasiti de situatie. Nu-i mai asculta nimeni in afara de femeile intre doua varste la coafor si apar pe la tot felul de emisiuni unde se plang ca uite se duc de rapa gusturile romanilor...asculta numai porcarii.
Daca printr-un procedeu imaginar am face sa ramana doar ei pe piata muzicala tot nu le-ar da nimeni atentie. Unii dintre ei se mai chinuie cu o freza, cu o tata umflata sau o dansatoare sa mai ridice ochiul cuiva. Efectul este zero. Cativa dintre ei care-si mai pastreaza demnitatea stau in banca lor sperand la vremuri mai bune sau se apuca de altceva.

Perfect.Exact asta e caracterizarea muzicii romanesti actuale.:B
to be born is the first sin-to live is the second ;
[GAINA]PENALA
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii