Cargo
Re: CONCERTE
Adica azi la Costinesti si miine la Constanta ?......shit !.....acum ma urasc pentru ca NU am plecat marti la mare......!! ;P ;P ;P
- nno!
- Junior Member
Ruga banateana
Cargo canta duminica, 17 august, la Timisoara, in cadrul festivalului banatean.
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
tricou/hanorac cargo
bai oameni buni caut si eu un tricou/hanorac cu cargo, cu stema aia si nu gasesc!!! are cineva idee de unde pot sa cumpar?? va rog ajutati-ma
- lordbyron
- Junior Member
pt Vali
Vroiam sa spun, un album NOU !!!!!!!!!:D
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Re: pt Vali
Eu am auzit ca s-ar tine, cel putin asha stie Adrian Barar, numai ca nu vor canta nici o melodie a celor de la Kiss
- Elessar
mai mai mai
nu shtiu sh nici nu ma intereseaza ce credetzi dar ....Cargo sunt zeii rockului Romanesc.........
- Sburatorul
- Junior Member
am si eu o intrebare: a aparut pe piata noul lor album?
am vazut si eu vineri primul concert de dupa plecarea lui Kempes. Sincer: suna bine si asa, dar nu mai este acelasi lucru.
am vazut si eu vineri primul concert de dupa plecarea lui Kempes. Sincer: suna bine si asa, dar nu mai este acelasi lucru.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
oops
shinee, esti cumva cristina andrei?
......ca s-a aminat 12-le mai stiau si altii......
....interesant ar fi sa ne tinem la curent cu noul album.....cum merg noile inregistrari, cit mai au, daca mai au, mai iese albumul la mediapro music, etc......
......ca s-a aminat 12-le mai stiau si altii......
....interesant ar fi sa ne tinem la curent cu noul album.....cum merg noile inregistrari, cit mai au, daca mai au, mai iese albumul la mediapro music, etc......
- nno
- Junior Member
noul album cargo
so.........hai sa ne informam reciproc despre noul album, vreti ?
'mergem departe inspre noi'.......
- nno
- Junior Member
noul album
salut! spuneti-mi shi mie va rog de unde pot sa aflu cand apare noul album cargo? care e primul loc unde se va auzi ca a aparut?
- lordbyron
- Junior Member
Re: noul album

...doar sa se stabileasca o data data asta!....ca inca nu-i gata chiar 100% 'spiritus sanctus' asta.....
.......uite, eu as promite sa dau de stire aici data lansarii....ok?..

- nno
- Junior Member
o sa iasa albumu' asta la pastele lu' calu'...
se amana de mai bine de 2 ani ...
se amana de mai bine de 2 ani ...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
nu fii rau, rockere..
.....in fond, e la latitudinea fiecarui artist cind scoate marfa noua.....si,oricum, toti anii astia de la 'ziua vrajitoarelor' incoace, s-a dovedit ca trupa asta are maaaaare succes si fara album proaspat...
...in sfirsit...ideea e ca plecarea intempestiva a lui kempese a aminat, de data asta, aparitia albumului nou.....
......nu e usor sa o iei de la capat cu inregistrarile......si, inainte de orice, nu e usor sa te lansezi oricum la apa dupa o schimbare atit de importanta in alcatuirea trupei...corect?....
.....in sfirsit.....si io, ca toti fanii cargo, abia astept...(ca sa nu mai spunem EI cit asteapta!).....dar gasesc noi resurse de rabdare in faptul ca va fi un album beton...io am incredere ca asa va fi..

.....in fond, e la latitudinea fiecarui artist cind scoate marfa noua.....si,oricum, toti anii astia de la 'ziua vrajitoarelor' incoace, s-a dovedit ca trupa asta are maaaaare succes si fara album proaspat...
...in sfirsit...ideea e ca plecarea intempestiva a lui kempese a aminat, de data asta, aparitia albumului nou.....
......nu e usor sa o iei de la capat cu inregistrarile......si, inainte de orice, nu e usor sa te lansezi oricum la apa dupa o schimbare atit de importanta in alcatuirea trupei...corect?....
.....in sfirsit.....si io, ca toti fanii cargo, abia astept...(ca sa nu mai spunem EI cit asteapta!).....dar gasesc noi resurse de rabdare in faptul ca va fi un album beton...io am incredere ca asa va fi..

- nno
- Junior Member
Initial trimis de The Spider
Cui nu-i place Cargo inseamna ca nu a ascultat niciodata "Femeia" sau "Ielele". Imi pare rau insa ca nu se organizeaza prea multe turnee sau macar festivaluri care sa poarte semnatura grea a celor de la Cargo!
io visez ca asta se intampla maine...
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member