Am instalat Linux Redhat 8 dar am si Windows XP instalat in paralel... Problema e ca de fiecare data cand ies din Linux si intru in Windows, ( sau invers ) mi se skimba ora de la ceas... de cele mai multe ori este setata cu 3 ore inainte decat ar trebui sa fie.
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine de ce draq se intampla kestia asta si cum draq o fac sa nu mai fie asa.
Thanks.
Linux Redhat 8 problem
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Linux Redhat 8 problem
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Pai e o setare in Linux in care ii spui daca ceasul hardware e setat pe ora GMT si sistemul de operare sa faca translatia. Nu mai stiu cum se cheama programelul de configurare pe redhat, cred ca timeconfig, e un programel care ruleaza in consola si din care poti sa debifezi "Hardware clock set to GMT". Din cate am inteles e mai logic sa pui ceasul din BIOS pe GMT pentru ca sa nu il tot schimbi cu Daylight Saving Changes (ora de iarna, ora de vara), dar din pacate Winblows e de alta parere si daca vrei sa le faci sa coexiste tre sa fie ambele setate la fel.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1