Adrian...rapperu lu BigBrother...atzi vazut?

ce-a fost pe Muzici o data

Adrian...rapperu lu BigBrother...atzi vazut?

Mesajde TheSmoker » Dum Aug 24, 2003 10:55 pm

Mah...stau si yo ca omu intr-o dimineatza pe la 12 :) si ce vad pe tv la prima, lol, videoclip cu Adrian(BB) la o melodie hm...aparent bizara, dar tipu mai e cum e, are prezentza scenica, poola mea, nu prea sunt bune versurile, da restu mi-a placut...ia belitzi si voi ochii si sa datzi pacilea cu neshte pareri...oricum a mea e asa intre, omu asta nu creca o sa dea hiphop, poate un RnB :P ... apai zicetzi?
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Aug 24, 2003 11:41 pm

Parerea mea ii ca este ca pasta omu'.
Ma enerveaza cum se misca,nu stiu,ma enerveaza cam tot la el.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

logic...

Mesajde Hades » Dum Aug 24, 2003 11:55 pm

e varza fiica: nu are kultura... nu stie lucrurile esentziale... nu are flow, tehnica si lirica asta dovedeste ca nu a ascultat si nu are idee in ce lume 'traieste'... faima l-a luat pe sus...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

paradoxal

Mesajde Gnom » Lun Aug 25, 2003 10:43 pm

ma uite eu am auzit odata pe prima parca..si ca texte...suxksssssss...DAR ca refren...HOPAAAA omu are voce....si chiar poate,,,,,pacat de text,.,,,,dar...poate pe refren....anyway....cum textu strica piesa..asta e....o para stricata iti strica tot kilu de pere din camara...so?

Gnom
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Mesajde m0l0z » Joi Aug 28, 2003 9:20 am

Am si eu o intrebare! ce ne phoote parerea altora despre adrian! ce ne phoote ca omu n-are cultura! gasiti si voi subiecte mai bune de discutii! ca tot ce vad pe forumu asta e: ce parere aveti despre, pacah, la familia, dorguri, poponai, morcovi, etc...
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

:)

Mesajde Wu` » Vin Sep 05, 2003 9:32 pm

pe mine ma distra faza ca tot timpu cand mai dadeam pe prima si ma uitam la bb ala tot canta prin casa el cand gatea si alea alea sa dea bine la tv ca sa il faca astia cantaretzi sincer mie nu imi place da fiecare cu parerea lui :))))))) pace
Wu`
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Sep 06, 2003 3:21 pm

bah, nu stiu ce sa zic.. parerea mea e ca omu` e bun, numai ca l-au luat astia pe sus... i-au facut oferte pe care nu le-a putut refuza si nu a mai tinut cont de faptul ca nu era destul de pregatit... o sa mai treaca ceva timp si cred ca o sa se skimbe lucrurile... n-are rost sa-l judecam aiurea... totusi e la inceput.. nuu ?
o sa vedeti ca se va skimba treaba.. numai ca tre` sa treaca ceva timp pana se acomodeaza si el...
pace
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Înapoi la De pe muzica