Fave song
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Dracushoru... O sa-ti dau s-asculti un remake la piesa Cleanin` Out My Closet... sa-mi spui ce parere ai... Esti dispus s-o asculti?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Votat!!!Cleaning Out My Closet!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Votat Cleaning out my closet!Nu este actuala dar si asta mi-a placut mult la timpul ei.Imi place Hailie's song!Super piesa dar imi place si Say goodbye to Hollywood!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
Mie imi place foarte mult THE WAY I AM !!!
Pe langa asta mai imi place si SING 4 THE MOMENT, TILL I COLLAPSE si 8 MILE ROAD !!!
Pe langa asta mai imi place si SING 4 THE MOMENT, TILL I COLLAPSE si 8 MILE ROAD !!!
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
melodiile mele preferate sunt:
1.cleaning out my closet
2.sing 4 the moment
3.supeman
etc etc etc
2.sing 4 the moment
3.supeman
etc etc etc
SA NU UITI DE UNDE PLECI CA NA-I SA STI UNDE VREI SA AJUNGI!
- sorinake
- Junior Member
Mie imi place cel mai mult THE WAY I AM si STAN... dar cea mai faina de pe The Eminem Show eu zic ca i "My dad's gone crazy"
If I Fall Along The way Pick Me uP and dust me off. If I get too tired to make it be my breath so i can walk
- Asky
- Junior Member
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2