0-zone - dragostea din tei

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

0-zone - dragostea din tei

Mesajde ..::dillinja::.. » Lun Aug 25, 2003 1:30 pm

Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ce e cu aberatia asta de melodie?
..::dillinja::..

2891

Mesajde baixinho© » Lun Aug 25, 2003 1:40 pm

nu mai selecta, ma, ca nu ai ce

este una dintre cele mai frumoase melodii aparute in Romania in ultimul an. se vede de la posta ca esti invidios/invidioasa pe frumusetea versurilor si a succesului celor trei baieti fenomenali. evident, nu se vor ridica niciodata la valoarea pe care o au fetele de la ASIA, dar asta nu schimba cu nimic datele problemei.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin ceea ce contine acest post
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

hi hi hi

Mesajde ..::dillinja::.. » Mar Aug 26, 2003 12:32 pm

mai "scundule", plesneste fierea in mine de invidie... ce sa spun, versuri frumoase... "ti-am dat bip/si sunt voinic"...

while listening to "zero-zone", check this: http://www.asklyrics.com/display/Coded_language_lyrics/139657

..::Keep+the+kulture+accelerated::

2900

Mesajde baixinho© » Mar Aug 26, 2003 12:57 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi

baixinho in portugheza nu inseamna "scund", ci "mic" si "micutz". chiar daca aceste cuvinte sunt sinonime, nu contorsiona adevarul, da?

sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Mar Aug 26, 2003 4:59 pm

Mie imi place melodia....cred k e singura melodie de la O-Zone care mi-a placut.....
A,poate shi prima..cea cu Numai tu.....
Titina
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Mar Aug 26, 2003 5:41 pm

Adevaru e ca versurile sunt cam naive....da melodia suna destul de bine dupa parerea mea. Nu e o melodie fenomenala dar totusi e vesela si destul de simpatica. Imi place ca baietii de la O-zone totusi au un alt stil...da parca melodiile lor se repeta....suna cam la fel....poate mi se pare....
Zbye la totzi !!!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde ezofy » Mar Aug 26, 2003 6:13 pm

Melodia imi place, chiar daca versurile sunt naive (cum ati ami spus)...
Suna Bine, ce sa mai...
ezofy
Junior Member

Mesajde F|y! » Mar Aug 26, 2003 7:48 pm

Cum dreq va place "piesa" asta???? :con: Mai bine s-ar apuca de croshetat!!! :p ;) :rolleyes: Ca muzika habar nu au sa faca! :D
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 26, 2003 8:08 pm

Versurile sunt cam stupide,da.....dar melodia e mishto,k te pune in a good mood...... :D
Titina
Junior Member

Sunt Varza cei de la O-Zone.

Mesajde broos » Mar Aug 26, 2003 9:31 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Versurile sunt cam stupide,da.....dar melodia e mishto,k te pune in a good mood...... :D

Versurile la "Pupaza din tei" sunt un plagiat la Amintirile lui Creanga. Iar melodia seamana identic de bine cu predecesoarea sa.
Sunt niste fakeri care cada vad ca au succes cu o piesa , mai fac o suta putin modificate , ca de, prinde bine...la fraieri.

~~~~~~~~~
Feel the beat !
broos

Mesajde sohatzki » Mar Aug 26, 2003 11:02 pm

"adevaru e" ca melodia asta pute ca dreq. ascultati intreg refrenul si daca gasiti vreo logica, ziceti-mi si mie... pana si vreisoara mea de la gradinita poate scrie ceva mai inteligent! cine naiba le scrie versurile la astia? fiu ne-fatat al lu' moga? a, si mai exista inca cateva thread-uri deschise cu "poopaza din thei":rolleyes: cate mai urmeaza?
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

bravo ma...

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 9:29 am

Bravo ma... cum puteti sa fiti atat de incuiati? in conditiile in care exista O GRAMADA de MUZICA, va plafonati in a-i asculta pe zero-zone? cum va puteti voi imagina ca o sa evoluam in conditiile astea? bai fratilor, nu va duce capul suficient de mult incat sa digerati si alte versuri, oricare altele in afara de mertan, celular, bip, valoare, gagica etc? ce, va simtiti in rolul unor mahari cand ascultati "muzica" asta? aoleo, cand vad cat sunteti de multi mi se face parul maciuca... si ce vedeti voi misto in versurile alea? repet, "ti-am dat bip/si sunt voinic"...

..::keep+the+kulture+accelerated::

Re: bravo ma...

Mesajde Weirda » Mie Aug 27, 2003 10:02 am

Initial trimis de ..::dillinja::..
cand vad cat sunteti de multi mi se face parul maciuca...

da` dc maciuca si nu buzdugan !? ;m era mai misto... parerea mea.... :D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

2909

Mesajde baixinho© » Mie Aug 27, 2003 12:13 pm

va plafonati in a-i asculta pe zero-zone?

nu mai selecta, ma ca nu mai ai ce sa selectezi ©

nu sunt zero-zone ci O-zone. nici nu ma mir ca nu intelegi muzica acestei excelente formatii (cu mentiunea pe care am facut-o intr-un post precedent, ca ASIA este mai tare decat baietii de dincolo de Prut) atata timp cat nu sti cum se scrie nuemle acestei trupe.
vreau sa ma refer putin la videoclip. azi, pe TVR 2, realizatorul emisiunii TOmotaul de pe 2 a intrat in legatura directa cu Dan. ce credeti ca a spus el? ca cele din urma trei videoclipuri au vrut sa fie o poveste, o trilogie, de fapt: au fost in viitor, in trecut, iar acum - cu cel al melodiei "Dragostea din Tei" - in prezent. "Va urma o noua povestire", a mai spus Dan. Dati-mi, daca sunteti in stare un exemplu de alta formatie care a fost in stare sa realizeze o astfel de performanta si apoi puteti sa-i criticati pe baieti.

sper sa nu fi deranjat pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Aug 27, 2003 12:43 pm

Dragostea din tei... ca pupezele sunt pe scena :)
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 12:49 pm

acu vreo 30 de ani a incercat george harisson o trilogie cu all things must pass da nu i-a reusit oricum nu la nivelul lui o-zone...poate george lucas sau spielberg facura trilogii ceva mai reusite da tot sub nivelul stachetei impuse de o-zone.
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 12:51 pm

deci ar fii adrian minunea minunilor care afacut numa partea treia de la trilogia cu matrics. se pune?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 1:01 pm

matinale aia se vrea opera manelistica in 3 acte unde minunea minunilor a creat doar actul 3 numa dupa ce va pune pe note si actu 2 si 1 o vom putea compara, eventual , cu jesus christ superstar. pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam cu emotie si optimism...
eyewitness

pentru mine sunt zero-zone

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 1:13 pm

[quote]nu sunt zero-zone ci O-zone{/quote]

Pentru mine tot zero-zone raman, indiferent cum se scrie... asta e valoarea lor, pacat ca nu exista ::minuszero::, calificativul asta l-ar merita aceasta "excelenta formatie"....

::aggression+comes+back+to+you::
::you+to+back+comes+aggression::

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 1:14 pm

apropo: gizas crais superstar asta, mai canta? sau sau despartzit?

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 1:17 pm

bre daca nu-ti place de ceva nu-i neaparat necesar sa arunci cu cacat...daca noua nu ne-ar place de prietena ta si-am arunca cu cacat in ea ti-ar conveni?
eyewitness

Gizas craist suparstar

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 1:19 pm

cica mai canta... in 2002 au avut o super productie care s-a numit YEA!!!, misto de tot...

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 1:22 pm

...??!!!??... $#&%^#6873!!!????!... da' nuntzeleeeeg!!

neatza

poponar?

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 1:22 pm

daca noua nu ne-ar place de prietena ta si-am arunca cu cacat in ea ti-ar conveni?

de unde reiese ca eyewitness e poponar, daca ii ridica pe labagii de la ZERO-zone la rang de "prietena"... cum e baiete, cu vaselina sau fara vaselina?

:)

ce nu intelegi?

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 1:24 pm

...??!!!??... $#&%^#6873!!!????!... da' nuntzeleeeeg!!

ce nu intelegi fiule?

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 1:27 pm

fiule? tata? vez ca trebe sam dai inapoi banii aia! shi bai za uiei: vez sai dai lu sormea neshte parale ca vrea sa plece la mare.

neatza

Re: 0-zone - dragostea din tei

Mesajde pichipontz » Mie Aug 27, 2003 1:49 pm

Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ce e cu aberatia asta de melodie?

de ce-i aberatie?inainte sa dai cu ei de pamint si sa ai pretentii pseudointelectuale gindeste-te ca este vorba mai mult sau mai putin de un produs de marketing cu target si scop pentru care este facut si ei indeplinesc toate cerintele.
In afara de asta, prin look si prezenta scenica ies din tiparul trupelor de la noi.
pichipontz
Junior Member

Re: poponar?

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 1:57 pm

de unde reiese ca eyewitness e poponar,

si de unde reiese ca te pot fute si pe tine cu aceiasi placere cu care iti fut si prietena fie cu vaselina sau fara vaselina?
eyewitness

Re: Re: 0-zone - dragostea din tei

Mesajde Unregistered » Mie Aug 27, 2003 3:10 pm

Initial trimis de pichipontz

de ce-i aberatie?inainte sa dai cu ei de pamint si sa ai pretentii pseudointelectuale gindeste-te ca este vorba mai mult sau mai putin de un produs de marketing cu target si scop pentru care este facut si ei indeplinesc toate cerintele.
In afara de asta, prin look si prezenta scenica ies din tiparul trupelor de la noi.

so, nimeni nu a contestat valoarea de marketing a trupei zero-zone... insa asta nu scuza nesimtirea... si o reclama trebuie facuta ca lumea... desi, dupa cum am vazut, in afara de cativa (re krossfire, hades and little others), nivelul cultural/intelectual este foarte, foarte redus... :(, asa ca oricum nu ar intelege o reclama facuta cu cap!

KISSES!
Unregistered

Re: 2909

Mesajde Unregistered » Vin Sep 12, 2003 1:18 pm

Initial trimis de baixinho ©

nu mai selecta, ma ca nu mai ai ce sa selectezi ©

nu sunt zero-zone ci O-zone. nici nu ma mir ca nu intelegi muzica acestei excelente formatii (cu mentiunea pe care am facut-o intr-un post precedent, ca ASIA este mai tare decat baietii de dincolo de Prut) atata timp cat nu sti cum se scrie nuemle acestei trupe.
vreau sa ma refer putin la videoclip. azi, pe TVR 2, realizatorul emisiunii TOmotaul de pe 2 a intrat in legatura directa cu Dan. ce credeti ca a spus el? ca cele din urma trei videoclipuri au vrut sa fie o poveste, o trilogie, de fapt: au fost in viitor, in trecut, iar acum - cu cel al melodiei "Dragostea din Tei" - in prezent. "Va urma o noua povestire", a mai spus Dan. Dati-mi, daca sunteti in stare un exemplu de alta formatie care a fost in stare sa realizeze o astfel de performanta si apoi puteti sa-i criticati pe baieti.

sper sa nu fi deranjat pe nimeni prin continutul acestui post ©

ti=am citit mesajele si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fi foarte redus. si vreau sa iti spun ca probabil cei 3 au incercat sa faca o poveste prin videoclipurile lor dar nu au reusit deloc si nu vad ce legatura au textele melodiei cu videoclipul. ultimul album de la vama veche este intr-adevar o poveste in care fiecare melodie se leaga de urmatoarea. CU LOGICA
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii