C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
2924
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
n-auzi ce zice nea angus, ca nu ie bine in concediu?
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui thread ©
n-auzi ce zice nea angus, ca nu ie bine in concediu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
da mah? sa se faca elanii muncitori patroni cu pachetu actionar majoritar la purtator? care ma pacaliti voi pe mine. las', sa ajung io acolo si va spui cum e, va trimit si ilustrate, numa' sa ajung. ma aude cineva?? nu. presupun ca-s in conced.
-
nocturna - Mesaje: 8725
nu bre, ba din contra mai primii una cu neshte instructziun noi noutze care ma plantara cu curun scaun de nu mai am vreme nij de tzigar arzalear focu! deci ai o treaba de facut, normal, cautz pe net sa vez daca na facuto altu inaintea ta sa nu te chinui degeaba, gaseht saitu in caretz zice ca 10 trebi dastea gata facute, te bucur, zici cu voce tare ca "eam futut!" da can te duci pe respectivu sait, itzi zice ca "not available". shi asta de zece or! pai te cam ia cu tremuratur! noroc cam gasit altu care are numa una dasta da ie pe limb straine shi trebe tradusa. da ie bine facuta. pashtele mamii lor! las ca leo fac eo! la cinci fix ma duc la neshte ber!
-
neatza - Mesaje: 5820
breh, acuma numi distorsiona zicerea prin interpretare manipulata, ca in concediu e bine rau, abea dupaia sa intampla nejte chestii care par anormale. da in concediu tau cum ie, ca nu confirmashi adancimea nisipului unde tzeai varat leptopu.
peseu: iote breh ce sa stranse lumea la munca la vremea mesii, ca intre intrebareatz shi raspunsumi sa bagara ear ajtia doi.
peseu: iote breh ce sa stranse lumea la munca la vremea mesii, ca intre intrebareatz shi raspunsumi sa bagara ear ajtia doi.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
2926
Initial trimis de Nightwish
presupun ca-s in conced.
aha! vezi? vezi?
ANTI
-
bre neatza, nu cumva matale esti ala insarcinat sa faca o treaba care s-a denumit si autointitulat peste noapte 'treaba mea' care de fapt nu era a mea, era a lu' tanti ce a plecat in conced care era a ei. deci cum e? fac treaba aia sau te las pe matale? au fugi de raspunderi?
baixule, inca mai vaz. si nici n-am selectat.
baixule, inca mai vaz. si nici n-am selectat.
-
de raspunder eo nu fug ci ma indepartez calm shi demn de langa iele. cat despre treaba, am revazut din nou fisha postului sham vazut ca intradevar am shi neshte obligatzii. nashpa!
-
nocturno, vasazica ejti in conced sau doar presupui?
aha! neatzo, ejti insarcinat? creca daia tzisa loat de nejte beri, ca am auzit ca dela sarcina ai gretzuri la diverse.
aha! neatzo, ejti insarcinat? creca daia tzisa loat de nejte beri, ca am auzit ca dela sarcina ai gretzuri la diverse.
- angus
- Junior Member
angus!!!! gura aurita ai? pentru orice eventualitate, stai sa verific, poate se stie ceva ce eu nu stiu...gata: deci nu, nu-s in conced.
azi nici timp de mainsuipar n-am mai avut. sa nu uit c-am ramas la 85 de grenade.
care io acum am vazut. astia mi-au schimbat shezlongu' de la biurou din fatza ecranului neprotejat. nu stiam de ce sta nocturna mai comod, mi-au pus d'ala kingsaiz, si care nici nu m-am ingrasat. fie semn rau au semn bun? sa li se traga de la apropierea de marte? am atatea intrebari si nustu cand voi afla raspunsul la toate...
ia sa vaz, soricelul l-au schimbat...nu, e tot ala.
mai tarziu, dupa ce am vizionat sfatul bosorogilor, pardon batranilor. (deh, malformatie congenital profesionala) de la intrare m-am izbit de: 'apel la logica', mi-am zis ca daca e vorba de logica nu e pentru mine si totusi...hai sa vaz, vazut ca aiu' iar s-a jucat pe 'totul despre sexe convexe' (care io i-am zis ca nu e frumos) iar lu' nenea aragorn, ex-bubu (sau era bobo?), i-o sarit tzandarica hat, cat colo departe, asa ca l-a urechiat pe aiu ca cica face kterinca pe asa forum serios cu probleme dintre cele mai complexe, precum si grave. bre, da' io stiam ca forumu ala e subordonat direct si indirect forumului de aberatzii si kterinci. care cred ca m-am inselat io cand citeam mesajele, ca altfel nu-mi explic, care astia isi camufleaza bine de tot trebile serioase sub forma de kterinci. deci ie bine.
azi nici timp de mainsuipar n-am mai avut. sa nu uit c-am ramas la 85 de grenade.
care io acum am vazut. astia mi-au schimbat shezlongu' de la biurou din fatza ecranului neprotejat. nu stiam de ce sta nocturna mai comod, mi-au pus d'ala kingsaiz, si care nici nu m-am ingrasat. fie semn rau au semn bun? sa li se traga de la apropierea de marte? am atatea intrebari si nustu cand voi afla raspunsul la toate...
ia sa vaz, soricelul l-au schimbat...nu, e tot ala.
mai tarziu, dupa ce am vizionat sfatul bosorogilor, pardon batranilor. (deh, malformatie congenital profesionala) de la intrare m-am izbit de: 'apel la logica', mi-am zis ca daca e vorba de logica nu e pentru mine si totusi...hai sa vaz, vazut ca aiu' iar s-a jucat pe 'totul despre sexe convexe' (care io i-am zis ca nu e frumos) iar lu' nenea aragorn, ex-bubu (sau era bobo?), i-o sarit tzandarica hat, cat colo departe, asa ca l-a urechiat pe aiu ca cica face kterinca pe asa forum serios cu probleme dintre cele mai complexe, precum si grave. bre, da' io stiam ca forumu ala e subordonat direct si indirect forumului de aberatzii si kterinci. care cred ca m-am inselat io cand citeam mesajele, ca altfel nu-mi explic, care astia isi camufleaza bine de tot trebile serioase sub forma de kterinci. deci ie bine.
-
deci mansarcinat o doamna. pe treba asta nu se ia o grama de ban? shi premiu nobel?
inco ora de stat la biuro. miniclip
inco ora de stat la biuro. miniclip
-
2928
azi nici timp de mainsuipar n-am mai avut.
care ie recordurile? la mine: 7, 47, 147.
ANTI
-
neatza, si premiul ala de-i zice cu p? care mi-e rusine sa reproduc pe post, vorba lu' baixu, sa nu jignesc pe careva.
pe treba asta se ia conced de paternitate, neatza. cam atat. deci tot e bine. conced sa fie.
baix, in ce exprimi matale recordurile alea, sec, minute, ore, zile?
bre, tre' sa ne organizam cumva ca am ametit de al atat later edit.
pe treba asta se ia conced de paternitate, neatza. cam atat. deci tot e bine. conced sa fie.
baix, in ce exprimi matale recordurile alea, sec, minute, ore, zile?
bre, tre' sa ne organizam cumva ca am ametit de al atat later edit.
-
2929
in ani lumina! normal ca in secunde!
in ani lumina! normal ca in secunde!
ANTI
-
pai ala cu p se ia numa daca ma shutesc in state sau daca respectiva doamna ar fi fost americanca. uici iz nat!
concediu de paternitate? hmmmm.... e o ideie!
concediu de paternitate? hmmmm.... e o ideie!
-
pai nustu mah, ca io calculez in zile. azi o grenada, maine daca am timp doo, poimaine chiar trei. si tot asa. iti zisei ca mai am 85?? da' in ritmu in care ma misc, cre'ca o sa incep sa masor recordu in saptamani. vreau sa particip si la olimpiada nationala de mainsuipar ca la hushtiuluc nu ma pricep.
-
nocturno, cum, tu cu ecranu neprotejat?! pai protejeazate repede, sa nu patzejti shi tu cea patzit neatza, ca la tine nu se mai da premiu nobel ioc!
cat despre apelu la logica, ashe va trebie daca frecventatzi asemenea medii rau famate shi chiar cu felinare roshii la poarta, care io nu pot sa citesc ashea ceva nici macar cu mana la oichi, dupe cum fui invatzata.
breh, nici in mountain russe nu fu ashea viteza care cum va gasi pa voi aicea, haoticilor, ca ma apuca capu! ia sa va trecetz pa o lista shi sa loatzi cuvantu in mod organizat, dupa media la sport! pai cum sa nu dea neatza bir cu fugitzii shi sashi innece amaru in nejte beri, cu riscu sa easa copilu defect.
cat despre apelu la logica, ashe va trebie daca frecventatzi asemenea medii rau famate shi chiar cu felinare roshii la poarta, care io nu pot sa citesc ashea ceva nici macar cu mana la oichi, dupe cum fui invatzata.
breh, nici in mountain russe nu fu ashea viteza care cum va gasi pa voi aicea, haoticilor, ca ma apuca capu! ia sa va trecetz pa o lista shi sa loatzi cuvantu in mod organizat, dupa media la sport! pai cum sa nu dea neatza bir cu fugitzii shi sashi innece amaru in nejte beri, cu riscu sa easa copilu defect.
- angus
- Junior Member
nashico, care cum poti sa crezi asa ceva despre mine? io doar asea, mai trag cu ochiu, da' doar cand n-am ce face, adica foooarte rar, ca io mereu sunt ocupata. si tot cu mana la ochiu ala si io, doar ca tin cotu pe biurou si mai aluneca din cand in cand.
ecranu ie neprotejat care ma mintira astia ca e inofensiv si ca nu trebe protejat. care au mintit, nu?
ecranu ie neprotejat care ma mintira astia ca e inofensiv si ca nu trebe protejat. care au mintit, nu?
-
2930
cu mana la ochiu ala si io
la ala pe care-l cunosc ei eo? :con:
ANTI
-
carecopil bre? pai astar mai lipsi ca sa shi muncesc shi sa mai plec shi cu frun copchi pacas. pai ceo sa zica consoarta? dupaia no sa vrea shi ia unu? pai shi ie frumos asha? deci clar plec la bere!
-
2931
oricum, nu mai este mult. asa ca continua sa speri.
oricum, nu mai este mult. asa ca continua sa speri.
ANTI
-
cinshpe minute shi scade. da problema ie ca eo tot nam terminat ce mia dat ashtia sa fac. acuma eo sunt (de fapt iei ie, ca eo deja shtiu ceo sa fac) intro dilema: sa las lucru neterminat shi sa ma duc la bere shi maine sa ma descurc in vrun fel sau be) sa ma cac in ia de sarcina shi sa ma shutesc la bere.
nat sou leitar edit: (pardon, cre ca a doa variana iera aia in care eo ramaneam la biuro sa termen ceam inceput)
nat sou leitar edit: (pardon, cre ca a doa variana iera aia in care eo ramaneam la biuro sa termen ceam inceput)
-
alooooo, stop joc!
ia hai, imprajtierea, toata lumea la nejte beri, ca vi sa inaltzat tremperatura shi trebe stinsa, fiind pericol de incendiu la mansarda superioara de sus.
leitar edit pentru nocturna, care daca se mai intoarce paicea, ceia ce nu prea creca, poate ca are timp sa conspecteze din threadu de bibliografie, fiindumi lene sa ma repet inca odata din ou: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3986&perpage=20&highlight=minesweeper&pagenumber=2
ia hai, imprajtierea, toata lumea la nejte beri, ca vi sa inaltzat tremperatura shi trebe stinsa, fiind pericol de incendiu la mansarda superioara de sus.
leitar edit pentru nocturna, care daca se mai intoarce paicea, ceia ce nu prea creca, poate ca are timp sa conspecteze din threadu de bibliografie, fiindumi lene sa ma repet inca odata din ou: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3986&perpage=20&highlight=minesweeper&pagenumber=2
- angus
- Junior Member
2933
io zic sa alegi varianta ce. parerea mea. © baixinho © care nu este, dar poate sa fie: solutie: fa caca in ea de sarcina, lasa lucru neterminat si pleaca acum la bere. e?
io zic sa alegi varianta ce. parerea mea. © baixinho © care nu este, dar poate sa fie: solutie: fa caca in ea de sarcina, lasa lucru neterminat si pleaca acum la bere. e?
ANTI
-
baicsule, sar'na care shtiam eo ca po sa contez pe matale lao asha problema importanta. deci itzi voi urma sfatu bun shi va voi ura din tot sufletu un pa cat se poate de racoros! deci pentru cei care a deschis mai tarziu forumu eo plec la neshte beri.
am ashteptat umpic sa vad daca nu se ofera careva sa mai vie, da dacam vazut ca nu ie chiar niminea, eo am plecat! haipa!
am ashteptat umpic sa vad daca nu se ofera careva sa mai vie, da dacam vazut ca nu ie chiar niminea, eo am plecat! haipa!
-
ziua!
care vatz dezmeticit deja dupe nejte berile daseara? ca iar plecaratz ca gravidele la orele shaishpe shi ceva (acu pa neatza il intzeleg, ca iel ie insarcinat, da restu?)
io statui ca la freo juma de ora in fatza la poarta noo a garajului shi detei la shuturi intransa spre a se deschide de geaba shin zadar, ca nu ierea niminea inauntru decat tzevile dela baie care nu mia deschis care dupa atata efort fizic deja am obosit shi gandeam casa plec acasa, ceea ce va doresc shi voo.
io statui ca la freo juma de ora in fatza la poarta noo a garajului shi detei la shuturi intransa spre a se deschide de geaba shin zadar, ca nu ierea niminea inauntru decat tzevile dela baie care nu mia deschis care dupa atata efort fizic deja am obosit shi gandeam casa plec acasa, ceea ce va doresc shi voo.
- angus
- Junior Member
hop shi eo shi tzatza leana care cu urarea de bunadimineatza care eo am fost primu. deci neshte berile dasear sa transformat in neshte baterii de vin care a fost mult mai bine az de dimineatza. in rest ie bine ca acuma miam facut curaj care sa refacut stocul la biurou dalatur sham primit un telefon (pe interior) pe cum ca ar fi bine sa ma duc sa beau o cafea. care cu cafeaua o sam fac shi mai mare curaj ca sa po sa mapuc sa shterg cacatu de pe munca ceoncepusem er ca sa mapuc din nou de ia shi so termen az. deci cred eo ca era mai bine daca nu ma cacam in ia de treaba. acuma pute.
-
primu dintre tine shi tine, creca. auz, da io mantreb o intrebare: eri cand te sunara dintrodata trei telefoane, auzishi aceeaj voce in toate 3, sau era voci felurite? carevazica ie mai multzi! neancercuit! saritzi!
- angus
- Junior Member
deci da ie peste tot. nu mai ai loc de iei. deci intrunu dintre telefoane ierea mai multz. care este. shi ie peste tot. ascultatzima pe mine ie groasa fratzilor. deci nu po sa mai ai increderen niminea. bai za uei buna cafeaua.
HA! ia te uita! cum bolboroseam eo cuvinte pacilea miam adus aminte ca az ie zioa de salar! plus (+) prima de concediu! = ie bine bine de tot. deci da!
HA! ia te uita! cum bolboroseam eo cuvinte pacilea miam adus aminte ca az ie zioa de salar! plus (+) prima de concediu! = ie bine bine de tot. deci da!
-
ziua buna. m-am dezmeticit si eu. cred.
sar'na nashico, am bagat studiu la greu si am tocit threadu cu cartzile de joc si pasentzele. nu stiam ca si matale esti fan ini-mini-maini-mo-suipar.
neatza, muncesti?
niuzflash, tocmai ce a anuntat la tranzistor: cica azi e vineri, si ultima din zilele de chin pentru noi, pe sapt asta doar, care nu scapam noi asa usor. io cre'ca o sa ma retrag la un loc ozonat.
sar'na nashico, am bagat studiu la greu si am tocit threadu cu cartzile de joc si pasentzele. nu stiam ca si matale esti fan ini-mini-maini-mo-suipar.
neatza, muncesti?
niuzflash, tocmai ce a anuntat la tranzistor: cica azi e vineri, si ultima din zilele de chin pentru noi, pe sapt asta doar, care nu scapam noi asa usor. io cre'ca o sa ma retrag la un loc ozonat.
-